ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, ja nemam problem da cestitam protivniku kada izgubimo, ili da priznam kada se pogresi u nasu korist. Meni ni u dzep, ni iz dzepa, to je stvar kucnog vaspitanja.

Slazem se da je sudijama bilo tesko da procene, ali zato ih ima po 6 na jednom mecu, sto kaze u reklami Pjerluidji Kolina: now, we see more!

Vide oni sipak.

Nego jel cuo neko komentatora na Areni da je rekao da je nezvanicno da ce Partizan zbog lose organizacije derbija biti kaznjen sa 3 utakmice bez publike?

Bilo danas u medijima, da ce da nas rebnu kao zbog ponovljenih prekrsaja u kratkom roku sa 3 meca. Kakav je jug, navijanje i atmosfera oko kluba, i nije neka steta. Taman da one lopurde ne slusaju Uprava napolje!

Otkako je Brasanac usao u igru poceli smo da vezemo po terenu, bas dobar protok lopte, od 70-og minuta naovamo. Bez spica se ne igra, to je valjda jasno, dosta smo bili jalovi u napadu, bez misica napred. Tu nam fali jedan razbijac. Oprostio bih sva dosadasnja prolupavanja Ilievu kada bi na leto doveo ogog Talabangu iz Slovacke, ili kako se vec zove. Sa takvim ubicom napred, bili bi itekako opasni.

Treba nam jos jedno dobro krilo jer Alen nije igrac za velika dela, treba nam jedan vrhunski vezni igrac, kada se oporavi Balazic, imacemo dovoljno opcija u odbrani, treba razmisliti o levom beku jer Bogosavac nema rezervu. Sa ovim rosterom bi se mogla izgurati cela sezona na tri fronta.

Ono sto je pozitivni pomak napred je igra, koja je daleko bolja nego kod masnog i Drulovica.

Ofsajd. U prvi mah nisam video da je Lukic zakacio, pa cak ni kad je bio prvi usporeni snimak. Tek iz treceg puta se videlo da je Lukic dirao loptu. Radnicki je ovde ostecen.

Of sajd je i da nije dirao loptu... inače i prije toga sudija nije svirao jedan očigledan of sajd...

- - - - - - - - - -

Cini mi se da je kod penala izasao jedno 4 metra napred, ali je nas internacionalni sudija to propustio da vidi.

Ovooooliiiikiii gol je promašio :)

- - - - - - - - - -

Besramno navlacenje Mazica da skrenu paznju sa derbija i izjednace nas sa komsinicom. Dobili bi svakako.

hahahah Vučić smislio...

- - - - - - - - - -

Ovo nema veze sa penalom. Bulat je pao i nije ni video loptu koja ga je s ledja pogodila u ruku dok je lezao... Nije da stajem na stranu Radnickog ali mnogo sumnjivo cak i za Mazica... Aca Jovanovic odbranio i na Marakani i na JNA penal.

ovoooolikiiii penal!!!

Cini mi se da je kod penala izasao jedno 4 metra napred, ali je nas internacionalni sudija to propustio da vidi.

Pa dobro jbg sudijsko uverenje kako neko rece. :hahaha:

Ne ozbiljno, on je bio ozbiljan kandidat da predje u Partizan ali su neki ljudi iz BG-a forsirali onog celavog iz Cuke. Jbg ko zna ko stoji iza tog decka. Onda su mu nudili da predje u Makabi da zameni Rajka a da Rajko predje na ostrvo ali nije dobio radnu vizu i izjalovilo se. Pametno bi bilo da ga Partizan dovede za smesne pare. Decko je u strasnoj formi a i skinuo je par zicera veceras.

ofsajd cist ko suza... jasno se vidi da je lopta promenila pravac i brzinu kretanja posle Lukica

eto sudio Mazic, Ilievu se ispunila zelja, Tomic cuti, nista se ne buni... ocigledno je sve bilo u najboljem redu

- - - - - - - - - -

ma trebap je da se ponavlja penal sve dok Partizan neda gol, ali ko zna koliko bi to potrajalo, pa se Mazic pravio lud

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back