Kakvo glupo uklizavanje igraca Javora iako je jedva bilo kontakta. Miletic nije imao nikakvo resenje na toj strani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakvo glupo uklizavanje igraca Javora iako je jedva bilo kontakta. Miletic nije imao nikakvo resenje na toj strani
A u medjuvremenu u skupstini gospodin Djukanovic (ne Milo) iz SNS naravno napominje da Partizan ako je u krizi finansijskoj treba da ispadne iz lige jer je i Glazgov Rendzers tako ispao hahaha Sumrak Bogova
Taj Djukanovic je Premijerova podguzna muva. Ne sme da pomene premijerov klub da se ne zameri.
A u medjuvremenu u skupstini gospodin Djukanovic (ne Milo) iz SNS naravno napominje da Partizan ako je u krizi finansijskoj treba da ispadne iz lige jer je i Glazgov Rendzers tako ispao hahaha Sumrak Bogova
i meni je doticni odvratan ali je spomenuo i Zvezdu i Partizan u tom kontekstu... ne znam kako ti je bas to promaklo
uopste tako nisi napisao, a ni on nije tako rekao... da te citiram
A ne napomenuo je da je vatreni navijac Zvezde i ide iskljucivo na sever ali je veoma objektivan kad su u pitanju dugovanja klubova tako da Partizan ide u beogradsku zonu s 15 miliona duga,Zvezda s 35 do 50(to je vecita misterija) ostaje ti gde jeste
dakle po tebi on je rekao 'Ja navijam za Zvezdu, idem na sever i zelim da Partizan ispadne u cetvrtu ligu'... pa ko bi normalan tako nesto rekao u prenosu koji prati nekoliko miliona ljudi?
rekao je da navija za Zvezdu, da ide na sever i da bi za taj klub ucinio sve, ALI da drzava ne treba da daje novac ni Zvezdi, ni Partizanu, ni Vojvodini (mada ne znam zasto je Vojvodinu spomenuo, jer ona nije ni dinar dobila od drzave), vec taj novac treba koristiti za vaznije stvari, a klubovi privatizovati ili poslati u cetvrtu ligu kao sto je pricai sa Glazgov Rendzersom
to je rekao, proveri i sam ako izadje video
Znaci, Ivica zasukao rukave.Brašanac blizu odlaska u Portugal. Obeštećenje milion evra...
Posle neki kazu nista ne radi..