Football Manager 2008

Bozovic
sikimic-mihajlov-rnic-rukavina
juca-cetkovic(kada sam ga prodao, na njegovoj poziciji je vec igrao castillo)
Tosic-Lazetic
Jovetic-Diarra

Sada:
Bozovic
Le talec-Sikimic-Kristanval-Rukavina
Juca-Castillo
Tosic-N'diaye
Jovetic-Diarra

Mnogo jaci tim, i jos sam u plusu nekih 15 000 000...

Dovela sam Silvu, konacno na pocetku 2 sezone Roman odresio kesu 117m budzet. :D

koliko si ga platio/la?
ja sam ga nakon prve sezone u Valensiji prodao Milanu za 40 miliona funti, + 20% od iduceg transfera...?

a prodao sam ga da bih doveo wonderkide Aguera iz Atletika [za 33,5 miliona funti, samo sto je trazio platu od neverovatnih 140 000 p/w ...uzas [poredjenja radi Villa ima platu 80 000 p/w]] i mladog spanca iz Lacija igra MC..zaboravio sam ime [...za 28 miliona...]

...a nikako da negde udomim Morientesa, Edua i Barahu...stvaraju mi guzvu samo...

Ima se može se....
Zato ja u Zvezdi imam 20mil za transfere a ne smem sve da potrošim da ne bankrotiram :-) A pazi mi tim:
Ivan Pelizzoli

Nenad Tomović Đorđe Tutorić Miloš Bajalica Dušan Anđelković

Ognjen Koroman Dejan Milovanović Custodio/Bogdanović Marko Perović

Filip Đorđević Aquino​

Prodao Bastu, Molinu, Lukasa, Milijaša, Ranđelovića, Trajkovića, Kastilja, Bronovickog.....​

za 5 god...ako i dalje budes igrao sa Zvezdom morao bi da imas sve mlade...posto se generise mnogo mnogo vise kvalitetnih mladih fudbalera nego sto je realno...
...tako da ja u reprenzetaciji Srbije u sezoni 2013 u menadzeru 2007...nisam imao nijednog danas poznatog fudbalera...

ljud dobar iac:ivan raketic iz shalkea! 19 god pogledaj te mu samo ocene................
ivanraketicnk6.jpg

Cek jel to neko zensko igra FM ?!?! Udaj se za mene !!! :D :D :D
i ja igram pravi sam addict ali odbijam da se udam za tebe :D!
inace...roman odredio budzet 57 $ a onda kad sam kupila za desnog beka Gonzala Kastra kostao me je 26 miliona,ostade mi 31 milion.Htijela da kupim Serhia Ramosa,posto Karvaljo igra uzasno opala mu forma..nije mi uspijelo a niti ce.Sad roman dao jos parica...nije lose,moze bolje 4. sam na tabeli.
Mislim da jeka misli na Da Silvu iz Arsenala (???)Brazilca koji igra za hrvatsku repku.Kupila sam takodje Eddia Johnsa za 19 miliona...JEDVA GA KUPIH!Amerikanac,pridruzuje se ekipici prvog Januara.Ne znam sta cu sa napadacima!!!Drogba,Sheva(u odlicnoj formi),Kalou(koga koristim za veznog),Pizzaro(nije nesto).tOLIko od mene za sad!

@sara Ne. Ne mislim na tog Silvu. Mislim na Silvu iz Valensije. Ovog drugog ne bi platila toliko.
Ja se i dalje trudim da prodam Drogbu posto ga Teri,Pizaro i Frenki ne vole. Ali niko nece da ga kupi.
Prodala sam Beletija, a inace za Raketica su mi trazili 14mil. Ni manje ni vise... Naravno da ga nisam kupila. Imam tu poziciju totalno pokrivenu. Silva( mada je bolji kao AMC), S.W.Filips, J.Cole.

Back