ma flert je super - a narocito je super sa voljenom osobom.... stimulise mastu i snalazljivost :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ponovicu ono sto sam ranije napisala...
-------------------------
Flert, zasto da ne...???
U principu, ako si siguran u sebe i u svog partnera, onda ne moze ni da skodi, a moze da nasmije, relaksira, zabavi...
Kad bi ljudi malo primirili svoj ego, a poradili na svom samopouzdanju, ne bi im ni smetalo ako njihov partner, i pred njima, flertuje s nekim...
Naprotiv, mogu oboje dobro da se zabave...
Ali, vecina ljudi partnera posmatra kao svoju imovinu, a ne kao osobu koja je dobrovoljno u vezi s njima...

:shock:Oprah_Bg:Veoma iskreni i precizni odgovori, hvala, a i vidim da ipak svi vi verujete da za svakog od nas postoji na svetu ona druga - prava polovina ... mozda je to bas ta sa kojom trenutno flertujete ili ce naici u skorijoj buducnosti?!![]()
)

Gazdarica:Kad bi ljudi malo primirili svoj ego, a poradili na svom samopouzdanju, ne bi im ni smetalo ako njihov partner, i pred njima, flertuje s nekim...
Naprotiv, mogu oboje dobro da se zabave...
Pa nista ti mene ne razumes.Devilishgirl:ako nisi ziv, disi slobodno..yeeee
Znaci varijanta prica ti o vezi i ljubavi a spava sa kim hoce. :wink: No necu da uplicem tvoju devojku u ovo.Slazem se sa tobom... ali svi ovi fazoni tipa "ako si u srecnoj vezi nema flerta... flert prelazi u prevaru... nema potrebe za istim ukoliko nju/njega volis..." daj malo iskrenosti prema sebi, ne ocekuje okolina da im otvoris sve karte, ali isto tako, pa svi flertuju, sem extremno ruznih i iskompleksiranih koji na njihovu zalost nemaju prilike da osete povremene cari istog, a to by the way se ne meri sa kolicinom ljubavi koju pruzas svom partneru... ah da!Devilishgirl:a ti decku zabrani da prica s drugim zenama..ohh svasta..

aman covece! kakve devojke, imam muskarca pored sebePera_Zdera:Pa nista ti mene ne razumes.Devilishgirl:ako nisi ziv, disi slobodno..yeeee
Ko ne zeli vezu ne treba ni da ulazi u istu. To ti je prosto nema tu neke mudrosti, filozofiranja i foliranja.
Prosto kazes tvojoj devojci da ili ne. I pazis da te ona ne voza kako ona hoce.Znaci varijanta prica ti o vezi i ljubavi a spava sa kim hoce. :wink: No necu da uplicem tvoju devojku u ovo.
kakve veze ima sad to spavanje..aaa jokkk, prosto covek vise nema potrebu za sexom, dok je sa mnom u vezi
Pero... nemoj da flertuješ sa mnom... nisi moj tip...Pera_Zdera:Dis ..opusteno...ko te hebe...![]()

Dupeuvlakaci i oni koji te pljuju iza ledja nikad nisu bili moj tip.DisMisaL:Pero... nemoj da flertuješ sa mnom... nisi moj tip...Pera_Zdera:Dis ..opusteno...ko te hebe...![]()
![]()
:?Oprah_Bg:Flertujete u kaficu, na poslu, na ulici, na semaforu... Sta kad bi Vam prisao/la, pice, pogledi... gde je granica i u kom trenutku se setite da imate momka, devojku, muza, zenu? Kada se pali crveno svetlo?ops:
Iskreno?!
![]()