Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo-1.gif
dance8-1.gif
dance3-1.gif

Mercedes konacno konkurentan. Samo nek nastave ovim tempom mogu se umjesati u borbu za vrh. Danas su izgledali bolje od ferarija, jos da neko drugi voui umesto Sumija njega je vreme pregazilo definitivno. Idealno bi bilo Rosberg i Kubica za sledecu godinu ako ovaj bude vozio.

Ауууу каква трка, претицања на све стране :klap:

Једино ако им КЕРС опет закаже
Приметио сам да га Вебер није користио

Сви смо имали среће што овима није радио КЕРС, сребрни због победе а ми остали због саме представе.
Најпре Вебер је возач дана, већи део трке неприметан (до душе и због борбе ових водећих) али ето га на постољу.
То је само доказ колико су бикови и на овој трци били јаки, чак и без КЕРС-а.
Што се тиче Фетела чини ми се да је он имао још неких проблема сем КЕРС-а...
Сиви, шта да вам кажем, могу само да вам честитам :)
Розберг колико год да је деловао одличан на крају ето само 5 место. Мада његова лидерска позиција у једном делу трке је последица борбе ових водићих, ипак Мерцедес још није на том нивоу...
Шумахер сасвим добар, одличан старт за њега као и обично, штета што трка није потрајала бар још 2-3 круга да видимо ту борбу између њега и Алонса...
Ми ко ми, опет та чудна тактика од "само" два заустављања у бокс, ризиковали смо са тим и није нам се исплатио...
Рено је свакако губитник дана, једноставно се нису снашли у овој гужви...

И да, Батон омашио пит :hahaha:

Mercedes konacno konkurentan. Samo nek nastave ovim tempom mogu se umjesati u borbu za vrh. Danas su izgledali bolje od ferarija, jos da neko drugi voui umesto Sumija njega je vreme pregazilo definitivno. Idealno bi bilo Rosberg i Kubica za sledecu godinu ako ovaj bude vozio.

To i nije neki uspeh.:D
Kakvi nesposobni ljudi vode Ferrari pa to je prosto neverovatno, jos ih placaju za to.

To i nije neki uspeh.:D
Kakvi nesposobni ljudi vode Ferrari pa to je prosto neverovatno, jos ih placaju za to.

Hehehe....simptomaticno je da FIAT bas sa nama saradjuje.Kanda smo se nasli i po mentalitetu i po sposobnosti.Ferrari bi bio smesan vec 30+ godina da nisu devedesetih doveli strance na sve pozicije.Zabari, nonsalantni i nista vise...:thumbdown:

A sto se tice trke....:maramica:
Bas mi je zao sto visedecenijski trud i iskustvo ne mogu da sruse preko noci ovi dopingovani i slicni.Ne radi im KERS.Izvinjavamo se,mlogo se izvinjavamo...sto nas zabole.:lol: Ne radi ni nama aerodinamika perfektno,a Ferrariju nista ne radi :mrgreen: ,pa eto....borimo se.
Mislim da sam u toku zime izrazio nadu da ce nase iskustvo sa baterijom mozda doneti neku prednost.I treba da je donese.Dok smo se borili sa tom glondzom od 30-40 kg pre dve godine i lelujali u krivinama,a BGP tutnjao kroz iste,kao po sinama i odnosio pobede,pa se pri kraju i RBR uzdigao i poceo da nas mlati u trkama,bilo je frustracije.Sada je doslo vreme da se to naplati.:cool:
Jedino me brine onaj srednji sektor u Turskoj. Tamo nam nikad nije islo.

Hehehe....simptomaticno je da FIAT bas sa nama saradjuje.Kanda smo se nasli i po mentalitetu i po sposobnosti.Ferrari bi bio smesan vec 30+ godina da nisu devedesetih doveli strance na sve pozicije.Zabari, nonsalantni i nista vise...:thumbdown:

A sto se tice trke....:maramica:
Bas mi je zao sto visedecenijski trud i iskustvo ne mogu da sruse preko noci ovi dopingovani i slicni.Ne radi im KERS.Izvinjavamo se,mlogo se izvinjavamo...sto nas zabole.:lol: Ne radi ni nama aerodinamika perfektno,a Ferrariju nista ne radi :mrgreen: ,pa eto....borimo se.
Mislim da sam u toku zime izrazio nadu da ce nase iskustvo sa baterijom mozda doneti neku prednost.I treba da je donese.Dok smo se borili sa tom glondzom od 30-40 kg pre dve godine i lelujali u krivinama,a BGP tutnjao kroz iste,kao po sinama i odnosio pobede,pa se pri kraju i RBR uzdigao i poceo da nas mlati u trkama,bilo je frustracije.Sada je doslo vreme da se to naplati.:cool:
Jedino me brine onaj srednji sektor u Turskoj. Tamo nam nikad nije islo.
:per:

Webber_Vettel_Crash_Turkey_01.jpg

Great job,Lewis,great job :super: :super: :super:
Kako je krenula ona najava pre početka trke da se na Hamiltonovom motoru pojavio nekakav kvar i da je curelo gorivo (6 minuta pre početka trke),počeo sam da pizdim :evil:
Zato i kažem "Great job,Lewis" :D
Samo ovako mora da se (rizičnom taktiktom i vožnjom) Hamiltona može stati na put Red Bull-u.
Idemo dalje,osvajamo Carigrad :mafijas:
Ko može da gleda,ima prenos na Net TV sa Jergovićem.Na moju sreću nije bila ona kokoška od voditeljke koja je pre 7 dana izigravala kravu ispred ekrana (verovatno da su je šutnuli da vodi emisiju o stajskom đubrivu).

Poslednja izmena:
KERS i DRS su suvisni u f1.
Koja je poenta istog, kada nekima ne funkcniose ?
Kako je krenulo, mogli bi u sezoni 2012 da ubace bocu sa nitro gorivom, sledeca je mogucnost koriscenja forsaza ( ko je bavi avionima, znace o cemu pisem).

Na kraju ce ubaciti robota, pobednik je onaj ko bolje telediriguje auticima po stazi.
Da je Misku radio drs, imao bi bolji plasman u kvalifikacijama.

xaxax,dobar avatar,a . Bas sam se nesto zapitao na sta li ce da lici formula za 10-15 godina,samo ona izmena karoserije,spojlera pre par godina mi je bila svemirska,al ne bi me zacudilo ako svi budu isli na baterije :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back