Football Manager 2008

Kupiooooooo! Uzeo sam Chelsea...naravno(omiljeni klub). Malo mi tesko pada pomeranje svih dugmica gore, ali navikavam se....doveo sam Sneidera,Bojana(dolazi 2008) i vincent company-a, pokusavam jos par njih. Ovde sevcenko opet razvaljuje, mada su Drogba i Lampard zakon...prosecno 1 gol na utakmici obojca. Cini mi se da je igra realnija u odnosu na prethodni deo. A i dobro je sto je sporija(mislim mec). Jedino sto mi se ne svidja je to sto je slika sa meca nekako....muljava.

nije muljava, nego dok se naviknemo. mene je malo iznerviralo jer nema ko u 07 da kad hocu da napravim izmenu (ne brzu dok se igra mec) lepo pretisnem dugme, pa ono na prvom autu ili prekidu izbaci mi prozor sa izmenama a mec se stopira, dok ovde moram da pauziram u sekundu, pa da biram prozor za taktiku, pa onda da se vracam, pa da pustam prozor na pitch ako je bila igra u toku..pff

Lepsi je. Za nijansu realniji, lepsa pozadinska slika :) , brzi, mozes da stavis neogranicen broj liga, sporije se mecevi odigravaju, mnogo je bolje odradjen meni za utisak kakav ostavljas na navijace i clanove kluba, postoji kao neka vrsta text komentatora pred pocetak utakmice..... ne mogu trenuto vise da se setim. Ono sto mi se ne svidja u odnosu na prethodni deo je to sto je graficki prikaz atributa iz 1 boje-plave-sto jaca plava, to bolja vrednost atributa. A sto je najgore, postoje 3 nijanse plave( fluroscentno plava, tamno plava i crno-plava). Verovatno cu imati jos utisaka sto duze igram, ali za sad je dosta.

meni sve brze ucitava, posebno mi se svidja i "milestones", sta ce se desiti na utakmici npr Lukas ce odigrati svoj prvi ligaski mec, Barcos moze postici 25 gol u ovoj sezoni itd ;) Nedostatak je ono sto sam rekao u nekim od prethodnih postova. Realniji je dosta nego 2007,barem meni. Cisto me zanima kakva ce biti ona live verzija za online igranje koja izlazi u prolece 2008 :D

Dobro je i ono dok se ochitavaju vesti i rezultati nekih utakmica, sa desne strane uvek se prikazuje neka statistika za ligu (golovi, bez poraza, bez primljenog gola itd)

I skyhook sada kada odaberes zemlju u kojoj oces da vodis klub mozes da igras u svim ligama te zemlje. I mozes da stavis barem 7 zemalja, a verovatno i vise(ja sam stavio vise). To mi je ubedljivo jedan od najboljih poboljsanja. Naravno kada uzmes da vodis po jedan klub iz svake lige treba ti oko 5min da obradi 1 dan, ali kada igras samo u jednoj ligi on obradjuje samo nju i to u rekordnom vremenu. Jedino je sporo kada su utakmice lige sampiona, kvalifikacija za evropsko prvenstvo i tako to.

Ma ja samo jedna klub uzmem..ali bi recimo uzeo nekog iz engleske nize lige pa ubacio i skote,irce...super sto ce mi onda brzo obradjivati rezultate...

Ima li nekih poboljsanja kof treninga,taktike..uvek me mrzelo da se smaram sa tim

Back