Nznm. Po meni vec si poceo da varas zenu.
Ja sam imao slican problem. Cesto menjam firme i jednom pocnem ja kao da radim u firmi, naravno drugog dana odvojimo se najbolja zenska u firmi i ja, udaljimo se od svih na pauzi za kafu...
(sefica u toj firmi mi je bila nekada komb), a zamenica sefice je odbijena jer nam je dugo trajalo muvanje, ona zna da imam dev... i tako nedelju dve pijemo kafu Sladjana i ja na pauzi odvojeno od svih.
Moja dev je ovo znala, rekao sam joj. Sladja je bila pred udaju ali vidim sve bi stopirala zbog mene. Ubacim ja dev u tu firmu i Sladja se naljuti sto joj nisam rekao da imam dev (koja je san snova).
Ja se naljutim jer je moja dev primetila da Sladja nece da pije kafu sa nama i godinu dana ne pricam sa Sladjom. Cak sam i njene pokusaje da se pomirimo iskulirao, ne cujem je i ne vidim. Cela situacija, kako da objasnim, mladi radoznali. Za 11 meseci moje ime je prvo na spisku smene i ako nema mene nastaje haos. Primecujem da Sladja pizdi, propustila je priliku ako je uopste i imala. Nznm, bas gluposti.
Dev i ja puknemo i ja odem iz firme, spakujem kofer nesto para naocare pasos i umesto na posao ja zapalim na more.
Zvoni telefon svi zivi iz firme zovu a ja na putu prema Budvi, nekoliko limenki hajnekena i ne odgovaram na pozive.
Doziveo sam to onako, tragicno. Raskid, otkaz firmi, jedino sto je dobro sto sam pobegao na more. Vracam se sa mora, dolazim u firmu, opekotine od sunca. Dev sedne sa mnom za pauzu, za moj sto ja ustanem, odem. Mrs.
Eto.