Football Manager 2008

Da je samo to bag... Pogledam danas kod Pizara mi stoji slt, kad pogledam pise: Dislike Dider Drogba and Claudio Pizzaro... Ejjj.. Ne voli sam sebe... Uzas...
Inace dovela sam Alvesa, tj. docice Januara. Inace fanovi hoce Cronalda, ali ja ne nameravam da ga kupim jer mi nije potreban.

Ja sam primetio samo taj bug sa EP 2008 a ostalo hvala bogu sve radi normalno.
Inače, sad sam u decembru 2009 i trenutno sam prvi (8 bodova ispred OFK B, 10 ispred Partizana). Sledeća utakmica mi u Ligi Šampiona u grupi protiv Ajaksa i ako pobedim biću 3. i plasiram se u UEFA kup. prvu sam pobedio protiva ajaksa, protiv Intera u 2 utakmice 1 bod a od Rangersa obe izgubio. imam 4 boda a Ajax 6...
Pokušavam da dovedem sad štopera Dinama iz Kijeva: Dmitry Chigrinsky (valjda tako) ili Gavrančića ali teško da ću ih dobiti ispod 8M eura.
inače zagledao sam se i u Lenny-ja iz Fluminensea (AMR) ali su male šanse za njega, traže mnogo a i on nije oduševljen Srbijom i Zvezdom...

ma ***** TI EDDIA JOHNSONA.3 put re loadovala igru zbog te budaletine i ponovo ga kupih!Boba ne valja!
Inace necu vise reloadovati,solidno mi ide autoritet sam igracima :D!
Nema price--alex dobio ban,mamu mu njegovu zbog toga sam izgubila od arsenala 3:2 a vodila 0:2...nema plate nedjelju dana!
Mikel mi nije dosao na trening-mamu mu njegovu...dala mu upozorenje...mlad je on...
Gonzalo Castro i Nigel De Jong su se dobro isplatili.Pogotovu Nigel De Jong.Potrosila sam 46 miliona dolara.Trosadzija,sad mi zao...
Promijenila fitness managera i assistenta Stiva Klarka sad je Alan Irving.
Moze se,a u utakmici protiv drugoligasa,izgubila sam jer su mi svi igraci imali 5 i 6 za ocijene a Drogba 4!mOZda su dvojica imali 7...
Kao sto rekoh,solidno ide moze se...
Ubicu Edija Dzonsona mamu mu njegovu...

Back