Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja upadoh na primeSK na reprizu trke (zadnjih deset krugova). Mislim da će ova greška Vettelu stajati iznad glave do kraja sezone, ne bi ga pretekao Button zasigurno da nije ovaj tako naivno pogrešio, ne mogu da kažem neiskustvo ali male su šanse da bi tu poziciju ispustili ljudi kao Hamilton ili Alonso...

I ja upadoh na primeSK na reprizu trke (zadnjih deset krugova). Mislim da će ova greška Vettelu stajati iznad glave do kraja sezone, ne bi ga pretekao Button zasigurno da nije ovaj tako naivno pogrešio, ne mogu da kažem neiskustvo ali male su šanse da bi tu poziciju ispustili ljudi kao Hamilton ili Alonso...

Možda ne bi zbog mokre staze sa strane i možda ne bi rizikovao da izleti i izgubi drugo mesto ali je definitivno bio u velikom zaletu i sigurno da bi Vetela pritiskao do zadnje krivine...
Ne verujem da će Vetela ovo mnogo koštati (inače bih voleo) i ovo gledam više kao njegovu neozbiljnost i grešku iz njegovog pit-a što ga nisu obaveštavali o Batonovom neverovatnom približavanju.
To kažem jer su ga negde na polovini trke obavestili da mu je Baton jedini konkurentan na stazi i trebalo je da ga obaveste minimalno 3-4 kruga pre kraja.

Mislim da ovo Vettelovo izletanje ne treba racunati za neku veliku gresku.
Stvar je prosta-bio je prinudjen da gura preko limita i preko one granice,koliko bi zteleo.Zapravo ga je DRS naterao na to.Button mu je prisao na manje od sekunde i tesko bi Vettel odbio njegov napad pre poslednje sikane i na start-cilj pravcu.Pokusao je da mu pobegne na vise od sekunde,kako bi mu uskratio upotrebu DRS-a,ali je to zahtevalo prelazak limita u tim uslovima i sreca se osmehnula Buttonu,a nama jos vise(svim ekipama iz vrha).Bar smo ucarili sedam bodova neplanski.

Ne ide mi od ruke da skinem Kanadu sa BBC ima li neko likove npr fernando :)

2011 Round 07 - Canada Grand Prix Race (BBC) x264

U 720p ne mogu da nadjem BBC, tj. ima samo dva dela, do 30. kruga. Ostalo je islo na BBC2, a izgleda niko nije snimao :(

Torrent je sve sa BBC-a, slika dosta dobra, da ne kazem odlicna.
Dobro kompresovano, sve stalo u 2GB.

Ono sto sam ja postavio je 3,37, slika standardna, al u 720p je mnogo bolja. To su trke od 5, 6GB, i od ove sezone sve skidam u taj format. Ima i 1080p, to jos nisam video kako izgleda, jer su trke preko 10GB, pa ne smem da skidam, dok Blu Ray rezaci i diskovi, ne budu pristupacni :mrgreen:

Ono sto sam ja postavio je 3,37, slika standardna, al u 720p je mnogo bolja. To su trke od 5, 6GB, i od ove sezone sve skidam u taj format. Ima i 1080p, to jos nisam video kako izgleda, jer su trke preko 10GB, pa ne smem da skidam, dok Blu Ray rezaci i diskovi, ne budu pristupacni :mrgreen:

Sta ce ti BR?
Kupis hard disk, povezes pc sa tv-om ( Samsung dlna link, ili neki drugi program za drugi brand Tv-a) i uzivas.

Sta ce ti BR?
Kupis hard disk, povezes pc sa tv-om ( Samsung dlna link, ili neki drugi program za drugi brand Tv-a) i uzivas.

HDD mi je 1TB, a koristim LCD od 32'' ko monitor, povezao sam sa ga HDMI kablom, i slika je ubica. Ali pored toga skupljam trke na diskovima, tako sam skupio sve od '78 do danas :)

Sta ce ti BR?
Ja na Tv-u imam S-video (osim scarta i kompozitnog) to sam probavao da povežem, ali su rezultati bili loši, moram da potražim ove programčiće.
Btw koristim BS player i stalno mi u gornjem lijevom uglu stoji:
track:
description: 48000Hz, stereo :)
input bit rate

e nemogu to da isključim nikako, a prekriva mi broj kruga

Konačno sam pogledao Kanadu, pored toga što sam skontao da sam skinuo pola potopa vrijedilo je svake sekunde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back