Football Manager 2008

ponisteni golovi hmmmmm e to mi se samo ne svidja

na utakmici protiv derby-ja su mi ponistena 3 gola u prvom polu vremenu,i 2 u drugom,ali sam ih dobio 3:0
mamu im,i da pobedio sam guineu sa 5:1 sledeca utakmica je tek za 3 meseca sa kenyjom za kvalifikacije 2010 g.

Pobedih Valensiju 4:1 sa ovom formacijom, a i dalje nastavljam sa pobedama. Odlicna formacija, ako mene pitate. :) pozz

untitled-6-1.jpg

Sto su te oterali???? Debili....
Kako mogu da primetim odlicno napredujes sa Kamerunom, sigurna 4-4-2 formacija. Odlicno. Ja nikako da nadjem sebi reprezentaciju :( . Nece Englezi da me pozovu... :cry:
Inace osvojila sam SP (klubovi), igrala protiv nekog Japanskog kluba i dobila ih 4:0, a posle toga pobedila Junajted sa 4:2. Stigla mi pojacanja (Sobis, Kompany, Alves) , fanovi odusevljeni.. Samo sto mi se povredio Silva, a bas sam ga zavolela... I glupaci iz Redinga mi otese asis.manager-a :cry:, a bio je tako dooobaaar... Sad sam dovela nekog Nemca, ali nije nesto... Bas se nerviram sto mi tako uzimaju dobre trenere, a ja to ne mogu da sprecim.

Aaaa nisam te razumela... my bad,,, :lol:
Silva iz Valensije. Debelo ga platila, ali vredi. Bas mi postao simpatchan. :D
Ni sa onim patch-om nije nista bolje. Isto tako ponistavaju... Seru... tri puta isti igrac u ofsajdu bas kad da gol, nije nego...

Back