Ja ne bih zalio pare za Drazica iz ofk-e, i time bi smo kompletirali vezni red..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne bih zalio pare za Drazica iz ofk-e, i time bi smo kompletirali vezni red..

Vrlo interesantan rezultat. Znaci i rumuni su ljudi od krvi i mesa, i nisu fudbalski vanzemaljci kojima treba da se poklonimo i zamolimo da nas ne petardiraju
Moja poenta je da ih ne treba ni preceniti ni potceniti, vec odigrati muski i pametno.
Nase prednosti: ranjivi su itekako, nemaju domaci teren, ofanziva nam je jaci deo tima i iz Bukuresta ne smemo da se vratimo bez datog gola!
Nase mane: Porozna leva polovina odbrane (Cirkovic i Petrovic) koju ce rumuni maksimalno da pritisnu, odbrana prekida i zatvaranje suteva sa distance (dilagoranci su pucali sa 20 metara previse puta, a ovi rumuni imaju strasne sutere, pogledajte poslednja 2 meca).
Treba odigrati mudro, zatvarati i duplirati (Babovic i Brasanac da vise igraju odbranu), ali ofanziva mora da postoji jer ovi pucaju kad ih pritisnete.
Nisam ih gledao ali cim se oni krljaju sa Trencinom imamo dobre sanse.. Fabrisija bih odmah ubacio u vatru ako je dobar.. VUlicevic moze ofanzivno ali bez kampovanja u napadu.. Petrovicu bih rekao do centra.
Drqzica odmah, duga je sezona, na 3 fronta ce se igrati..![]()
A i na desnom beku izgleda forsira igraca kojem je prirodna pozicija centralno mesto u odbrani dosta je spor.....ako izostane Varela ili Stanicu (zbog povrede koje su doziveli) ili cak oboje to bi bio jos veci + za nas...sada je sansa Grobari...velika sansa, imamo ih na krivoj nozi samo da odigramo junacki i bez kalkulacija.
Pitanje od 5 miliona evra za Milinkovica ce biti za nedelju dana: Da li uz Balazica upariti protiv Rumuna Fabricia koji je igrao samo prijateljske i izlazi iz povrede ili nejakog Cirkovica, koji mora da zasere dva puta na svakom mecu pa da onda pocne da igra?
Da sam na njegovom mestu ja bih uzeo pomoc pola-pola, pa bih vec protiv Jagodine isprobao brazilca, da vidim ima li tu stofa ili nema.
Iskustvo me uci da su nasi treneri ziherasi, pa verujem da ce on gurati Cirkovica kao manje rizicnu varijantu i ima da ubije samopouzdanje brazilcu skroz, tako da ima da mu napisemo sut kartu na zimu (isto je uradio i Stanoje gurajuci Rnu rizika pre Andersona, sto nas je protiv Samroka kostalo Lige Evrope).
Treba mu dati šansu, ali nikako odmah.
Brazilac je em rovit, em neuigran, em ima problema sa komunikacijom...
Čak bih se ja za Ćirka opredelio i protiv Rumuna.
Kada je u pitanju Ćirko, da li ste primetili da su njegove nešto slabije partije došle kada je prebačen na levog štopera?
Isto tako je i Branko Ilić par puta ispadao kada je igrao levog štopera prošle sezone, o Voji da ne pričam.
Mislim da tu nije problem u kvalitetu Ćirka ili Ilića, več u nekvalitetu levog beka čiji stranu pokrivaju.
Mislite malo o tome...
Treba mu dati šansu, ali nikako odmah.
Brazilac je em rovit, em neuigran, em ima problema sa komunikacijom...
Čak bih se ja za Ćirka opredelio i protiv Rumuna.
Kada je u pitanju Ćirko, da li ste primetili da su njegove nešto slabije partije došle kada je prebačen na levog štopera?
Isto tako je i Branko Ilić par puta ispadao kada je igrao levog štopera prošle sezone, o Voji da ne pričam.
Mislim da tu nije problem u kvalitetu Ćirka ili Ilića, več u nekvalitetu levog beka čiji stranu pokrivaju.
Mislite malo o tome...
Najbolji je deo da je otišao samo da bi ostvario dečački san da igra za veliki klub kao što je Vitese.http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=24&nav_id=1019266
Ovaj tek što je otišao, a već pravi alibi priču da se vrati kad propadne ko Babović, Lola, Rna i slični...