gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Aj skupimo pare za jedan,...kolko moz` da kosta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

UUuuuu....jeeee..kakava makina.
Dajem da me ocerupaju do gaca za ovo cudo
P.S. Daj baci link za one tvoje smajlije....znas vec![]()

Odlicna stvar, ne mogu ni da zamislim koliko kosta... A lik vozi Live For Speed naravno...
Koliko sam sati i sati utukao vozeci LFS....![]()
Шта мислите како изгледа на овом симулатору када се закуцате у ограду при рецимо 250?
Име на ЛФС?
AleksejBASOwarrior je username, a u igrici samo Aleksej ili Aleksej*PoweR, ali vec odavno ne vozim redovno. To nekad dok sam imao vise vremena sam vozio razne lige...
Ти си се беше млатио око моделовања Мишелука?

Сад му се заглавио пред кривину 14 (после оног правца), зато је онако и "изгубио" задњи крај

Ko uz k on je prije početka sezone predstavljao novine na bolidu i za krilce rekao da nema šansi da zakaže jer ga vazduh vraća u prvobitni položaj![]()

E bas mi je zao...![]()

Tek ce da ti bude zaaao,kad uleti neka nemastovita staza,umesto ove atraktivne u Turskoj.![]()
"Budite svedok moderne bajke, kraljevske svadbene povorke, venčanja u Vestminsterskoj opatiji i prvog poljubca princa i princeze na balkonu Bakingemske palate", saopštio je RTS.

Razlog zbog čega neće RTS da prenosi F1 je taj što je čuvao novce za prenos kraljevskog venčanja dva engleska žuta balvana.I na kraju RTS još i saopštava:
Svi raspoloživi buldožeri u juriš na RTS![]()
![]()
![]()

...zentas???![]()
![]()
![]()