Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je to kad zmaja vozi zmaj. :worth: :neutral:
Апсолутно.
Одлична форма, одличан болид, таква комбинација убија

Hamilton je najveci ludak u F1.Kad mu kazu da uspori,on ne moze sporije( morate priznati da je bila strasna fora),ali posle ne moze brze,a ovi ga pozuruju.Nesto mi se cini da to nije samo naivna prica.kao da pocinje skripati u odnosima sa Lewisom
Мора се признати да је била добра фора :)
Некако се дало приметити у гласу да то није то, да то разочараност у болид прелази и на разочараност у тим.
Мада у овом тренутку некако не могу да замислим Хамилтона у неком другом тиму, али као што и ти рече када је оваква ситуација љубави брзо може доћи крај.
Али опет не видим ко би га могао заменити...

Inace,ona dvojica na Prajmu su bas ispodprosecni
Лоши су стварно, али ако ништа друго барем сада знамо да ћемо се у трку укључити бар 15 минута пре почетка трке (ово се сад укључују и сат времена раније) и да ћемо испратити трку до краја па барем траја и 4ч...

Апсолутно.

Али опет не видим ко би га могао заменити...

Лоши су стварно, али ако ништа друго барем сада знамо да ћемо се у трку укључити бар 15 минута пре почетка трке (ово се сад укључују и сат времена раније) и да ћемо испратити трку до краја па барем траја и 4ч...

Bas tako.
Uz tu cinjenicu,ne pada mi tesko ni slusati nihove komentare.

Zamena za Lewisa bi se nasla.
Nije da bih se ja preterano radovao,ali bi se neko vec nasao od ovih mladih lavova.
A i Kubica bi mogao doci u obzir,ako mu Bog podari dovoljno zdravlja za vrhunske rezultate.
Ipak,trenutna situacija mi je idealna.Po jedan odlican vozac u tri najbolje ekipe.Ne moze ni RBR doveka dominirati.

Ljudi,ako ste ocekivali nesto vise od ovog,onda ste veci optimisti od Schumachera,pri onom izlasku ispred Petrova,posle prvog servisa. :lol:
Mislim da je ovo najzanimljivija Valensija do sada,sto nikako ne znaci da nije smorila.
Ipak,Alonso i Ferari su se potrudili da ne bude bas sve dosadno,kao i standardni Kobayashi, di Resta,a sada i Alguersuari,pa i Sutil.
Crvena druzina u boksu redovno zapapri trku svojim vozacima i nama donese malo razonode(osim navijacima doticne ekipe).Alonso se danas lavovski borio i izborio sa Webberom.Dva puta ga je prestigao,a prvi put dosta atraktivno.
Samo,sve je to dzaba,kad onaj mali vristavac odvaljuje sa pola gasa.Ja ne znam da li je on danas i palio DRS,a ima najbrzi krug.Ej,pa on i da ne krene sa p1,pobedio bi bez problema,par puta KERS i DRS i resen posao.Posle samo rutinski.Njemu je najveci rival SC.Uzas...:dash: Tako je to kad zmaja vozi zmaj. :worth: :neutral:

Hamilton je najveci ludak u F1.Kad mu kazu da uspori,on ne moze sporije( morate priznati da je bila strasna fora),ali posle ne moze brze,a ovi ga pozuruju.Nesto mi se cini da to nije samo naivna prica.kao da pocinje skripati u odnosima sa Lewisom.Dosadilo mu da ceka pravi auto.Uostalom,isto tako je radio i Sennna,Kimi...dve-tri godine trpeli,cisto zbog ljubavi,ali onda je idili bio kraj.
Ona prica o ponudi RBR-a bi mogla i rezultirati necim,pre ocekivanog trenutka.
Button opet ni gore,ni dole. :roll:
Ocekivao sam da Schumacher uzme bodove,ali je jos jednom pokazao da je mimo svih tokova.Ni Rusi ga se vise ne plase.:lol:
Bravo za Alguersuarija.Mudro do uspeha.
Inace,ona dvojica na Prajmu su bas ispodprosecni.Do poslednjeg stinta su najavljivali neko cudo od McLarena i posebno Buttona,a bilo je ocigledno od pocetka da je to-to.Potpuno predvidiva trka i strategija. Bilo je jos komentatorskih "bravura",ali to smo vec navikli godinama da slusamo od svih nasih komentatora. Eh,Blazicko i Nevene...:worth:

Mislim da mi se vise isplati da tebe iscitam nego da gledam.:hvala:

U svakom slucaju po meni je sve ocekivano ispalo...i zadovoljavajuce s`obzirom na osvajaca prvog mjesta.:)
A ni Veber nije bio los kao u prethodnim trkama,cak je i sam rekao da mu je ovo najbolja trka u sezoni.

Zanimljiviji su mi bili build up i forum, nego li ono sranje od trke. Ovde ni Pireli, ni KERS, ni DRSx100 ne pomaze. Bilo malo uzbudjenja, al sve u svemu, nadam se da ce vrlo brzo ustupiti mesto nekoj drugoj stazi. Mada je Berni mlatio neke gluposti pre pocetka, kako je tu super, kako nece da ide... al u drugu ruku, on to svuda prica, osim ako ne trazi vise pare :mrgreen:

edit: Tek sad videh, da su Fox i Haralampije rekli isto sto i ja :)

Poslednja izmena:
Bas tako.
A i Kubica bi mogao doci u obzir,ako mu Bog podari dovoljno zdravlja za vrhunske rezultate.
Кубица је потенцијална замена за Масу, о томе се причало раније, ту би нам се могла укрстити копља :)
Е сад, ако он не буде био спреман 100% до краја сезоне нисам баш сигуран која је то екипа спремна да преузме ризик...
Али опет слажем се да ови бикови не могу овако довека.
Мислим да Њуји нема још пуно кечева у рукаву а и ФИА се окомила на њих.
И да, интересантна ми је ова прича око Вебера. И ми и ови из Реноа су заинтересовани за њега, мада из његовог угла мислим да му је овде најбоље иако је други возач...
Значи сада имамо ситуацију да су места Вебера и Масе отворена а можда и Хамилтона (мада сумњам)

А и ја сам сад кренуо са нагађањима као да смо на крају сезоне, али ајде да се нешто прича када се већ о трци нема пуно шта причати :)

Mislim da mi se vise isplati da tebe iscitam nego da gledam.:hvala:

.
:hvala:
Кубица је потенцијална замена за Масу, о томе се причало раније, ту би нам се могла укрстити копља :)

А и ја сам сад кренуо са нагађањима као да смо на крају сезоне, али ајде да се нешто прича када се већ о трци нема пуно шта причати :)

Jeste,poznata je ta mogucnost dolaska Kubice u Ferrari,ali bih ga ja rado video kod nas.
Krenuli smo rano u nagadjanja,ali to moze znaciti da smo medju prvima nanjusili nesto u McLarenu,ako do toga dodje.:D
A i stvarno bi bilo malo tema za diskusiju da je ne podsticemo ,makar i neosnovanim prretpostavkama.

:hahaha::rotf: ladno sam nasao svoj post od prosle godine za ovu stazu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/73305-FORMULA-1?p=14405289&viewfull=1#post14405289

a neko je rekao danas u prenosu kako ne treba suditi o stazi po jednoj trci,koliko ja vidm ovo je vec treca godina da se slatko naspavam na Valnesiji :mrgreen:,taj ko je konstruisao stazu treba da projektuje igracke za kinder jaja
mada prosle godine sta ono bese,9 vozaca pod istragom,neko je malo poleteo,hamilton se trkao sa SC-om i pobedio :) ,kao nije bilo lose...

Poslednja izmena:
E, ovo je već vest:

FIA confirms 1.6 turbo engines for 2014
The FIA, motorsport’s governing body, has confirmed that Formula One racing will move to new engine regulations in 2014, with the current 2.4 litre V8s being replaced by more efficient 1.6 litre, turbocharged V6s.

The FIA had originally planned a switch to four-cylinder engines in 2013, but has approved the revised formula in light of concerns formalised last week by various interested parties.

“Following a fax vote by its members, the World Motor Sport Council has ratified the engine regulations recently drawn up in consultation with the main stakeholders in Formula One,” read an FIA statement.

“The new power plant will be a V6 1.6 turbo unit with energy recovery systems. This new formula will come into effect as from the start of the 2014 FIA Formula One World Championship season.”

The new energy recovery systems (ERS) will replace the current kinetic energy recovery systems (KERS) and are expected to be more powerful. Combined with the legalisation of turbocharging, they will ensure overall power outputs remain similar to current levels, despite an anticipated drop in the permitted rev limit.

Formula One’s last turbo era ended in 1988, a season dominated by the 1.5 litre V6 Honda-powered McLaren’s of Alain Prost and Ayrton Senna. The sport returned to naturally aspirated engines in 1989, with a new 3.5 litre formula.

Nažalost, dovoljno sam mator da se sećam ranijih turbo zahvata u F1, sačekaćemo (još tih par godina) da vidimo kako će se ovo pokazati...

McLaren confident Lewis Hamilton will stay with the team :think:
http://http://www.autosport.com/news/report.php/id/92834

:think:

Nisu me ubedili da ce tek tako ubediti Lewisa da ostane zbog ljubavi i obecanja...

Mnogo se prica o buducnosti Hamiltona, i vise nisam 100% siguran da ce biti celu karijeru u Meklarenu. E sad, ovo moje vnogo nece da otvori tvoj link, pa ne znam da li si okacio trac da verovatno ima klauzulu po kojoj moze ici ako ove godine ne uzme vozacku titulu, ili tim ne obezbedi konstruktorsku, ili Vitmarsovu izjavu da je siguran da Luis nece nigde. Mada mene najvise brine vest da je Baton povredio koleno, kazu da mu nije nista i da ce voziti, al ko ce ih znati, a ja ga igrao na nasoj kladionici :mrgreen:

Mnogo se prica o buducnosti Hamiltona, i vise nisam 100% siguran da ce biti celu karijeru u Meklarenu. E sad, ovo moje vnogo nece da otvori tvoj link, pa ne znam da li si okacio trac da verovatno ima klauzulu po kojoj moze ici ako ove godine ne uzme vozacku titulu, ili tim ne obezbedi konstruktorsku, ili Vitmarsovu izjavu da je siguran da Luis nece nigde. Mada mene najvise brine vest da je Baton povredio koleno, kazu da mu nije nista i da ce voziti, al ko ce ih znati, a ja ga igrao na nasoj kladionici :mrgreen:

I jedno i drugo.
Znao sam ja da je gledanje tenisa opasno zanimanje i brinuo sam kad su kadrirali Buttona u publici :lol:

pa storniraj tiket, vreme je da Glavke pobedi a kvote su izuzetne.
dance3-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back