Тасман
Domaćin
- Poruka
 - 4.264

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bronza najčešće ima "jači sjaj" od srebra. Osvajači trečeg mesta su zadovoljniji od drugoplasiranih u većini sportova.Pa ne znam koliko si pratio trku, ali izjave Hamiltona su tako... Ne znam kako da ih opisem. 'Ne zanima me Rikardo, koliko je Rosberg ispred?'
'Zasto nismo usli u proslom krugu?' Kao da je tim znao da ce biti SC u sledecem. Ima srece da zbog tog oka nije izgubio i drugo mjesto. Ne sjecam se kako je bilo u McLarenu, ali msm da je i tada on bio kriv, a ne Alonso

Bolje da gledamo i ovakve borbe timskih kolega koji ne štede jedni druge na stazi nego što je to godinama radio Ferari.
Kimi očigledno ima veće frustracije od samih Rosberga i Hamiltona ali se to ipak slabo diskutuje (još je i uk*njao odličnu poziciju Magnusenu).

Та грешка Кимија је страшна и за почетнике.
Био сам под утиском тога да је успео напредовати до трећег места па сам ту грешку прескочио.
Слободно распалите по леденом![]()
Pardon za 2007. onda. Ali opet mi je Hamilton nadobudno i visoko djelovao sa svojim izjavama. I manje su mi djelovale kao proizvod zelje da bude prvi, nego proizvod isfrustriranosti.Bronza najčešće ima "jači sjaj" od srebra. Osvajači trečeg mesta su zadovoljniji od drugoplasiranih u većini sportova.
Logično je da neko u Lewisovoj poziciji razmišlja o prvom mestu,nego o trećem.
Tim nije znao za SC,ali ni mi ne znamo kakvi su bili dogovori pre trke u Mercedesu.
...
Za njega je mozda bolje da razmisli kako je uspeo kod preticanja da se zakuca u ogradu ?Čitam sada, Kimi hoće da mu se objasni pit-stop strategija kojom je zapravo poklonio poziciju Alonziju, komendija...
Za njega je mozda bolje da razmisli kako je uspeo kod preticanja da se zakuca u ogradu ?

Pratite li ova desavanja oko E-Formule? Ima mnogo poznatih i zvucnih imena. Virgin, Super Aguri, Bruno Senna, onaj Alguesuari ili kako mu vec cudnovato prezime
Valjda SK pregovara i tu da dobije pokrice za Srbiju. Mene to barem raduje, sto vise automoto sporta, to bolje
Sad sam malo istrazio, izgleda vrlo zanimljivo.

Pa nisam baš siguran u ove izjave, sad su se našli svi da komentaršu, a ima dosta slučajeva da su se ljudi oporavili poslije dužeg vremena, mislim baš kao da traže neku popularnost, ne treba biti neki stručnjak pa izjaviti da što je vrijeme u komi duže da je oporavak teži, na kraju krajeva ko ga je pitao za mišljenje?

na 6.35
Monte Carlo
Добро је што је Розберг узео пол јер делује да је Хамилтон бржи...
Има овде доста места за претицање, биће тешко Розбергу да задржи позицију.
Фетел ме је позитивно изненадио. У последњем кругу максимум.
I autor ovog teksta je znao čija je ovo nekad bila staza (lapsus ali me je oraspoložio):
http://www.sportal.rs/news.php?news=127033