Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja na Tv-u imam S-video (osim scarta i kompozitnog) to sam probavao da povežem, ali su rezultati bili loši, moram da potražim ove programčiće.
Btw koristim BS player i stalno mi u gornjem lijevom uglu stoji:
track:
description: 48000Hz, stereo :)
input bit rate

poslusaj me.

e nemogu to da isključim nikako, a prekriva mi broj kruga

Konačno sam pogledao Kanadu, pored toga što sam skontao da sam skinuo pola potopa vrijedilo je svake sekunde.

MPC-home cinema sa najnovijim ffdshow codecom ce ti sve resiti.
Imas i gomilu skripta preko kojih mozes video natrimovati do te mere, da ce i divx izgledati ostar, kao da je HD u pitanju.

Ovde imas sve sto je potrebno.
http://www.homecinema-hd.com/ffdshow-video-introduction_en.html

ФП1:

29gn9c5.jpg

Ово се Вебер нешто отима

пс.
Имао сам линкове за пар трка из 60-их али као што рече Фернандо све је то обрисано
Мислим да сам негде имао линкове и за фул 74-5 сезоне, бацићу поглед па ћу да поделим ако има заинтересованих
Иначе виђао сам и прегледе за сезоне од 50-59
Може и сада доста тога да се нађе само је раније то било много лакше.
Један лик (наш комшија) је то раније масовно качио

ФП1:
Ово се Вебер нешто отима

пс.
Имао сам линкове за пар трка из 60-их али као што рече Фернандо све је то обрисано
Мислим да сам негде имао линкове и за фул 74-5 сезоне, бацићу поглед па ћу да поделим ако има заинтересованих
Иначе виђао сам и прегледе за сезоне од 50-59
Може и сада доста тога да се нађе само је раније то било много лакше.
Један лик (наш комшија) је то раније масовно качио

Fetel je vozio sa mapiranjem za Silverston, i zato je velika razlika. Kazu da ce RB izgubiti sekundu, od Silverstona :D

A i ja sam skidao od Miroslavami, il kako vec bese, al' ne samo od njega. RU je pre neku godinu pustio da se skidaju torenti, bez obzira na sidovanje, i skinuo sam 150GB materijala :D
Gledo sam preglede '50, imam i 10-ak reportaza sa trka iz tog perioda. Ista prica i za '60. A '74 i '75 daj postavi :) Ja imam samo 4 trke iz '74 i isto tolko mi fale iz '75 (Brazil, JAR, Austrija, Italija i USA). U stvari pet mi fale :)

nadam se da nece biti dosadna trka,mislim da sam prosli put zaspao na ovoj stazi,jednostavno se nista nije desavalo,sta kaze vremenska prognoza,ima li nade za sneg,kisu,grad :mrgreen:

Ништа од тога
Остаје само нада да ће бикови лошије кренути и да ће двострука дрс зона дати резултате

Ljudi,ako ste ocekivali nesto vise od ovog,onda ste veci optimisti od Schumachera,pri onom izlasku ispred Petrova,posle prvog servisa. :lol:
Mislim da je ovo najzanimljivija Valensija do sada,sto nikako ne znaci da nije smorila.
Ipak,Alonso i Ferari su se potrudili da ne bude bas sve dosadno,kao i standardni Kobayashi, di Resta,a sada i Alguersuari,pa i Sutil.
Crvena druzina u boksu redovno zapapri trku svojim vozacima i nama donese malo razonode(osim navijacima doticne ekipe).Alonso se danas lavovski borio i izborio sa Webberom.Dva puta ga je prestigao,a prvi put dosta atraktivno.
Samo,sve je to dzaba,kad onaj mali vristavac odvaljuje sa pola gasa.Ja ne znam da li je on danas i palio DRS,a ima najbrzi krug.Ej,pa on i da ne krene sa p1,pobedio bi bez problema,par puta KERS i DRS i resen posao.Posle samo rutinski.Njemu je najveci rival SC.Uzas...:dash: Tako je to kad zmaja vozi zmaj. :worth: :neutral:

Hamilton je najveci ludak u F1.Kad mu kazu da uspori,on ne moze sporije( morate priznati da je bila strasna fora),ali posle ne moze brze,a ovi ga pozuruju.Nesto mi se cini da to nije samo naivna prica.kao da pocinje skripati u odnosima sa Lewisom.Dosadilo mu da ceka pravi auto.Uostalom,isto tako je radio i Sennna,Kimi...dve-tri godine trpeli,cisto zbog ljubavi,ali onda je idili bio kraj.
Ona prica o ponudi RBR-a bi mogla i rezultirati necim,pre ocekivanog trenutka.
Button opet ni gore,ni dole. :roll:
Ocekivao sam da Schumacher uzme bodove,ali je jos jednom pokazao da je mimo svih tokova.Ni Rusi ga se vise ne plase.:lol:
Bravo za Alguersuarija.Mudro do uspeha.
Inace,ona dvojica na Prajmu su bas ispodprosecni.Do poslednjeg stinta su najavljivali neko cudo od McLarena i posebno Buttona,a bilo je ocigledno od pocetka da je to-to.Potpuno predvidiva trka i strategija. Bilo je jos komentatorskih "bravura",ali to smo vec navikli godinama da slusamo od svih nasih komentatora. Eh,Blazicko i Nevene...:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back