Ma ce se dogovorimo![]()
Svaka cast.
Pratim F1 jos od 1976, mada nemam ni jednu trku.
Gde si ih iskopao, svaka ti dala.
Bravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ce se dogovorimo![]()
Ja na Tv-u imam S-video (osim scarta i kompozitnog) to sam probavao da povežem, ali su rezultati bili loši, moram da potražim ove programčiće.
Btw koristim BS player i stalno mi u gornjem lijevom uglu stoji:
track:
description: 48000Hz, stereo
input bit rate
poslusaj me.
e nemogu to da isključim nikako, a prekriva mi broj kruga
Konačno sam pogledao Kanadu, pored toga što sam skontao da sam skinuo pola potopa vrijedilo je svake sekunde.
Postavljali smo ovde pre godinu-dve, falilo je samo 4-5, sad je mnogo tezi doci do toga jer je vecina obrisana.Svaka cast.
Pratim F1 jos od 1976, mada nemam ni jednu trku.
Gde si ih iskopao, svaka ti dala.
Bravo.

ФП1:
Ово се Вебер нешто отима
пс.
Имао сам линкове за пар трка из 60-их али као што рече Фернандо све је то обрисано
Мислим да сам негде имао линкове и за фул 74-5 сезоне, бацићу поглед па ћу да поделим ако има заинтересованих
Иначе виђао сам и прегледе за сезоне од 50-59
Може и сада доста тога да се нађе само је раније то било много лакше.
Један лик (наш комшија) је то раније масовно качио
Ja imam samo 4 trke iz '74 i isto tolko mi fale iz '75 (Brazil, JAR, Austrija, Italija i USA). U stvari pet mi fale 
Fetel je vozio sa mapiranjem za Silverston, i zato je velika razlika. Kazu da ce RB izgubiti sekundu, od Silverstona![]()

Ko o čemu, deda o Monzi. Jel' ima neko Moncu iz 1971 ali celu tj. linkove do nje (ako može da nije torent, nemam instaliran torent)?

nadam se da nece biti dosadna trka,mislim da sam prosli put zaspao na ovoj stazi,jednostavno se nista nije desavalo,sta kaze vremenska prognoza,ima li nade za sneg,kisu,grad![]()

Tako je to kad zmaja vozi zmaj.