ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice sporta Andjus je najbolji novinar u Srbiji,sto se tice ostalih stvari npr.politike teska budala...

Nasmeja me brate...Guduric nema pojma...Grujic ko je taj? Matic veze nema...Doduse kako nam je jadno novinarstvo ja neverujem znaci koga got dovedu u ovim sportskim eisijama to se samo frljaju frazetinama niko nista konkretno da kaze...Istina Andjus za razliku od ostalih makar ima svoje misljenje ma kolko ono cesto bilo komicno...Ja nemogu da verujem u jebenoj Australiji koja je juce pocela da igra fudbal imas novinara i komentatora koji sjajno odrade analizu mecha a kod nas...

- - - - - - - - - -

Komsije sretno!!!

Najbolje sto ste se vi istripovali da je ovaj Gogua dobar dominator pm

- - - - - - - - - -

Sta ovo rade?
Znaci veze nemamo.Totalno neuigrano,nepovezano,nervozno...Samo je pitanje do kad ce ovi Poljaci vrljeziti u zavrsnici.Gogui dati luk i strelu i vratiti nazad u Afriku

Bili ste dobri prva 3 minuta agresivni...

- - - - - - - - - -

Gogua je izgubio sve ijedan duel stvarno bi trebo vani ici

Nasmeja me brate...Guduric nema pojma...Grujic ko je taj? Matic veze nema...Doduse kako nam je jadno novinarstvo ja neverujem znaci koga got dovedu u ovim sportskim eisijama to se samo frljaju frazetinama niko nista konkretno da kaze...Istina Andjus za razliku od ostalih makar ima svoje misljenje ma kolko ono cesto bilo komicno...Ja nemogu da verujem u jebenoj Australiji koja je juce pocela da igra fudbal imas novinara i komentatora koji sjajno odrade analizu mecha a kod nas...

- - - - - - - - - -

Komsije sretno!!!

Guduric nije klasa Djordjevica,Bodiroge i ostalih velikih igraca kao sto navijaci Zvezde misle i nikada nece biti,to sto ima muda da sutne trojku u nekim situacijama to nije merilo kvaliteta.U mnogim utakmicama nema ga nigde sutira nerezonski,slabo igra odbranu.Matic je odlican igrac ali covek nije glavni igrac u Celziju kao sto pisu nasi novinari.....Svaki top klub u Evropi ima svog Matica.....Grujic je odigrao jednu dobru sezonu u nasoj katastrofalnoj ligi i odmah prave od njega Zidana,gde se to Grujic toliko dokazao,protiv kojih je on to ozbiljnih ekipa igrao....Pogledal novine zadnjih par dana,dao je gol nekim cetvroligasima i odmah pune novine Grujica,kao da je dao gol u finalu lige sampiona....
Naravno da odrade dobro analizu kada tom poslu prilaze profesionalno...Kod nas su sportski novinari totalni amateri koje mozes da kupis za 50 eura...Zato i imamo bombasticne naslove koje nemaju veze sa stvarnim stanjem...

- - - - - - - - - -

Ali ovo sto radi Gogua :hahaha: mali Milenkovic mora i njega i poljske napadace da pazi...Ko vam je bre ovaj Milenkovic klinac za sad kida!

Lepo sam rekao da je pajser....

Ajde nekako ga uvaljajte ovim krkanima...moram na poso sretno!...i daj smenite ovoga Tomica ima njuh za igraca ali trenerski poso nezna...dovedite nekoga Rastavca sta znam da bude dobar derbi....

- - - - - - - - - -

Ono nad Radovicem penal.

Bilo je kontakta ali je njegov pad tako bio tetralan da se iz aviona videlo sta mu je namera cale rodjeni mu nebi sviro penal...

I ponovo se pokazalo da je istina sve sto sam pisao . Kad sam pricao da je ovaj tim Partizana sest puta losiji od onog od proslog leta niste mi verovali . Eto vam sad Gogua i Bogosavac za koje od pocetka pricam da nemaju pojma da igraju fudbal .

Babovic , Zivkovic , Abubakar i Saponjic i Subic bi rasturili ove poljake a vama nisu valjali . . a ove neznalice sad ako slucajno prodju ima da se obrukaju u trecem ili cetvrtom kolu samo tako . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back