ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace cestitamo vam na prvom golu iz igre ove sezone. Do nove godine verovatno cete dati jos neki. Sta da vam kazem, zajebano je kada stanete na zulj kancelaru. Dok sam gledao prenos cuo sam da se vice "uprava napolje". Imajuci u vidu da niste u stanju da smenite predsednika skupstine stanara, a kamoli upravu, moram da vas pitam (mada pitao sam vas i ranije, ali bez odgovora), koga biste vi zeleli da vidite na mestu predsednika FK Partizan. Da li je tres retartizam i anarho/romantika iznedrila neki predlog.

treba ovde uvesti restrikciju odnosno zabranu za napaljenu decurliju posto je sada raspust, pa svugde stignu da pisu razne gluposti

E i ti nesto pametno da napises, imas jednog bambija od mene. Jest da te ne interesuje, veceras sam prvi put uopste pisao na ovoj temi. Inspiraciju sam dobio nakon lekcija koje ste nam davali nakon poraza od Ludogoreca. Ali opusti se, do ujutru ce ionako vecina postova biti obrisana. U krajnjem slucaju, kada vidis moj nik, lepo skrolujes i preskocis sta sam napisao. Tako ces valjda sacuvati dusevni mir.

Nadam se da su genijalci iscrpli svu svoju inspiraciju, pa da sad malo napisem koju o Partizanu.

Sve moze da se svede na to da nam je igra, igraci, klub, ispod svake kritike. Amaterizam, i to dugogodisnji, je dosao na naplatu.

Igraci su u kanalu iz koga se tesko izlazi, ali izaci se mora. Izbor trenera nam je los, ali verovatno najbolji moguci u ovom trenutku, s obzirom ko ga je birao.

I dalje tvrdim da imamo dobre igrace, koji nisu uaboravili da igraju fudbal, ali nemamo tim. A to se trazi. Cuveno zvezdino Bunjino leto kada je sd bio Bunjevcevic, glumio menadzera, doveo 15 igraca, se nama desilo ove godine u reziji Ilieva i Tomica.

Lomovi tek slede, mirise mi na jos jednu sezonu za zaborav.

E i ti nesto pametno da napises, imas jednog bambija od mene. Jest da te ne interesuje, veceras sam prvi put uopste pisao na ovoj temi. Inspiraciju sam dobio nakon lekcija koje ste nam davali nakon poraza od Ludogoreca. Ali opusti se, do ujutru ce ionako vecina postova biti obrisana. U krajnjem slucaju, kada vidis moj nik, lepo skrolujes i preskocis sta sam napisao. Tako ces valjda sacuvati dusevni mir.

Necu obrisati nista jer vidim da si svestan da to sto pises je najobicnija provokacija a ne normalan razgovor o temi.
Samo nemoj da ti predje u naviku.

RickRoss je navijac Vose a ne Partizana, pa je i njemu zasmetala ova konstantna lavina beskorisnih, bespotrebnih, ruznih, offtopic provokatorskih postova. Ne znam kako je na zvezdinoj temi jer ne idem tamo, ali ovo konstantno naklapanje par likova kojima vise niko ne replicira, ali oni i dalje troluju. Ne moze covek da vidi vise ozbiljne postove od gomile kilometarskih neozbiljnih.

Mislim da ce Elmer uspeti da trgne tim i da od govana napravi pitu, ali svakako smo u k*rcu sto se buducnosti kluba tice.

Sto se utakmice sa Vojvodinom tice, oducili su nas od fudbala.

1:5 je bio realan rezultat, onaj Gogua majstor dribla na polovini terena a poslednji igrac. Sreca pa je Trifunovic jos veci nesrecnik od njega i masi prazan gol sa 2mm.

Mislim da ce Elmer uspeti da trgne tim i da od govana napravi pitu, ali svakako smo u k*rcu sto se buducnosti kluba tice.

Sto se utakmice sa Vojvodinom tice, oducili su nas od fudbala.

1:5 je bio realan rezultat, onaj Gogua majstor dribla na polovini terena a poslednji igrac. Sreca pa je Trifunovic jos veci nesrecnik od njega i masi prazan gol sa 2mm.

To sam ja danas rekao drugaru. U svakom slucaju premalo vremena da ekipa prihvati novi sistem i primeni ga. Ne pogoduje nam ovaj gust raspored sreda - subota sa ovakvim raspolozenjem. Vidim da je Nikolic kritikovao fizicku spremu igraca jer su se neki zalili na grceve i hvatali za zadnju lozu pa se pitam sta su oni radili na pripremama? A onda se setim dvomeca sa poljacima i utakmicu od juce gde su nas na terenu bukvalno prebili kao macke sto govori da su igraci totalno nespremni kada dozvoljavaju da ih tabadzije dobijaju na cistu snagu i kondiciju.
Sledi nezgodno gostovanje u Ivanjici pa onda dolazi Cuka koja je u krizi rezultata ali ekipa koja je itekako spremnija od nas.

Poslednja izmena:
Ivica Iliev: Ja sam sledeći za odlazak!

http://www.mozzartsport.com/vesti/ivica-iliev-ja-sam-sledeci-za-odlazak/142810

Jel mozes sutra?
Ovaj kao prase u svemiru. Do juce mu je Gogua bio dominator a sada sa rezervom prica da pricekamo malo. Sta da cekamo? Imamo li vremena da cekamo Goguu? Prosipaju se bodovi a mi cemo da cekamo nekoga. Za fizicku spremu mu deluje kao da igraci nisu spremni. A na svakim pripremama je isao sa timom i sepurio se kao direktor po hotelima na Kipru i u Poljskoj. U sta je gledao? U Vazuru *ebo ga on. Koj su djavo radili na pripremama? Jel postoji neki kondicioni trener u Partizanu ili su svi pali sa kruske?

Šteta što je igra Partizana bila toliko bedna , da se žaljenje na ono ***** što je sudilo sinoć može smatrati očajničkim potezom.
U trenutku kada su podljudi zauzeli sve važne pozicije u FSS, a psihopata ima pred sobom još 4 godine, smrtni greh je napraviti ovakvo smeće od tima.

Poslednja izmena od moderatora:
Jebena situacija ako je "zla krv" među igračima zbog visine primanja...
Ta razlika u primanjima između stranaca i domaćih igrača, kao što sam pisao na Zvezdinoj temi, jako je zeznuta i svaki neuspeh je prilika da se ta tema izvuče iz fioke.
A i dobro dođe kao oružje u razračunavanju dve struje.

Mada ja i dalje mislim da je glavni razlog naših slabih rezultata očajna selekcija tima i užasno odrađene kondicione pripreme.

Jebena situacija ako je "zla krv" među igračima zbog visine primanja...
Ta razlika u primanjima između stranaca i domaćih igrača, kao što sam pisao na Zvezdinoj temi, jako je zeznuta i svaki neuspeh je prilika da se ta tema izvuče iz fioke.
A i dobro dođe kao oružje u razračunavanju dve struje.

Mada ja i dalje mislim da je glavni razlog naših slabih rezultata očajna selekcija tima i užasno odrađene kondicione pripreme.

Ta razlika je uvek postojala ali uprava ocigledno da nema kapaciteta da odrzi red i mir medju igracima vec dozvoljava da se igraci zavadjuju izmedju sebe i da se prave klanovi. Ranije uprave su makar znale da takve stvari stave pod kontrolu. Uvek ce postojati igraci koji su nezadovoljni platom i igraci koji zasluzuju vise od drugih ali to se resava unutar kluba. Ko zna sta rade Vazura i prijatelji. Posle onog sa Andrijom i nesposobnoscu da se sa tim izbore kako treba jasno mi je da su nesposobni za rad sa sportistima. Navikli su da su na vlasti i da kinje one koji su ispod njih. Opet kazem da nam trebaju iskusni sportski radnici a ne ove stranacke vucibatine.

Za boldovano se slazem.

Uf, to je danas barem lako resivo. Posle ovako briljantnih partija na pocetku sezone, svima bih odrezao kaznu, mesec dana bez plate, svima bih je momentalno izjednacio, na 0(nula). Pa da onda mozda urade nesto na terenu da je zasluze, kolika god da im je plata.

Godinama pricam (i pisem), da se u Srbiji igra (polu)amaterski fudbal sa profi platama. Ti ljudi zaradjuju ladno 50, 100, 150, 200.000 i vise evra godisnje, eeeeeejjj!!!! Neka se pogledaju u ogledalo, neka se zapitaju, sta su to u ovih mesec dana uradili da zasluze deo tog novca? Ako cemo vec da pominjemo temu novca kao razlog lose igre, treba da sve u klubu bude sramota, da se pokriju usima i da cute, od debelog, preko Ivice, Vucele, pa na dole. Partizan je vrlo skupa igracka, da bi se ovako zajebbavali.

treba vise paznje posvetiti skoli fudbala , sklapati tim vec od 15 godina

ti momci koji od 15 igraju zajedno u 20 ima da kidaju svakog

eventualno dokupiti jednog igraca a ne svake godine menjati pola tima

nema tu rezultata , ni real nije nista osvajao dok igraci nisu igrali duze vreme zajedno iako je dovodio vrlo skupa pojacanja

I ta naša škola je, iskreno rečeno, izvikana.
Godinama se štancuju isti profili igrača, mahom fizički limitirani, koji ne mogu da izdrže duel sa protivničkim igračem.

Mi godinama ne možemo da proizvedemo normalnog beka ili štopera.
Proizvodimo igrače koji nemaju definisane pozicije u timu.

Mislim da je i omladinska škola zrela za remont, jer sa ovakvim poluigračima nigde ne možemo da doguramo.

I ta naša škola je, iskreno rečeno, izvikana.
Godinama se štancuju isti profili igrača, mahom fizički limitirani, koji ne mogu da izdrže duel sa protivničkim igračem.

Mi godinama ne možemo da proizvedemo normalnog beka ili štopera.
Proizvodimo igrače koji nemaju definisane pozicije u timu.

Mislim da je i omladinska škola zrela za remont, jer sa ovakvim poluigračima nigde ne možemo da doguramo.

Je li genije pa sta ocekujes da budu stene u 16 godina ??? A ?

Evo ga Saponjic najbolji primer . Decko je zverina . Uvek dobijao sansu na kasicicu 5 minuta pred kraj i kad god je usao dao je gol . A svi su ga pljuvali i pljuju ga i dan danas . Umesto da je ostao u Partizanu i da IGRA redovno on bi vec sad bio strah i trepet i kvalitet za reprezentaciju ali neee ne mozes ti kad posle 6 meseci ili godinu dana odma pustis klinca u benfiku gde je konkurencija paklena pa sta da ocekujes ?? E a da je igrao jos 2 , 3 godine u Partizanu i tresao mreze da vidis onda dal ne bi igrao za Benfiku i dal ne bi bio tamo prvi spic .

Znaci skola vam jeste itekako kvalitetna ali je problem sto PRERANO prodajete igrace bez potrebe samo da bi uprava nesto ucarila .

Omladinska skola je dobra ali nije svemocna. Ne moze se ocekivati da se iz ovako male baze (zemlje), crpi suvi kvalitet sve vreme, iz godine u godinu. Narocito jer nismo jedini klub u toj zemlji, i drugi imaju skole i dovode decu.

Treneri su nam veliki problem, izgleda. Klinci koji izlaze nisu spremni za seniorski fudbal, narocito za defanzivne zadatke. Stoji se daleko od igraca, naseda se na fintice, faulovi se prave rukama i potezanjem za dres jer se nogama ne uradi priprema. Moderan fudbal se sve vise udaljava od nas, zato nam i klince odvode sve ranije, jer zele da ih uoblice na vreme na zapadu, dok su jos mladi.

O kontinuitetu pa tek nema reci, deca su jedini izvor zarade u klubu. Cim trzisna cena predje milionce, samo ga upakuju i isporuce, sa sve masnicom.

I zbog toga ne samo da propadaju Zvezda i Partizan nego i reprezentacija

- - - - - - - - - -

Omladinska skola je dobra ali nije svemocna. Ne moze se ocekivati da se iz ovako male baze (zemlje), crpi suvi kvalitet sve vreme, iz godine u godinu. Narocito jer nismo jedini klub u toj zemlji, i drugi imaju skole i dovode decu.

Treneri su nam veliki problem, izgleda. Klinci koji izlaze nisu spremni za seniorski fudbal, narocito za defanzivne zadatke. Stoji se daleko od igraca, naseda se na fintice, faulovi se prave rukama i potezanjem za dres jer se nogama ne uradi priprema. Moderan fudbal se sve vise udaljava od nas, zato nam i klince odvode sve ranije, jer zele da ih uoblice na vreme na zapadu, dok su jos mladi.

O kontinuitetu pa tek nema reci, deca su jedini izvor zarade u klubu. Cim trzisna cena predje milionce, samo ga upakuju i isporuce, sa sve masnicom.

Pa normalno kad nemaju iskustvo . Zato najbolje treba zadrzati nekoliko godina . Evo taj Saponjic je prodat bez potrebe . Za Subica sam pisao 100 puta doduse on nije iz Partizanove skole ali je strasan igrac kog se partizan odrekao ALI evo ga TRUJIC on je iz Partizanove skole . Zasto nikada nije dobio pravu sansu ? A poseduje kvalitet .

Rekao sam da necu vise, al' ajd' da ti odgovorim, jer si se uvatio za Subica i Saponjica...

Saponjic NIJE zverina, on je balerina, fizicki gledano, naravno. Zverina je bio u tim godinama Mitrovic. Meni je neverovatno da niko u klubu ne radi ozbiljno sa tom decom u teretani. Citao sam intervju sa Mitrom gde je pricao o tome kako je imao intenzivne individualne treninge, nakon treninga u klubu. Sebi je zacrtao da svakog dana radi 1000 trbusnjaka. I onda moze da nosi dvojicu na ledjima, bez problema, sa 18 godina. Ja za godinu i po dana nikada, ponavljam, nikada, nisam video da Saponjic sa igracem na ledjima primi normalno loptu. Ili padne (70% slucajeva), ili se lopta odbije od noge 5 metra dalje. To vidim ja kao laik, bez dana trenerske skole.

Zasto danas niko ne radi sa Vlahovicem na dobijanju misicne mase? Sad treba da se izgradi, a sa pravim vezbama da pod hitno povecava eksplozivnost pri startu sprinta. Dzaba je bio dominantan sa drugom decom od 13-14 godina, kada je to vreme proslo. Sad igra sa odraslima, mora da se razvija, ne da tapka u mestu.

Subic je decko koga sam gledao uzivo u Surdulici na 5 metra od sebe, poluvreme kako pokriva levu stranu. Takticki poprilicno neodgovoran, mada je pored sebe imao doktore Ostojica i Cirka, pa su u drugom poluvremenu ispadali svi kao iz voza. Ne cita igru. To i dalje ne menja cinjenicu da je i kao takav pozadi pouzdaniji od Bogosavca koga bi driblao i moj 9-godisnji sin. Mi proizvodimo bekove koji umeju da igraju samo napred, bez odbrane, Aksentijevic, Bogosavac, ili totalne retarde koji ne igraju ni napred ni nazad (Miljkon, Lazevski).

Trujic nije dobio pravu sansu, to je 100% tacno, s tim sto ga ja nikada ne bih ni vracao iz Napretka, jer je dosta pravolinijski igrac. To sto je pre 2 dana pravio decu nasoj odbrani, govori vise o odbrambenom potencijalu nasih igraca, nego o Trujicu. Toliko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back