gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
E, nabijem ih....
Ma gledacu na TV a ove cu da slusam
Ma gledacu na TV a ove cu da slusam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,potrudicu se da ne saznam pobednika
Једино ако им КЕРС опет закаже
Приметио сам да га Вебер није користио

Mercedes konacno konkurentan. Samo nek nastave ovim tempom mogu se umjesati u borbu za vrh. Danas su izgledali bolje od ferarija, jos da neko drugi voui umesto Sumija njega je vreme pregazilo definitivno. Idealno bi bilo Rosberg i Kubica za sledecu godinu ako ovaj bude vozio.
To i nije neki uspeh.
Kakvi nesposobni ljudi vode Ferrari pa to je prosto neverovatno, jos ih placaju za to.
Ne radi ni nama aerodinamika perfektno,a Ferrariju nista ne radi
,pa eto....borimo se.
Hehehe....simptomaticno je da FIAT bas sa nama saradjuje.Kanda smo se nasli i po mentalitetu i po sposobnosti.Ferrari bi bio smesan vec 30+ godina da nisu devedesetih doveli strance na sve pozicije.Zabari, nonsalantni i nista vise...
A sto se tice trke....![]()
Bas mi je zao sto visedecenijski trud i iskustvo ne mogu da sruse preko noci ovi dopingovani i slicni.Ne radi im KERS.Izvinjavamo se,mlogo se izvinjavamo...sto nas zabole.Ne radi ni nama aerodinamika perfektno,a Ferrariju nista ne radi
,pa eto....borimo se.
Mislim da sam u toku zime izrazio nadu da ce nase iskustvo sa baterijom mozda doneti neku prednost.I treba da je donese.Dok smo se borili sa tom glondzom od 30-40 kg pre dve godine i lelujali u krivinama,a BGP tutnjao kroz iste,kao po sinama i odnosio pobede,pa se pri kraju i RBR uzdigao i poceo da nas mlati u trkama,bilo je frustracije.Sada je doslo vreme da se to naplati.
Jedino me brine onaj srednji sektor u Turskoj. Tamo nam nikad nije islo.

magnet:?xt=urn:btih:3F89B98E06A36751D8FCB70DA1C3A0CD76C0E002

Da je Misku radio drs, imao bi bolji plasman u kvalifikacijama.
odete na veetle.com ili from sport pa gledate prenos ne kapiram kako vas ne smori skidati snimak trke. I koji ce vam nas komentator kad su uzasno dosadni...

a kako da gledam prenos ako nisam bio kuci.
vidis nitro boost nije losa ideja,da na ravnim delovima razvijaju 600km/h,a i oni padobrani za zaustavljanje ili vazdusne kocnice![]()