YT1RDI
Primećen član
- Poruka
- 532
где су границе... а то је, опет, индивидуално....
Граница је пенетрација а та се опет, најлакше прелази (чак и кад су граничари и цариници на видику).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
где су границе... а то је, опет, индивидуално....

Nema granice. Flert je prevara.
To je indikacija da moj partner masta o nekoj drugoj... ali ne verujem da masta kako ona pere kadu ili pravi grasak... stoga cim se potreba javi treba promeniti partnera.
Ne flertujem dok sam u vezi... Kad bi mi se javila zelja za tako necim, to bi meni bio nedvosmisleni pokazatelj da ne nalazim ono sto mi treba, a pre svega zadovoljstvo, u trenutnoj vezi... Sto dalje znaci da bi 'trenutna' veza pukla, a ja krenuo dalje u 'flert' do nove veze, jer ne pristajem na polovicna zadovoljstva...
Ma daj samo opušteno ,ne budi tak' zadrt/aNema granice. Flert je prevara.
To je indikacija da moj partner masta o nekoj drugoj...

To je indikacija da moj partner masta o nekoj drugoj... ali ne verujem da masta kako ona pere kadu ili pravi grasak... stoga cim se potreba javi treba promeniti partnera.
Ne mogu da verujem...

Ako se upustis u ozbiljnije flertovanje,tu granice ne postoje,ides do kraja...
mislis do yaya
zato je pravo pitanje na pocetku ko je slobodan..odgovor je granicaFlertujete u kaficu, na poslu, na ulici, na semaforu... Sta kad bi Vam prisao/la, pice, pogledi... gde je granica i u kom trenutku se setite da imate momka, devojku, muza, zenu? Kada se pali crveno svetlo?ops:
Iskreno?!
![]()

Flertujete u kaficu, na poslu, na ulici, na semaforu... Sta kad bi Vam prisao/la, pice, pogledi... gde je granica i u kom trenutku se setite da imate momka, devojku, muza, zenu? Kada se pali crveno svetlo?ops:
Iskreno?!
![]()

tkacio:mislis do yaya
zato je pravo pitanje na pocetku ko je slobodan..odgovor je granica

Flertujete u kaficu, na poslu, na ulici, na semaforu... Sta kad bi Vam prisao/la, pice, pogledi... gde je granica i u kom trenutku se setite da imate momka, devojku, muza, zenu? Kada se pali crveno svetlo?ops:
Iskreno?!
![]()