ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam isto za Marka. Čovek makar zna znanje. Ćurćić je najobičnija neznalica kao i Vuk a Vermez trener sa zaostalim shvatanjem fudbala. Muka mi je od fudbala koji oni forsiraju. Đukić je verovatno preskup a sigurno je da on neće trpeti Vazuru i neznalice koje ga okružuju, tako da on otpada. Isti slučaj i sa Markom kojeg je ova garnitura otkačila da bi postavlila nesposobnog Kizu poslušnika. Sigurno im to nije zaboravio. A on forsira fudbal sa dva napadača koji mi godinama čekamo da vidimo. Najbolja opcija je Radomir Antić ali on apsolutno nemoguća misija.

Vuk Rasovic, Vermez, Kiza... bolje Sasu Ilica da prekomanduju nego da opet gledam ove bezlicne pojave.

A Sašu Ilića niko ne **** ni kao kapitena, kako onda da bude trener?

Nama treba neki ***** keve, tipa Nikolića ili Stanoja, koji će ove pacere da dovede u red i da ih motiviše...
Kiza, Rašović, Ćurčić, sve su to mrtva puvala. Koga će oni da motivišu?
Vermeza neću ni da komentarišem. Pre bih Ješu voleo da vidim, nego ovu podguznu muvu...

ne znam kako ce se Nikolic uklopiti posto u Partizanu ima crnaca
Dobro je sto ne voli crne, da ne gledam vise Goguu, ko zna koliko bi puta vikao na njega ''Idiote crni'' :D

Inace, Cika Crni izjavio da ga nisu zvali, niti da bi dosao.

Ja sam za Celavog, zahvaljujuci njemu smo uzeli poslednju titulu, covek u derbijima ima 2 od 2. One prve sezone i nije mogao nista da uradi kad su cigani imali od derbija do derbija sve pobede. Znamo i kakve. A i on je za mene fudbalski Dzile. I da ne gledamo vise mrcvarenje sa jednim napadacem.

Koliko vidim prema onome sto se provlaci po medijima Nikolic je trenutno najveci favorit.Dobra vest je da su Rasovic,Vermez i Curcic definitivno otpali.Djukic i Stanojevic naravno glatko odbili.
O Nikolicu imam prilicno podeljeno misljenje.Jeste talentovan trener i jak je sa autoritetom i disciplinom sto nam je trenutno od kljucne vaznosti.Ipak,ne svidja mi se njegovo konstantno pominjanje Zvezde i kukanje i ako bude i sada tako radio nema nama boljitka sa njim.Ako bude gledao iskljucivo nas tim,ako uspe da se izbori sa njuskama iz uprave i ako uspe da nametne svoj autoritet medju grupom brdara koje ce voditi,mozda se i konsolidujemo.

http://www.mozzartsport.com/vesti/kuva-u-humskoj-nikolic-pred-promocijom/142214
Kontaktirani su Stanojević i Đukić , ali obojica su imala negativan odgovor ...
Marko Nikolić najbliži klupi crno - bijelih

Djukic i Stanoje su glatko odbili ove amatere iz uprave, sto je i ocekivano. Ali Maretu skidam kapu.
Ovim potezom bi pokazao kakv je car, u trenutku koji se moze okarakterisati kao najgori koji pamtimo u istoriji kluba, katastrofalan niz, izbaceni iz Evrope, u situaciji kada je tim u totalnom psihickom autu, Mare bi bio premija. Nikolic je i na sopstvenoj kozi osetio ko su i sta su ovi olosi iz uprave.

Samo ocu da kazem. Bilo je ocigledno da treneri poput Stanoja, Djukica, Antica ne interesuje povratak u srpski fudbal, Marko Nikolic je najbolje resenje.

Poslednja izmena:
SAMO NIKOLIC !!!

18bo4l.gif

Jer cigani znaju zasto....

Nemoj da se posle hvatamo za glavu ako se desi isto kao sa Tomicem... Uglavnom ova uprava mora pod hitno da ode da bi klub zivnuo jer su totalno nesposobni za sve. Za sta god da su se uhvatili upropastili su u rekordnom roku. Nece trener previse da pomogne tu. Sigurno ce u pocetku to biti dobra sok terapija ako Nikolic dodje ali ceo klub mora da se resetuje da bi krenulo na bolje.

Nikolic je los, Tumba ocajan izbor. Ovi iz uprave stvarno ne kontaju da je dobar trener temelj jakog kluba. Tu kad zeznes, dzaba ti svi igraci sveta. Ma koliko me nervirao, Bozovic je doveo u red komsinicu. Moze da drzi casove svim nasim trenerima od Stanoja naovamo. A Stanoje je otisao u zimu 2013, pa vi vidite.

Samo Djukic Partizan spasava. Kako god znaju i umeju. Nek klekne Ivica ako treba, da lepo zamoli coveka. Sva ova imena koja se provlace po novinama su raspad zivi. Tumba je verovatno Zecevicev izum, on jos zivi u 1998. godini.

Samo Djukic!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back