- Poruka
- 23.934
a ja jos nisam video starije i nadmenije ***** od ovog Ilica
toliko godina ima i opet ne ume da se kontrolise, da gubi
Kovacevic decko mu lepo pruzio ruku posle prekrsaja a ovaj ga samo gleda besno
Ko to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja jos nisam video starije i nadmenije ***** od ovog Ilica
toliko godina ima i opet ne ume da se kontrolise, da gubi
Kovacevic decko mu lepo pruzio ruku posle prekrsaja a ovaj ga samo gleda besno
Jeste da smo ocajno selektirani, ali smo zato fizickinespremni. Ekipa u avgustu izgleda kao da nikakve pripreme nije prosla. Mogli smo lagano da primimo 5 komada danas, zasluzeno.
Ne moze Nikolic mnogo da promeni, barem ne za kratko vreme. Bolje bi bilo da mu je debi pao protiv neke slabije ekipe, mozda bi se malo trgli. Ovako je jos dublji kanal, jos uvek se nismo upisali ove sezone.
A u sredu vec ide novo kolo i utakmica kod Javora koji zna da zaljulja opasno i nema poraz u ove tri utakmice a onda u subotu dolazi Cuka. Sve lepse do lepseg.
Pa Ilic
Vi te dvije naprosto morate dobiti.
Pretpostavio sam. Teška ***** od čoveka.
A u sredu vec ide novo kolo i utakmica kod Javora koji zna da zaljulja opasno i nema poraz u ove tri utakmice a onda u subotu dolazi Cuka. Sve lepse do lepseg.

Imace celavi jos mnogo posla da stvari dovede u red. A i jos 1-2 pojacanja ne ginu.
da krenemo lepo svi da navijamo za vojvodinu
dok neko drugi ne zasluzi da se navija za njega
Kako je odigrao Alen Stevanovic ???
I ovaj Leonardo, grandizono pojačanje, igrač kakav nikad nije igrao do sada u JSL, ima izgleda da leti na tribine...
Dečko izigrava rekreativca, došao ovde da pokaže par finti i da uzme lovu...
Božinov, i pored gola, katastrofa i mislim da je zreo za nogobulj...
Dominatora ne bih komentarisao...
Iglicu Ilieva bi trebalo streljati bez poveza, na sred JNA. Kakvo su smeće od tima ostavili on i Tomić, to će se pričati decenijama.
Još me **** ovaj Total TV od 4 gola sam video 1.