Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ima Partizan svoju tv ali pitanje je hoće li biti prenosa na youtube kanalu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko jos uzima tog lika za ozbiljno!?![]()
Sto se tice sporta Andjus je najbolji novinar u Srbiji,sto se tice ostalih stvari npr.politike teska budala...
Komentator rece da ima 600 Grobara na stadionu plus 300 navijaca Slovana iz Bratislave koji navijaju uz Grobare? Otkud sad to?
Mozda su vam dosli i Besiktas bratstvo?
mali Milenkovic mora i njega i poljske napadace da pazi...Ko vam je bre ovaj Milenkovic klinac za sad kida!Sta ovo rade?
Znaci veze nemamo.Totalno neuigrano,nepovezano,nervozno...Samo je pitanje do kad ce ovi Poljaci vrljeziti u zavrsnici.Gogui dati luk i strelu i vratiti nazad u Afriku
Nasmeja me brate...Guduric nema pojma...Grujic ko je taj? Matic veze nema...Doduse kako nam je jadno novinarstvo ja neverujem znaci koga got dovedu u ovim sportskim eisijama to se samo frljaju frazetinama niko nista konkretno da kaze...Istina Andjus za razliku od ostalih makar ima svoje misljenje ma kolko ono cesto bilo komicno...Ja nemogu da verujem u jebenoj Australiji koja je juce pocela da igra fudbal imas novinara i komentatora koji sjajno odrade analizu mecha a kod nas...
- - - - - - - - - -
Komsije sretno!!!
Ali ovo sto radi Goguamali Milenkovic mora i njega i poljske napadace da pazi...Ko vam je bre ovaj Milenkovic klinac za sad kida!

Ubise poljaci!!!![]()
Ovi Poljaci vas isprepadali ovi vasi misle samo kako zivu glavu da izvuku![]()
Kesa od igraca ovaj Bogosavac meni se svidio na nekim utakmicama jer je bio ostar reze...
Ono nad Radovicem penal.