ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo interesantan rezultat. Znaci i rumuni su ljudi od krvi i mesa, i nisu fudbalski vanzemaljci kojima treba da se poklonimo i zamolimo da nas ne petardiraju :mrgreen:

Moja poenta je da ih ne treba ni preceniti ni potceniti, vec odigrati muski i pametno.

Nase prednosti: ranjivi su itekako, nemaju domaci teren, ofanziva nam je jaci deo tima i iz Bukuresta ne smemo da se vratimo bez datog gola!

Nase mane: Porozna leva polovina odbrane (Cirkovic i Petrovic) koju ce rumuni maksimalno da pritisnu, odbrana prekida i zatvaranje suteva sa distance (dilagoranci su pucali sa 20 metara previse puta, a ovi rumuni imaju strasne sutere, pogledajte poslednja 2 meca).

Treba odigrati mudro, zatvarati i duplirati (Babovic i Brasanac da vise igraju odbranu), ali ofanziva mora da postoji jer ovi pucaju kad ih pritisnete.

Vrlo interesantan rezultat. Znaci i rumuni su ljudi od krvi i mesa, i nisu fudbalski vanzemaljci kojima treba da se poklonimo i zamolimo da nas ne petardiraju :mrgreen:

Moja poenta je da ih ne treba ni preceniti ni potceniti, vec odigrati muski i pametno.

Nase prednosti: ranjivi su itekako, nemaju domaci teren, ofanziva nam je jaci deo tima i iz Bukuresta ne smemo da se vratimo bez datog gola!

Nase mane: Porozna leva polovina odbrane (Cirkovic i Petrovic) koju ce rumuni maksimalno da pritisnu, odbrana prekida i zatvaranje suteva sa distance (dilagoranci su pucali sa 20 metara previse puta, a ovi rumuni imaju strasne sutere, pogledajte poslednja 2 meca).

Treba odigrati mudro, zatvarati i duplirati (Babovic i Brasanac da vise igraju odbranu), ali ofanziva mora da postoji jer ovi pucaju kad ih pritisnete.

To je zato što imamo Babovića...

Posle drugog gola Trencina samo sam pomislio "rumuni izdrzite"....manite se jebenih slovaka sva sreca pa smo ih izbegli pre ce Trencin da nas izbaci nego ova Steaua. Deluju rastimovano ocigledno je Radoi previse zelen za ovaj nivo trenerskog posla i samo neka nastavi tako....
Ako nasa ekipa i svaki igrac odigraju svojih 100% prolazimo dalje sigurno. Mnogo su ranjivi rumuni....oigledno ce im trebati par utakmica da shvate sta Radoi hoce od njih ako uopste shvate jer sm citao na nekim rumunskim portalima da ga par igraca ne gotivi bas, a da se sa jednim Tamasom posvadjao i da ovaj nece da igra dok je on tu iako je najbolji stoper pored Varele....
Protiv Trencina - ogroman pritisak na nasu ekipu, oni bez ikakvog pritiska....
Protiv Steaue - ogroman pritisak na rastimovane rumune, blag pritisak na nas, igraju bez gledalaca sa nama kao protiv Trencina....
Dobro je sto se Radoi posvadjao sa Tamasom ovaj Tosca je koska na mestu stopera :) A i na desnom beku izgleda forsira igraca kojem je prirodna pozicija centralno mesto u odbrani dosta je spor.....ako izostane Varela ili Stanicu (zbog povrede koje su doziveli) ili cak oboje to bi bio jos veci + za nas...sada je sansa Grobari...velika sansa, imamo ih na krivoj nozi samo da odigramo junacki i bez kalkulacija.

Ma Vučelić je odvratan, uvek bio i ostaće.
On i Bik kao braća blizanci: oboje puše tompuse i seru po medijima.

Nažalost, dobar deo navijača Partizana čak gotivi te njihove ispade po sistemu "al im ga je šuknuo".
Ako ti je komšija ljakse, nemoj i ti da budeš...

Do juče smo se sprdali sa Luletom i Vesićem, sa njihovim saopštenjima, a sad aplaudiramo Vučeli.

Izgleda da Kiza cita moje postove :mrgreen:

Pitanje od 5 miliona evra za Milinkovica ce biti za nedelju dana: Da li uz Balazica upariti protiv Rumuna Fabricia koji je igrao samo prijateljske i izlazi iz povrede ili nejakog Cirkovica, koji mora da zasere dva puta na svakom mecu pa da onda pocne da igra?

Da sam na njegovom mestu ja bih uzeo pomoc pola-pola, pa bih vec protiv Jagodine isprobao brazilca, da vidim ima li tu stofa ili nema.

Iskustvo me uci da su nasi treneri ziherasi, pa verujem da ce on gurati Cirkovica kao manje rizicnu varijantu i ima da ubije samopouzdanje brazilcu skroz, tako da ima da mu napisemo sut kartu na zimu (isto je uradio i Stanoje gurajuci Rnu rizika pre Andersona, sto nas je protiv Samroka kostalo Lige Evrope).

http://www.mozzartsport.com/vesti/p...isio-dornelas-debituje-protiv-jagodine/111267

Treba mu dati šansu, ali nikako odmah.
Brazilac je em rovit, em neuigran, em ima problema sa komunikacijom...
Čak bih se ja za Ćirka opredelio i protiv Rumuna.

Kada je u pitanju Ćirko, da li ste primetili da su njegove nešto slabije partije došle kada je prebačen na levog štopera?
Isto tako je i Branko Ilić par puta ispadao kada je igrao levog štopera prošle sezone, o Voji da ne pričam.
Mislim da tu nije problem u kvalitetu Ćirka ili Ilića, več u nekvalitetu levog beka čiji stranu pokrivaju.
Mislite malo o tome...

Kada je u pitanju Ćirko, da li ste primetili da su njegove nešto slabije partije došle kada je prebačen na levog štopera?
Isto tako je i Branko Ilić par puta ispadao kada je igrao levog štopera prošle sezone, o Voji da ne pričam.
Mislim da tu nije problem u kvalitetu Ćirka ili Ilića, več u nekvalitetu levog beka čiji stranu pokrivaju.
Mislite malo o tome...

Ima i toga a i desnjaci su u pitanju. Ne odgovara im mesto levog stopera.
Sto se tice Vucelica i meni se ne svidja sto komentarise Zvezdine utakmice. Treba da ih pusti i da rade nadlezne sluzbe za njihove malverzacije. Ali ne, on je stara ********* koja ne ume da cuti vec mora da ispljune sve sto mu padne na pamet.

Mislite malo o tome...

Tacno je da su se njegove slabije partije poklopile sa prebacivanjem na levog stopera, ali je kod njega evidentan manjak samopouzdanja i redovno dekoncentrisan ulazi u meceve. Kao da sat pre meca uzme bensedin pa ceka da prodje dejstvo.

Ako smo brazilca doveli za prvih 11 protiv Jagodine to mora i da pokaze, inace cemo dobiti novog Andersona (cak i isti broj imaju 44). Balazic ima 2 zuta, svakako ce doci trenutak da Fabricio mora da igra, bolje je da bude sto spremniji i uigraniji.

Fabricio lepo da udje protiv Jagodine 20-tak minuta pred kraj pa da pocne u rumuniji.......imao je odobrenje lekara da igra i sad sa Dilom ali Milinkovic nije hteo nista da rizikuje....ima celih 5 dana do utakmice u rumuniji bice on spreman do tad. Prosto ne zelim da stepim od Cirkovica i Petrovic je previse...teso je ocekivati da ce Fabricio odmah da udje u top formu ali sma siguran da u kakvom god da je stanju sada bolji je od Cirkovica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back