Football Manager 2008

Igrajuci nasu 2.ligu pocele su da mi neke stvari pomalo smetaju za oko.Na prvenstvu Evrope koje se igra u Austriji&Svajcarskoj desava se sledece:ucestvuju ekipe Crne Gore,San Marina,Kipra,Andore,Belorusije...Pored ovih nema nijedne ekipe iz zapadne Evrope,pa ni branioca pehara Grcke!!!Finale igraju Crna Gora-Belorusija(0:3).Belorusija postaje shampion Evrope!!!Takodje sam uocio da se finale domaceg kupa odigralo 20-og jula.Da li neko zna u cemu je fora i kako je ispraviti,ako je to uopste moguce?Unapred zahvalan Sandozzz!

ja nisam imao takvih slucajeva, za sada je sve realno, mada kao i u prethodnim delovima pokusavam da radim sto manje jednu stvar. Kada odigram 2,3 utakmice, izadjem iz fm-a, udjem posle nekoliko sati onda je sve kao random-izirano, taj igrac koj mi je bio najbolji strelac, posle polako jedva daje golove, istice se neki drugi. Pa uvek gledam da ga samo miniziram kada ge ne igram, a onda lepo nastavim x)

To se i meni dešavalo samo što je kod mene Crna Gora pobedila Belorusiju i postala prvak! Pregledao sam kvalifikacije i ispalo je da su se plasirali dalje reprezentacije koje su bile na poslednja 2 mesta (u prvoj grupi 3). Isto mi se dešavalo i sa igračima da se naglo promene kada uključim ponovo igru! I neznam dali i kod drugih ali kod mene posle 2 sezone u Superligu upada 6 timova tako da ih je sad 16??? meni ne smeta, možda će biti i bolje ali mi je malo čudno.
Inače dali ima neko preporuku za MR ili AMR da ga mogu dovesti za najviše 5M?

A pa izem ti posao.. posle sto godina razvoja zar se SI nije naucio necemu??? Zamisli da Mercedes pocne da stampa kola a la Yugo !!! ne znam. Mislim da su se ovi iz SI mnogo izbezobrazili. I mislim da ih treba kazniti...

A ocekuje se da se kupuju originali... ccc

2008 je najbolji do sada, sta se zapeli sa toliko kritika. Eto do sada nikom se sem vama dvojici nije to desilo, mozda je neki bug ili slicno na vasim kopijama. Trebalo bi da izadje i onaj "oficijalni" patch ako bude potrebe pa ce da se zakrpi :)

Meni nije nista posebno, igram ga samo zbog novih transfera. Ne znam kako je kod vas, ali kod mene na utakmici bude par 2, 3 ponistena gola. Sto me uzasno nervira. Inace, reprezentacije su kod mene realne. Srbija 4. u grupi (realnost!) Portugal i Belgija idu na EP.
Jel postoje slike za strane lige?

Takodje! Igram taj menadzer jos od sezone ' 99. Igrica je sve u svemu neverovatna, ali valja ukazati na greske i nedostatke.J sam se najbolje osecao dok sam igrao fm 2001, 2 i 4. Secam se tog iz 02-ge. Ukljucis, a ono u pozadini slike Verona, Salasa i drugih. Kad igras u takmicu, pozadina je stadion kluba gde se igra a ne kao sad. Sad toga nema. Jeste bolje sto moze da se gleda utakmica, ali meni je cak i to losije. Pre sm svaku utakmicu pustao na very slow i citao sta se desava. Sad, dam, na primer, 50-ak miliona za nekog svetskog stopera i gledam kako mi daju golove direktno preko njega. Tad nisi mogao da znas kada ce da padne gol. Sad vidis Vilju kako ide iskosa i ulazi u sesnaesterac i znas da ce da bude gol
Ko je igrao starije menadzere, dok nije bilo gledanja, znace o ccemu pricam.
Izvinjavam se sto ste citali ovo moje licno misljenje, ali hvata me nostalgija za starim menadzerom.
U medjuvremenu, odoh da igram ovaj nov, jer ne postoji boji.
******, dodji mi da instaliram onaj stari, ali nemam!

sta kritikujete ovaj 08...
jbt pa sta ako je nereralan...to ce uvek biti problem kog managera!
a kod mene sve adi ok iako sam ga kupio za 100 din.kod ovih na pijaci...sve steka
samo me malo nervira ja igram sa sity-jem i gostujem kog chelsea i probuse me 6-1!!!!!
ja reko aj prvi poraz nista
kad sedecu utakmicu chelsea protiv derbija 0-1 derbi odne3 boda!! i tako stalno u krug
jbg ali STVARNO GOTIVIM MANAGER!!!!!!!!
POZZ

Ma normalno je da ima nedostataka, ne postoji savrseno. dulebass, slazem se sa tobom, ali uvodjenjem ovakve igre, znaci gledanja, raste i dinamichnost igre, gledas kako ide prema golu, pokusa da ga lobuje, pomislis u sebi konacno 3 boda, a ono samo preko gola... :) mada svako voli drugacije, jedino bih stavio u nedostatak to sto ti kazes sa stadionom..bilo bi lepo da se nekako izvede :)

Jel zna neko koje lige moram da ukljucim na pocetku da bih u nasu ligu doveo DC igrace koji su ponudjeni na fm-serbia? Ako vas ne mrzi, pogledajte koji su to. Ynam da je jedan iy Gane, ima ih iy Kolumbije, Belorusije... Ja sam ukljucio samo nasu ligu i nijedan nije postojao. Hvala

Evo nedostatka moje "gusarske" verzije - pre par dana sam zavrsio prvu sezonu i pred pocetak sledece mi uprava kluba javi sledece :" Ocekujemo od tebe da sa klubom koji vodis ( MAN UTD ) ponovis uspeh iz prosle sezone , bla , bla , bla ... Da bi uspeo u ovome dajemo ti 50 mil za transfer i limitiramo ti budzet za plate na 2,3 mil ( pre nego sto mi je stigla ova poruka imao sam transfer budzet 2 mil i limit za plate 1,7 mil , ( ovaj limit za plate sam imao cele prve sezone )) . Mislim sve je OK . Pocne druga sezona a ja i dalje imam za transfere 2 mil , a za plate imam i dalje 1,7 mil , iako su mi sve to ( kao ) povecali . POLUDEO SAM !!! Glupi gusari !!!

Back