Football Manager 2008

odem kod drugara..igra cetvrtfinale sa partizanom protiv shalkea..odigra utakmicu sa 8 defanzivca..bukvalno, i odigra 0:0 na domacem, a u gostima je pre toga isto 0:0 sa toliko defanzivca ali sa kontrom i dobije shalke na penale. znachi lood x)

ja sam sinoc u 22h30min zvanicno i javno digo ruke od zvezdu, dosta sam gubio zivce. Do drugog razreda sam navijao za partizan,sada se vracam i tako da cu sada da pocnem sezonu sa njim, i teracu dok ne izadje fm2009, ali naravno posle nekoliko sezona bezim u inostranstvo.

Kome da ga i ja odmah prodam.. i da li si odmah u prvoj sezoni?

Nadam se da u 2008 nece biti zbrke oko finansija.. u 2007 sam imao za transfere slobodno oko 100 000 000 eura a u balansu mi je bilo samo 30 000 000 eura...

Jer mi je svake godine skidao cash za porez neki.. i kad se balans umanji za porez raspoloziva sredstva za transfere se nisu menjala.. i na kraju sam imao 3 puta manje realno sredstava od "raspolozivih" za transfere...

Paradoks !

Podesis im status na "not needed by club", ili tako nesto, onda ih stavis na transfer listu. Ne stavljas neku odredjenu cenu. Ides na "offer to clubs" i tu podesis cenu. Kad neki klub da ponudu, ti odbijes, pa povecas cenu za 500 000 npr. Ali cesto ne daju kes , nego ti daju npr. 40% od sledeceg transfera, ili ti placaju na rate. Ja to odbijam...

P.S. Imao sam ponudu od salzburga za Rukavinu 8 000 000, ali odbio sam... Nema prodaje igraca iz prvih 11.

Od ovih para doveo sam Le Taleca, Christanvala i jos neke... Sad imam oko 15 miliona.

A ja mislio ako ne prodam le taleca i kristanvala...

Pa ti ih prodas odmah, ionako ponude brzo stizu...
Ja vam kazem kako sam prodao neke igrace po 10x vecoj ceni, a vi ako hocete poslusajte. Evo npr. Gulan je kostao 500 000e, a ja sam ga prodao za 5 000 000.

Back