Flert - prevara, gde je granica?

zavisi kako posmatrate flert i sta je flert :wink:
meni je OK da pokazujem ljudima koji mi se dopadaju otvoreno to svidjanje u bilo kom kontextu (profesionalnom,fizickom,intelektualnom...),ali,to bila ja sama ili sa nekim nije automatski i zeleno svetlo toj osobi da krene da me muva i spopada...tako da za mnoge moje ponasanje jeste,a za druge nije flert :?
svako otvoreno nabacivanje koje ima za cilj nesto vrlo odredjeno i konkretno je out of question,i sa moje i sa "njegove" strane.sad sto ce "njega" da salecu neke cice ili mene da obasipaju komplimentima neki macani...boze moj,to je van nase kontrole...a moze da bude i zabavno,simpaticno i smesno kad je veza jaka i normalna,jer daje osecaj da smo jos uvek pozeljni i nekim 3.likovima i nismo zajedno zato sto je "nasla krpa zakrpu" i ne mozemo naci "bolje" 8)

Gazdarica:
Ponovicu ono sto sam ranije napisala...
-------------------------
Flert, zasto da ne...???
U principu, ako si siguran u sebe i u svog partnera, onda ne moze ni da skodi, a moze da nasmije, relaksira, zabavi...
Kad bi ljudi malo primirili svoj ego, a poradili na svom samopouzdanju, ne bi im ni smetalo ako njihov partner, i pred njima, flertuje s nekim...
Naprotiv, mogu oboje dobro da se zabave...
Ali, vecina ljudi partnera posmatra kao svoju imovinu, a ne kao osobu koja je dobrovoljno u vezi s njima...

Slazem se...

sodomija je zakonom zabranjena...a opet niko ne ulazi u spavacu sobu...i ne proverava u koju rupu sta ulazi:))
potreba 'za otkidanjem' vidljiva je i kod dece kada se igraju padanja u nesvest :lol:
kasnije zavisnost...najcesce u nedostatku roditeljske ljubavi i muskog kulta serijalne masturbacije prelazi u zavisnost od sexa.. manifestuje se kroz ispiranje usta imenima genitalija..umesto stvarnim genitalijama..
percepcija..unutrasnje usmeravanje libida i izrazavanje se sexualizuju..
svaka mera se analogno prepoznaje po trajanju uzdaha i izdaha, primanja-davanja..uzimanja i izlucivanja.. :lol:
svaka situacija u zivotu se moze tretirati kao problem ili kao prilika...
izmedju stoji licna odluka da li sam rob ili sam slobodan..
pakao je vec na ovom svetu, koje god vrste bio..morfijum, citanje, izolacija, onanija, koitus, slabost, alkohol. duvan, mizantropija..

'kad god je bila ziva, bila je zlocesta...kad god je bila mrtva, bila je dobra'..
:twisted:

Koji likovi...

Pa vama bi trebalo zabraniti da viđate i komunicirate sa bilo kim , osim vaših partnera. Iz predostrožnosti. Inače, kakvi ste, može grdna muka da nastane.

Možda nije najbolji citat, ali da probam:

Stalno misliš na sex
Isto kao i svi
Daj opusti me najprije ti
Nađi skriveni trag
Kreni kad ti dadem znak

daklem, naučite da dajete i primate komplimente, komunicirate sa ljudima, koristite to da bi vam bilo prijatnije, a ne odmah: a oćemo li se yebati, a šta će mi draga/dragi reći...

U redu, ljudi koji nisu u vezi ne bi trebalo da flertuju i sve tako... A kako je nejasna granica šta jeste, a šta nije flert, poželjno je biti uštogljen i praktikovati zvaničnu komunikaciju. Ne daj bože da se nekom nasmešiš ili daš slučajnu aluziju, da ti ne propadne celokupna iluzija sopstvene veze i sopstvenih uverenja, koja su, jel te, toliko jaka i nepokolebljiva. Opuštenije malo.

Devilishgirl:
ako nisi ziv, disi slobodno..yeeee
Pa nista ti mene ne razumes.
Ko ne zeli vezu ne treba ni da ulazi u istu. To ti je prosto nema tu neke mudrosti, filozofiranja i foliranja.

Prosto kazes tvojoj devojci da ili ne. I pazis da te ona ne voza kako ona hoce. :lol: Znaci varijanta prica ti o vezi i ljubavi a spava sa kim hoce. :wink: No necu da uplicem tvoju devojku u ovo.

Devilishgirl:
a ti decku zabrani da prica s drugim zenama..ohh svasta..
Slazem se sa tobom... ali svi ovi fazoni tipa "ako si u srecnoj vezi nema flerta... flert prelazi u prevaru... nema potrebe za istim ukoliko nju/njega volis..." daj malo iskrenosti prema sebi, ne ocekuje okolina da im otvoris sve karte, ali isto tako, pa svi flertuju, sem extremno ruznih i iskompleksiranih koji na njihovu zalost nemaju prilike da osete povremene cari istog, a to by the way se ne meri sa kolicinom ljubavi koju pruzas svom partneru... ah da!
I uvek moze da te orasplozi :D 8) :idea:

Pera_Zdera:
Devilishgirl:
ako nisi ziv, disi slobodno..yeeee
Pa nista ti mene ne razumes.
Ko ne zeli vezu ne treba ni da ulazi u istu. To ti je prosto nema tu neke mudrosti, filozofiranja i foliranja.

Prosto kazes tvojoj devojci da ili ne. I pazis da te ona ne voza kako ona hoce. :lol: Znaci varijanta prica ti o vezi i ljubavi a spava sa kim hoce. :wink: No necu da uplicem tvoju devojku u ovo.
aman covece! kakve devojke, imam muskarca pored sebe :lol: kakve veze ima sad to spavanje..aaa jokkk, prosto covek vise nema potrebu za sexom, dok je sa mnom u vezi :lol:

Back