RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

razumemo li se mi?
F1 na spici,a prenosa nigde
Mene to opasno iritira.
Sta,kao,imamo i F1 u vidu poluminutnog izvestaja posle trke u TV Dnevniku![]()

jel' to onaj majstor sto ga je sedmostruki svetski sampion na pocetku svoje karijere drao k'o vola u kupusu one '94 sezone?![]()
jel' to onaj majstor sto ga je sedmostruki svetski sampion na pocetku svoje karijere drao k'o vola u kupusu one '94 sezone?![]()
Au bate, pa ti bas prstom u oko.
Ne diraj im legendu.

i to sto kazes, nece imati na koga da se samozadovoljavajuAu bate, pa ti bas prstom u oko.
Ne diraj im legendu.

mozes samo da prdis tako u vetar. sedam titula je sedam titula. da sena nije zavrsio tako in the blaze of glory nikad ne bi bilo postalo toliko idolpoklonstvo nego samo jos jedan vozac sa 3 titule.Kakvo užasno vađenje za sve blamaže koji ogavni nemac sada doživljava
Mogao si prvo napišeš nešto u vezi njegove tragedije,kad se već javljaš i pišeš o Seni!!!

mozes samo da prdis tako u vetar. sedam titula je sedam titula. da sena nije zavrsio tako in the blaze of glory nikad ne bi bilo postalo toliko idolpoklonstvo nego samo jos jedan vozac sa 3 titule.
zamisli da je mihajlo na slican nacin zavrsio posle sedam titula. niko se ziv ne bi secao sene.
btw. zabole me pajcek za mihajla, ja navijam za Ferrari.

Ja prdim u vetar
Njegovih sedam titula su ovde već dugi niz godina ispisani na kakve načine ih je osvajao.
Srce,dušu i 110% sebe je uložio Sena u celu njegovu karijeru za razliku od nemačkog prdonje.
Da je taj vaš nekadašnji na stazi završio svoju karijeru kao Sena prepričavalo bi se pored njegovih titula i svi skandali i nameštene tutule koje je osvajao.
Profesor doktor "Adrenalin Božji" takve poklone nije dobijao i zato je ostavio neizbrisiv trag kod svih poklonika F1.

@Dr.Jekyll
cenim da si te '94 imao jedno 13-14 godina i da si u pauzi spremanja kontrolnog iz biologije cuo na dnevniku da je sena poginuo tako da te epitete "Profesor doktor" "Adrenalin Božji" bash i nisi merodavan da koristis
btw. da se razumemo, sena jeste bio opasan vozac ali samo je njegova tragicna smrt dovela do toga da je postao navodno najveci svih vremena.
mozes samo da prdis tako u vetar. sedam titula je sedam titula. da sena nije zavrsio tako in the blaze of glory nikad ne bi bilo postalo toliko idolpoklonstvo nego samo jos jedan vozac sa 3 titule.
zamisli da je mihajlo na slican nacin zavrsio posle sedam titula. niko se ziv ne bi secao sene.
btw. zabole me pajcek za mihajla, ja navijam za Ferrari.