BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
ja sam poceo za zvezdom, ubacio sam jos 11 zemlje sa negde trecom lige nize od prve, tamo za 10-ak sezona lepo se skrasim u neki nizerazredni tim
Trening..uff, jedva da sam nekad to i pogledao 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sto se tice treninga igraca primetio sam da se dosta vise umaraju nego u 07, pa samim tim moram nakon svake 2 utakmice da im dajem odmor od treninga.
Kad si pre uspeo da dovedes Kronalda??? Svaka cast. Nesto Roman skratio budzet, ja mu obecala PR ove sezone a on samo 75M.Ma ja u koji god klub da odem prvo pootpustam sve trenere. Hehe. Stavio sam da su mi svi sada sa minimum 7 zvezdica. Inace to za umaranje se malo smanji nakon oktobra ili tako nesto. Ma ja ne bi ni prodavao, ali imam i Sneijdera i Silvu i Cristiana Ronalda, pa ne mogu svi da mi igraju
. Bio veci budzet na 07. Mene to umaranje ubija. Dovela sam Moutinha i ne moze da mi se tri dana posle utakmice oporavi. Mozda zato sto se jos nije privikao na klimu. Mada mi sve mirise na bacene pare. Sledece sezone dovodim Stivija i Kronalda.