- Poruka
- 31.069
Да ли смо га из офсајда.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да ли смо га из офсајда.![]()
Jeste ofsajd, nije namerno Lukic dirao loptu, ali to ne menja stvari. Kuknjava po medijima je urodila plodom, sudije pustaju sada sve za nas.
Nego jel cuo neko komentatora na Areni da je rekao da je nezvanicno da ce Partizan zbog lose organizacije derbija biti kaznjen sa 3 utakmice bez publike?
Kako vam se cini golman Radnickog?
Ofsajd. U prvi mah nisam video da je Lukic zakacio, pa cak ni kad je bio prvi usporeni snimak. Tek iz treceg puta se videlo da je Lukic dirao loptu. Radnicki je ovde ostecen.
Cini mi se da je kod penala izasao jedno 4 metra napred, ali je nas internacionalni sudija to propustio da vidi.

Besramno navlacenje Mazica da skrenu paznju sa derbija i izjednace nas sa komsinicom. Dobili bi svakako.
Ovo nema veze sa penalom. Bulat je pao i nije ni video loptu koja ga je s ledja pogodila u ruku dok je lezao... Nije da stajem na stranu Radnickog ali mnogo sumnjivo cak i za Mazica... Aca Jovanovic odbranio i na Marakani i na JNA penal.
Cini mi se da je kod penala izasao jedno 4 metra napred, ali je nas internacionalni sudija to propustio da vidi.