Flert Ili sta..?

Da nismo deca zreli smo ljudi ?

Sta je sledeci nivo? Zivkanje i razgovori?
Sto da mu ne izlazi iz glave ako je zanimljiva.

Kako kad ne zive u istom gradu, a i tesko da bi njihovi partneri ostvarili tako dobar kontakt.
Ne pogrešno si shvatio mi živimo u istom gradu ali se ne viđamo često četiri do pet puta godišnje

Da nismo deca zreli smo ljudi ?

Ne pogrešno si shvatio mi živimo u istom gradu ali se ne viđamo često četiri do pet puta godišnje
jel se vi druzhite ? misim kao porodichni prijatelji ?

ovde gde zhivim imamo tako dva para porodichni prijatelji , seksali se onako u cetvero i na kraju zaljube se svi skupa misim svak u partnera/icu prijatelja (priznajem mogo je zapetljano) ali kolko chujem ide im dobro

nije bolest sve shto boli

jel se vi druzhite ? misim kao porodichni prijatelji ?

ovde gde zhivim imamo tako dva para porodichni prijatelji , seksali se onako u cetvero i na kraju zaljube se svi skupa misim svak u partnera/icu prijatelja (priznajem mogo je zapetljano) ali kolko chujem ide im dobro

nije bolest sve shto boli
Pa ne mislim baš da bi išao na tu varijantu koji ie sugerišes

E, jesam lose shvatio. :ok:
A, sto se ne vidjate cesce?
Pa nismo u prilici a i kad se viđamo mislim kada se vidimo obično su to neki skupovi na kojima se vidimo i nismo sami Ma da pričamo tamo komuniciramo sve normalno a inače živimo vani negde daleko van je jako zima Jutros je bilo kad sam se u auto pogledaj gore u levom ćošku Koliko
20220127_054721.jpg

Pitanje je sasvim logicno jer sadrzaj tvoje poruke nije bio sasvim jasan. Da jeste, ne bih pitao. z:)

Kako nije logično ?

Poznavajući mene kao forumsku pojavu (?) jasno je kao dan da sam normalna iako malo ćaknuta

Uvrijedilo me to pitanje

?

Pa nismo u prilici a i kad se viđamo mislim kada se vidimo obično su to neki skupovi na kojima se vidimo i nismo sami Ma da pričamo tamo komuniciramo sve normalno a inače živimo vani negde daleko van je jako zima Jutros je bilo kad sam se u auto pogledaj gore u levom ćošku KolikoPogledajte prilog 1092153

Šta očekuješ od ove teme ?

Pa nismo u prilici a i kad se viđamo mislim kada se vidimo obično su to neki skupovi na kojima se vidimo i nismo sami Ma da pričamo tamo komuniciramo sve normalno a inače živimo vani negde daleko van je jako zima Jutros je bilo kad sam se u auto pogledaj gore u levom ćošku KolikoPogledajte prilog 1092153
Mislim smisao poruke i bila te da ti kažem da je vani zima da ne možemo vani da se vidimo negde sami u parku ili pored reke ili negdje

Kako nije logično ?

Poznavajući mene kao forumsku pojavu (?) jasno je kao dan da sam normalna iako malo ćaknuta

Uvrijedilo me to pitanje

?

Šta očekuješ od ove teme ?
Pa šta da ti kažem recimo očekujem da mi neko opali tako jednu veliku šamarčinu da se tri puta okrenem oko sebe da sednem i da se dobro razmislim da kažem sebi Hey Jimmy what's going on with you It's not you anymore what are you doing ,wake up... eto to očekujem

Brate, ako ona hoće da joj ga uštekaš, uradi to kako god znaš i umeš.Ako niko nikom ništa ne kaže i sve ostane u tajnosti, nikakav problem.Promene su dobre u svakom smislu, a ovo neka traje koliko može da potraje, sve u tajnosti.To treba oboje da znate i da se držite toga.Jasno je unapred da je sve samo prolazna stvar i da neće dugo potrajati jer ste oboje zauzeti, ali cilj svega toga je dovoljno jasan i tu nema šta da se krije.Treba da se iskoristi prilika i da to niko ne sazna.Veoma prosto i izvodljivo.Eh, kad se samo setim šta sam sve radio u mladosti...Pu, sram me bilo, hehehe...

Brate, ako ona hoće da joj ga uštekaš, uradi to kako god znaš i umeš.Ako niko nikom ništa ne kaže i sve ostane u tajnosti, nikakav problem.Promene su dobre u svakom smislu, a ovo neka traje koliko može da potraje, sve u tajnosti.To treba oboje da znate i da se držite toga.Jasno je unapred da je sve samo prolazna stvar i da neće dugo potrajati jer ste oboje zauzeti, ali cilj svega toga je dovoljno jasan i tu nema šta da se krije.Treba da se iskoristi prilika i da to niko ne sazna.Veoma prosto i izvodljivo.Eh, kad se samo setim šta sam sve radio u mladosti...Pu, sram me bilo, hehehe...
Svaka čast na uloženomvremenu da napišeš koju reč j,a mislim otprilike isto kao i ti, dakle da pokušam da joj kažem, da vidimo da zajedno rešimo tu situaciju ,možemo možemo da se vidimo Možemo da spavamo zajedno ali ništa na duge staze... život je surov zar ne

Kud nije surov, kad sam video onih -28 stepeni, kod tebe u par postova iznad...
Hahaha.... nije to ništa u ponedeljak je bilo -35 a sa faktorom je bilo negde oko minus 42 c, i da ti budem iskren Dugo sam već ovdje tako da sam se navikao na zimu i počeo sam zamisli čak i da više volim zimu od leta kad se uželim leta ovde kod nas fino kupim kartu na avion odemu Meksiko ili Cuba ,malo se od suncam i Vratim se nazad u ovaj sneg..

Naime radi se o sledećem dok sam na poslu dopisujem se preko email sa jednom drugaricom inače smo i prijatelji u životu ,srećomose otprilike četiri do pet puta godišnje na kojekakvim slavljima rođendanima novim godinama ..hoću da kažem da ja poznam njenog muža, ona pozna moju ženu Ja imam dvoje djece ona nema djece ne znam koliko je to relevantno za ovu priču, Dakle mi razmenjujemo poruke otprilike na dnevnom nivou ja sam joj priznao da ne govorim Mojoj ženi da se dopisujem s njom a ona je meni rekla isto tako da njen muž nezna se ona dopisuje sa mnom. Nisu to neke zavodnicke poruke ni sa jedne strane nego su to obične priče iz naših prošlih života dok smo živeli u ex yu i o događajima koji su se dogodili pričamo o filmovima knjigama koji smo čitali i nekim običnim stvarima međutim, ja sam primetio da meni u glavi ona ne izlazi iz misli... šta da radim da joj priznam ,da kažem ženi d,a kažem njenom mužu ili da jednostavno prekinem svaku to komunikaciju šta mi je činiti zato što ja osjecam tu neku vrstu njezne radoznalosti..?
Imam osećaj da sam hipokrita da joj prećutkuje neke stvari što su bitne i što bi ona možda trebala da zna. Eto pa ako ima neko pametan da me posavjetuj.
Imas zenu i ljubavnicu.
Kako uspevas? Biraj jednu od njih dvoje!
Zene se ne smeju da varaju vec hamo da hebu! 🤣
ozbiljno smao jesnu biraj i hebi je uz palacinke uz dorjcak! 🤣

A kao za inat pogledaj upalim muziku u autu i ono ide pesma..
20220127_054742.jpg

For you, I was a flame
Love is a losing game
Five-storey fire as you came
Love is a losing game
One I wish I never played
Oh, what a mess we made
And now, the final frame
Love is a losing game
Played out by the band
Love is a losing hand
More than I could stand
Love is a losing hand
Self-professed, profound
'Til the chips were down
Know you're a gambling man
Love is a losing hand
Though I battle blind
Love is a fate resigned
Memories mar my mind
Love, it is a fate resigned
Over futile odds
And laughed at by the gods
And now the final frame
Love is a losing game

Nznm. Po meni vec si poceo da varas zenu.

Ja sam imao slican problem. Cesto menjam firme i jednom pocnem ja kao da radim u firmi, naravno drugog dana odvojimo se najbolja zenska u firmi i ja, udaljimo se od svih na pauzi za kafu...
(sefica u toj firmi mi je bila nekada komb), a zamenica sefice je odbijena jer nam je dugo trajalo muvanje, ona zna da imam dev... i tako nedelju dve pijemo kafu Sladjana i ja na pauzi odvojeno od svih.
Moja dev je ovo znala, rekao sam joj. Sladja je bila pred udaju ali vidim sve bi stopirala zbog mene. Ubacim ja dev u tu firmu i Sladja se naljuti sto joj nisam rekao da imam dev (koja je san snova).
Ja se naljutim jer je moja dev primetila da Sladja nece da pije kafu sa nama i godinu dana ne pricam sa Sladjom. Cak sam i njene pokusaje da se pomirimo iskulirao, ne cujem je i ne vidim. Cela situacija, kako da objasnim, mladi radoznali. Za 11 meseci moje ime je prvo na spisku smene i ako nema mene nastaje haos. Primecujem da Sladja pizdi, propustila je priliku ako je uopste i imala. Nznm, bas gluposti.

Dev i ja puknemo i ja odem iz firme, spakujem kofer nesto para naocare pasos i umesto na posao ja zapalim na more.
Zvoni telefon svi zivi iz firme zovu a ja na putu prema Budvi, nekoliko limenki hajnekena i ne odgovaram na pozive.
Doziveo sam to onako, tragicno. Raskid, otkaz firmi, jedino sto je dobro sto sam pobegao na more. Vracam se sa mora, dolazim u firmu, opekotine od sunca. Dev sedne sa mnom za pauzu, za moj sto ja ustanem, odem. Mrs.

Eto. 😂😂😂😂😂

Back