ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako zadrzimo nivo igre iz prva dva kola, ne vidim ekipu koja moze da nas zaustavi, pod uslovom da ne bude (mnogo) mutnih radnji. Veceras sam gledao utakmicu iz Milanovca, ono je bio plac majke Bozje. Ne zna se ko je gori. Kao da gledam beton ligu, sem borbenosti, jedno veliko nista. Vreme je da napravimo iskorak u Evropi, finansijski se stabilizujemo i da konacno odskocimo od konkurencije u Srbiji.

Fudbal od juce i ovaj nazovi fudbal od danas...kao da nije rec o istoj ligi. Jos mozda 1-2 igraca na deficitarnim pozicijama, da se zahvalimo Kojicu, Luki, Marinkovicu, Grbicu, Ivanu Petrovicu, da nastavimo sa ovakvom tecnom igrom, da se zna ko je sampion, a ostali neka se poredjaju kako hoce!

Levi bek pod obavezno. Petrovic ne moze da izgura sezonu na visokom nivou to je sigurno. Na drugoj strani imamo Bandalovskog i Vuleta i to je i vise nego dovoljno. Ne bi bilo lose da se dovede i jedan dobar zadnji vezni jer Brasanac ma koliko da je u formi na dva fronta i ovako ofanzivan tesko da moze da izdrzi a da nam odbrana ne bude na promaji i pored Jevtovica. Treba tu zbog neke defanzivne taktike da se ubaci jedan malo defanzivniji vezni koji bi kvario igru protivnika.
Dobro je sto je moral na visokom nivou posle dobrih igara od pocetka sezone i dobrih rezultata. Samo da ih umor ne savlada a i povrede da ih preskoce i ovaj tim ce biti itekako opasan za sve protivnike. Videcemo uostalom protiv Steaue gde se nalazimo sa kvalitetom sto se tice evrope.

Kad smo kod lomljenja kicme, kako je Bojinov samo prosetao prsljenove onom nesrecnom Jagodincu u drugom poluvremenu na centru igralista, auuuuuu!!!!

Jos veci utisak na mene su ostavila 2 gola Saponjica, oba puta je bio sut iz prve. Verujem da ce on napredovati pored Bojinova kao iskusnog igraca, da konkretizuje i pojednostavi igru.

Dalje aktivnosti u prelaznom roku ce direktno da zavise od ucinka u Evropi, pre Steaue nista. Jedino mi je neshvatljivo sto i dalje imamo samo Jeftovica na z. veznom, treba tu jos jedan obavezno. Verovatno se ceka da se vidi kolika ce kinta da kapne do kraja avgusta, pa da se onda shodno tome ispruzimo za novog igraca.

Levi bek pod obavezno. Petrovic ne moze da izgura sezonu na visokom nivou to je sigurno. Na drugoj strani imamo Bandalovskog i Vuleta i to je i vise nego dovoljno. Ne bi bilo lose da se dovede i jedan dobar zadnji vezni jer Brasanac ma koliko da je u formi na dva fronta i ovako ofanzivan tesko da moze da izdrzi a da nam odbrana ne bude na promaji i pored Jevtovica. Treba tu zbog neke defanzivne taktike da se ubaci jedan malo defanzivniji vezni koji bi kvario igru protivnika.
Dobro je sto je moral na visokom nivou posle dobrih igara od pocetka sezone i dobrih rezultata. Samo da ih umor ne savlada a i povrede da ih preskoce i ovaj tim ce biti itekako opasan za sve protivnike. Videcemo uostalom protiv Steaue gde se nalazimo sa kvalitetom sto se tice evrope.

Nije problem u Brašancu, problem je u Baboviću. Jevtović je Buskets, Brašanac je Inijesta i sad nam fali Ćavi (da ne kažem Rakitić). Neko tipa Ignjovski bi bio OK za naš nivo fudbala.

Nije problem u Brašancu, problem je u Baboviću. Jevtović je Buskets, Brašanac je Inijesta i sad nam fali Ćavi (da ne kažem Rakitić). Neko tipa Ignjovski bi bio OK za naš nivo fudbala.

Ignjovski na meti Zvezde

Posle očajnog starta sezone u Crvenoj zvezdi su čvrsto rešeni da ozbiljno pojačaju ekipu, a prvi pik im je - Aleksandar Ignjovski, saznaje “Blic”.
Na “Marakani” smatraju da bi povremeni reprezentativac Srbije bio pravo rešenje za vezni red crveno-belih. Prva četiri zvanična meča su jasno pokazala da Zvezdi treba još pojačanja, naročito u veznom redu.

Linije tima nisu dovoljno dobro povezane, a u klubu vide Ignjovskog kao nekoga ko bi taj posao dobro uradio. Ignjovski je odigrao 11 mečeva za nacionalni tim i sigurno je da bi bio pravo pojačanje za Zvezdu.

Iako kod Ignjovskog postoji želja da dođe u Zvezdu, pitanje je kako će se postaviti njegov klub Ajntraht iz Frankfurta. Srpski igrač protekle sezone nije bio standardan i uglavnom je ulazio sa klupe čime naravno nije zadovoljan, pa postoji mogućnost da se dve strane sporazumno rastanu.

Na “Marakani” ispituju mogućnost oko angažmana veziste Sarajeva, Gojka Cimirota. Direktor kluba Zvezdan Terzić je otputovao u Sarajevo ne bi li video kakve uslove traži njegov klub.

Ipak, to će biti težak zadatak jer je Sarajevo već odbilo 800.000 evra od Grashopersa pa je teško za očekivati da Zvezda može da parira tim uslovima.

Po transfermarketu Ignjovski vredi svega 2 milionceta.

Aleksandar Ignjovski je kao igrac potrebniji nama nego njima, pored zivog i zdravog Grujica, samo sto su slepi kod ociju pa im igraju menadzerski skartovi, ali to je vec njihov problem.

Ako postoji mogucnost da se Ignjovski dovede u Partizan, ne treba je propustiti, verujem da bi svi bili na dobitku, i on da ozivi karijeru kao i klub, jer nam treba bas takav igrac u manevru.

Poslednja izmena:
Мислиш чешање јаја на терену?

hahahahahahaha, ziva istina. Od Babovica samo treba da preuzme broj, jer mi posle dugo vremena on deluje kao neko ko bi mogao da bude autenticna desetka u Partizanu. Kad gledam njega, vidim Kaku od pre 12-13 godina, samo neka nastavi da napreduje, talenat ima.

Drago mi je sto nailazi nekoliko strasnih generacija u Partizanu, tako da u narednih nekoliko godina necemo morati da dovodimo citave timove, vec samo par igraca na pozicijama koje ne proizvedemo sami, a na svima ce se lepo zaraditi. Nadam se da cemo kroz UEFA takmicenja zaraditi ove godine dovoljno para da ne budemo pod moranjem da prodajemo igrace budzasto, vec da sacekamo da nabiju maksimalnu cenu pa onda da naplatimo! Spoj mladosti i iskustva je uvek bio dobra kombinacija i tog recepta se treba drzati i stalno nadogradjivati.

Kao sto rekoh, verujem da ce ova sezona biti ta kada cemo ostatak nase SuperLige ostaviti daleko u svakom pogledu, igracki, rezultatski, finansijski... Da se ravnamo sa evropskim ekipama, a ne da budemo samo pola koraka ispred raspale zvezde, dosta je bilo te Djurine filozofije.

Мислиш чешање јаја на терену?

Pardon,nisam se dobro izrazio.Hteo sam reci,da preuzme ono sto bi trebalo da bude Babojeva uloga. :mrgreen:

hahahahahahaha, ziva istina. Od Babovica samo treba da preuzme broj, jer mi posle dugo vremena on deluje kao neko ko bi mogao da bude autenticna desetka u Partizanu. Kad gledam njega, vidim Kaku od pre 12-13 godina, samo neka nastavi da napreduje, talenat ima.

Drago mi je sto nailazi nekoliko strasnih generacija u Partizanu, tako da u narednih nekoliko godina necemo morati da dovodimo citave timove, vec samo par igraca na pozicijama koje ne proizvedemo sami, a na svima ce se lepo zaraditi. Nadam se da cemo kroz UEFA takmicenja zaraditi ove godine dovoljno para da ne budemo pod moranjem da prodajemo igrace budzasto, vec da sacekamo da nabiju maksimalnu cenu pa onda da naplatimo! Spoj mladosti i iskustva je uvek bio dobra kombinacija i tog recepta se treba drzati i stalno nadogradjivati.

Kao sto rekoh, verujem da ce ova sezona biti ta kada cemo ostatak nase SuperLige ostaviti daleko u svakom pogledu, igracki, rezultatski, finansijski... Da se ravnamo sa evropskim ekipama, a ne da budemo samo pola koraka ispred raspale zvezde, dosta je bilo te Djurine filozofije.

Istina.Imamo odlicnu "podlogu".Sad je sve na strucnom stabu i upravi kluba da odigraju kako treba,da odrze dobru atmnosferu u ekipi (uzimajuci u obzir da imamo problematicnih igraca u ekipi) i da povuku prave poteze.Igracki kadar je sasvim solidan.
Mada ima tu i jedan drugi problem a to je,jeste da zvuci kao klise ali,mentalitet nasih mladih igraca koji su izuzetno nestrpljivi da se sto pre prodaju.Vec sa 17,18 godina postaju nezadovoljni ako klub odbije neku ponudu nekog kluba sto se svakako odrazava na njihovu motivaciju,igru ali i atmnosferu u timu.(primer Pantica)

http://mondo.rs/a816050/Sport/Fudbal/Dinamo-Zagreb-otpustio-Li-Adija.html

Sad je slobodan igrac, a mi takve obozavamo. Da pokrijemo poziciju levog beka, imamo Petrovica kad nam treba ofanziva, a Adi da igra kad treba vise da se branimo. Ima problem u glavi, ali je dosta dobar igrac, plus bi ganci svisnuli od muke ako bi ga doveli.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:559819-Partizanu-za-Zivkovica-4-miliona-evra

A evo jedan naruceni tekst pred vaznu utakmicu. Strasno na sta je spalo nase novinarstvo, uzas!

Poslednja izmena:
http://mondo.rs/a816050/Sport/Fudbal/Dinamo-Zagreb-otpustio-Li-Adija.html

Sad je slobodan igrac, a mi takve obozavamo. Da pokrijemo poziciju levog beka, imamo Petrovica kad nam treba ofanziva, a Adi da igra kad treba vise da se branimo. Ima problem u glavi, ali je dosta dobar igrac, plus bi ganci svisnuli od muke ako bi ga doveli.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:559819-Partizanu-za-Zivkovica-4-miliona-evra

A evo jedan naruceni tekst pred vaznu utakmicu. Strasno na sta je spalo nase novinarstvo, uzas!

Ima zestok problem u glavi. Svuda gde je igrao pravio je probleme. Ja ga pamtim kao stopera a ne levog beka tako da ne znam kako igra na toj poziciji. Koliko vidim ima hronican problem sa kolenom i ne zna se koliko ima godina. Negde pise 25 ali se sumnja da ima 5 godina vise. Ne bih se ja igrao sa ovim.

Sto se tice Zivkovica ovaj tekst je kretenski. Decko je rekao da ce igrati jos najmanje godinu dana kod nas a ovi sto nude 4 miliona su smesni i pokusavaju da prave pometnju u Partizanu. Sledece godine ce vredeti boga oca bez obzira sto mu istice ugovor. Ajntraht je premali klub za Zileta, decko je vanserijski talenat i zasluzuje da igra u jacem klubu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back