ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ponovo se pokazalo da je istina sve sto sam pisao . Kad sam pricao da je ovaj tim Partizana sest puta losiji od onog od proslog leta niste mi verovali . Eto vam sad Gogua i Bogosavac za koje od pocetka pricam da nemaju pojma da igraju fudbal .

Babovic , Zivkovic , Abubakar i Saponjic i Subic bi rasturili ove poljake a vama nisu valjali . . a ove neznalice sad ako slucajno prodju ima da se obrukaju u trecem ili cetvrtom kolu samo tako . .

Partizan ako prodje ove poljake nekim cudom onda ce verovatno proci i norvezane i onda mu ostaje plej of u kom ce ponovo biti povlascen .

Ovi poljaci mozda i jesu jedan od najjacih protivnika koje je partizan mogao da izvuce u ovom kolu ali ne znam sta ste vi na forumu poleteli da je partizan jak ne znam koliko , ja kad sam vam pricao da je dosta slabiji nego prosle godine vi ste se smejali

Partizan ako prodje ove poljake nekim cudom onda ce verovatno proci i norvezane i onda mu ostaje plej of u kom ce ponovo biti povlascen .

Ovi poljaci mozda i jesu jedan od najjacih protivnika koje je partizan mogao da izvuce u ovom kolu ali ne znam sta ste vi na forumu poleteli da je partizan jak ne znam koliko , ja kad sam vam pricao da je dosta slabiji nego prosle godine vi ste se smejali

Ne igraju sa Norvezanima vec Dancima.

Za Bogosavca se zna da je los igrac .

Ali veceras su razocarali Mihajlovic , Radovic i posebno Brasanac . U Partizanu nema ko da kreira napad . Radovic nije onaj sto je bio u Legiji a Brasanac ni senka onog igraca koji je bio , izgleda kao da ga je onaj promasaj protiv augzburga na JNA slomio , od tada je katastrofa postao .

Ako se taj Leonardo ne pokaze kao dobro pojacanje Partizan ce biti u ogromnim problemima .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back