gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Slazem se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja upadoh na primeSK na reprizu trke (zadnjih deset krugova). Mislim da će ova greška Vettelu stajati iznad glave do kraja sezone, ne bi ga pretekao Button zasigurno da nije ovaj tako naivno pogrešio, ne mogu da kažem neiskustvo ali male su šanse da bi tu poziciju ispustili ljudi kao Hamilton ili Alonso...

Ne ide mi od ruke da skinem Kanadu sa BBC ima li neko likove npr fernando![]()

Scumacher je bese bio kaznjen zbog guranja Barikela na zid kojeg nije dotakao.
Buttona ne kaznjavaju , iako je saterao U zid Lewisa.

Button "nije video" Lewisa.![]()
U 720p ne mogu da nadjem BBC, tj. ima samo dva dela, do 30. kruga. Ostalo je islo na BBC2, a izgleda niko nije snimao![]()
Jes vala, mlad vozac , ne gleda oko sebe.

Torrent je sve sa BBC-a, slika dosta dobra, da ne kazem odlicna.
Dobro kompresovano, sve stalo u 2GB.

Ono sto sam ja postavio je 3,37, slika standardna, al u 720p je mnogo bolja. To su trke od 5, 6GB, i od ove sezone sve skidam u taj format. Ima i 1080p, to jos nisam video kako izgleda, jer su trke preko 10GB, pa ne smem da skidam, dok Blu Ray rezaci i diskovi, ne budu pristupacni![]()
Sta ce ti BR?
Kupis hard disk, povezes pc sa tv-om ( Samsung dlna link, ili neki drugi program za drugi brand Tv-a) i uzivas.

HDD mi je 1TB, a koristim LCD od 32'' ko monitor, povezao sam sa ga HDMI kablom, i slika je ubica. Ali pored toga skupljam trke na diskovima, tako sam skupio sve od '78 do danas![]()
jel ti iz špajza upravljaš kompom?Ali pored toga skupljam trke na diskovima, tako sam skupio sve od '78 do danas![]()

jel ti iz špajza upravljaš kompom?
Ja na Tv-u imam S-video (osim scarta i kompozitnog) to sam probavao da povežem, ali su rezultati bili loši, moram da potražim ove programčiće.Sta ce ti BR?
Kupis hard disk, povezes pc sa tv-om ( Samsung dlna link, ili neki drugi program za drugi brand Tv-a) i uzivas.

HDD mi je 1TB, a koristim LCD od 32'' ko monitor, povezao sam sa ga HDMI kablom, i slika je ubica. Ali pored toga skupljam trke na diskovima, tako sam skupio sve od '78 do danas![]()