Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To kažnjavanje posle trke je skroz glupa stvar,neka kazne za vreme trke ako treba a kad se završi valjda je i završena definitivno.A ovako je uvek u rezervi mogućnost ako im se nesvidja rezultat mogu uvek malo da poprave nekom na ruku.

Cuj sad , deda nema srece.
Do pre mestar dana ste ga pljuvali da je otipsan, da je zaboravio da vozi.
Kakva hipokrizija.

Dajte mu makar slican bolid kao sto ga Vetel ima, sampionat bi bio koliko -toliko interesantan.
Nije mi jasno da ga je Webber tako brzo pbisao, kao da mu drs opet nije radio ?

Ovde je svaki komentr suvišan.

Trka fenomenalna i uzbudljiva a ako mene pitate svaka bi trebala da traje bar ovoliko.

Baton se iskupio za sve svoje grehove mada sam ga ja prvi psovao i kleo za ono sto je uradio Luisu.

Mislim iskupio se tako sto je ispucao Alonsa.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
dok je pobeda dosla samo kao slag na tortu, nesmem ni da pomislim gde bi ih Luis ostavio sve da mu se nije isprecio timski.

Poslednja izmena:
Eto malo prilike da se i drugi raduju (bar ove dve nedelje), mnogo se sve razvuklo, nisam očekivao ovu grešku ali, ljudi smo. Ovo je mislim treća potera do samog cilja, ako je igde bilo šanse za greškom, bilo je ovde na polumokroj stazi, Vettel za razliku od drugih koji su sve vreme imali kontakte, guženja, se previše opustio uprkos ovog opšteg haosa sa kišom, ostali su svi bili u klinču a on je imao do kilometar pre kraja solo trku. Svi spominju da je dosadan šampionat ali realnost je da (uprkos pet pobeda i dva druga mesta) Vettel ladno u dve naredne trke ne mora da bude vodeći, eventualni defekt i neko ludilo od kiše i Button može već u Silverstone-u (na domaćem terenu) da bude vodeći u šampionatu. Naravno, do toga neće doći, uprkos svim vradžbinama...#"$!!?*#
P.S. Jel' Kobajaši objasnio ono naguzivanje od strane Heidfelda?

Doktore, ziv li si? :lol:

Ako si na mene mislio - jesam ali jedva da mogu od obaveza da pogledam šta pišete.
Sinoć sam pojeo tonu raznih grickalica čekajući silne nastavke.
Luda trka...početak škokantan.Bio sam ubeđen 100% da će Hamilton baš tako početi trku kao sinoć.Da je ostao sinoć na stazi to bi bez sumnje bila naša dupla pobeda.
Nije Hamilton sinoć bio kriv za nijedan incident i ne znam šta ste se više okomili na njega i kad jeste i kad nije kriv (čak je i Jergović potvrdio ovo isto za Hamiltona).
Nije mi se dopalo u jednom trenutku što je švapski stareklja izbio na drugom mestu i imao odličan tempo.Na svu sreću odlično se završilo,mada sam navijao da se negde otkotrlja sa strane i odustane.
Baton - od čoveka kojeg sam psovao i pljuvao do neverovatne moje sreće i velike radosti zbog onakve pobede.Svaka čast,majstore :klap:

Ccc, no, no... :lol:

MA meni ni u dzep, ni iz dzepa, ali Hamiltona je izbacio sa trke, ne namerno, ali svojom greskom, a ko gresi treba i da se kazni... :roll:

Zaslužio je kaznu ali je to trebalo da se obavi za vreme trke.Možda će ga pljusnuti po džepu ili neki niže startni grid na sledećoj trci.
uzgred rečeno (or BTW) - menjaj lokaciju u New Now...kako to da nisi u toku?!

Zaslužio je kaznu ali je to trebalo da se obavi za vreme trke.Možda će ga pljusnuti po džepu ili neki niže startni grid na sledećoj trci.
uzgred rečeno (or BTW) - menjaj lokaciju u New Now...kako to da nisi u toku?!

PA dobro, ili za vreme trke ili posle, mislim na sledecoj ili tako nesto.

MA ja sam ti Old Feson, pa furam po starom... :lol:

Cuj sad , deda nema srece.
Do pre mestar dana ste ga pljuvali da je otipsan, da je zaboravio da vozi.
Kakva hipokrizija.

Dajte mu makar slican bolid kao sto ga Vetel ima, sampionat bi bio koliko -toliko interesantan.
Nije mi jasno da ga je Webber tako brzo pbisao, kao da mu drs opet nije radio ?
DRS moze da koristi samo onaj odnazad.Schumacher je bio glineni golub u momentu kad su "otkljucali" DRS,a kako je RBR znatno brzi,nije vise imao prilike da pridje Webberu na manje od sekund i pokusa uzvratiti istom merom.
Sampionat bi bio interesantniji i kad bi Lewisu,Alonsu,Buttonu...dali slican bolid kao Vettelov.Jedino se tu Webberovokaskanje ne uklapa u pricu,ali je i on sam mimo svake price,pa da batalim analizu,jer me malo i zabole za Webbera. ;)
Eto malo prilike da se i drugi raduju (bar ove dve nedelje),
P.S. Jel' Kobajaši objasnio ono naguzivanje od strane Heidfelda?
Moglo bi to radovanje da se prolongira.kad vas uskrate za ono dopingovanje(produvavanje),pa ce biti prilike i da Vettel i kompanije izduvaju po neku trku :lol:
Baton - od čoveka kojeg sam psovao i pljuvao do neverovatne moje sreće i velike radosti zbog onakve pobede.Svaka čast,majstore :klap:
Cekaj,doco,rano je za epitete tog ranga. ;) Valja to zasluziti.
Salim se.Button je u nastavku trke stvarno briljirao.Majstorska voznja,nema sta.

Gledajuci reprizu trke u Kanadi vec nekoliko puta,sto celu,sto parcijalno,stekao sam nepobitan utisak da je Button imao vise srece nego pameti u neverovatnoj kolicini,ali i jos neki vozaci.
Izbacio je iz trke Lewisa i Alonsa(bez da ga kazne),odlazio u boks na svakih 10 krugova i pobedio....:eek:
Dobro,SC mu je odradio ogroman posao,ali...stvarno je bio naostren da pobedi.
Lewisa nije pustio ispred sebe po cenu glave(i svoje i njegove).Nesumnjivo ga je sasekao i saterao u zid.Moze da prica sta hoce,ali jasno se vidi da skrece u njega.

Imao je i Webber srece da ne strada u sudaru sa Hamiltonom,mada je on poznat po tome da jako dobro prolazi u tim sudarima,narocito kad je on krivac.Ipak,SC je i njemu bio "desna ruka".
Da spomenem i Massu.Covek je uspeo da se zakuca u zid i ne osteti bolid u velikoj meri i jos je oteo sestu poziciju Kobayashiju u poslednim metrima trke.
Svakako je Alonso najgore prosao.Los tajming promene i losa odluka u vezi guma,zatim los tajming druge promene,kad je cekao Massu i na kraju ga Button malo cukne i izbaci iz trke.Pa da se Schumacheru to desava,mnogo je :lol::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back