ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

A vec danas:

Draganu Đuriću plene imovinu!

dragan-duric-1356558109-246125.jpg

Vlasniku „Zekstre“ oduzeće pokretne stvari u Veterinarskom zavodu u Zemunu. Izvršitelji stižu danas zbog duga od tri miliona dinara.

Predsedniku FK Partizan Draganu Đuriću, vlasniku „Zekstre“ i Veterinarskog zavoda Zemun, danas plene imovinu iz ovog zavoda zbog duga od tri miliona dinara. Kako Kurir saznaje, danas će sudski izvršitelji pokupiti pokretnu imovinu u vrednosti od tri miliona dinara zbog duga koji je napravljen pre tri godine, kad je Veterinarski zavod zahvatio požar. Tada je Stanko Milošević, vlasnik preduzeća „Rastošnica promet“, koje se bavi komunalnim uslugama, uložio novac u sređivanje.

- Dužan mi je tri miliona dinara i, iako je izgubio spor, još nije vratio pare. Posle požara smo mu sve sredili, a on nam nije isplatio ni dinar - kaže Milošević.

Izvor blizak Kuriru kaže da su izvršitelji pre dva meseca odlazili kod Đurića, ali on ih je molio da mu ne uzimaju ništa i obećao da će dug izmiriti za nekoliko dana.

- Molio je izvršitelje da mu ništa ne uzmu i obećao da će za nekoliko dana sve izmiriti. Međutim, od tada se ništa nije promenilo, pa pošto se pravi lud i ne vraća novac, danas će mu oduzeti sve što ima. Izvršitelji su prvo pokušali da mu skinu novac sa računa, ali nisu uspeli jer je blokiran. Zato su se odlučili za oduzimanje imovine. Uzeće sve pokretne stvari u vrednosti od tri miliona dinara - kaže naš izvor.

Podsetimo, pre sedam godina konzorcijum „Zekstra-Bankom“, po ceni od 9,1 milion evra, kupio je Veterinarski zavod u Zemunu. Agencija za privatizaciju potpisala je ugovor o prodaji 70 odsto društvenog kapitala, a Savet za borbu protiv korupcije godinama tvrdi da je to urađeno nezakonito, čak je i Vrhovni sud dva puta osporavao privatizaciju. Sad je račun Veterinarskog zavoda blokiran na iznos od 260 miliona dinara, kako stoji na sajtu Narodne banke.

Iz „Zekstre“ kažu da su sve informacije apsolutno neistinite.

- U ime gospodina Đurića želim da vas obavestim da informacije koje imate nisu tačne i da su apsolutna izmišljotina - kažu iz „Zekstre“.
Kurir, 28. novembar 2012. Kurir, 28. novembar 2012.

„Optika“ u štrajku!

Od juče je firma „Optika“, koja je takođe u vlasništvu Dragana Đurića, u štrajku. Kako saznajemo, radnicima od avgusta nisu isplaćene plate i zato su stupili u generalni štrajk.

- Ne možemo više da izdržimo, zato i štrajkujemo. Đurić je dolazio i obećao da će nam sve isplatiti, ali mi mu više ništa ne verujemo, jer je to deseti put da nam obećava. Nisu nam plaćeni ni doprinosi, a ni knjižice nam nisu overene - razočarani su radnici „Optike“.

Radnici bez plata, račun u blokadi!

Radnici Veterinarskog zavoda Zemun već nekoliko meseci ne primaju platu, a račun je blokiran, o čemu je Kurir već pisao. Kad je privatizovana, ova firma je imala 400 radnika i primanja su bila redovna.

- Čak 200 porodica živi katastrofalno jer mesecima nisu dobili platu, a račun fabrike je u blokadi. Nisu nam uplaćeni doprinosi niti su nam overene knjižice - kaže jedan od radnika Veterinarskog zavoda

http://www.kurir-info.rs/draganu-duricu-plene-imovinu-clanak-578961

Cetkicu za zube da mu ne ostave, ***** botoksirano...
Djura ce praznike izgleda docekati iza rostilja...
Plus su mu zaplenili pasos, tako da ne moze da "spremi tutanj"...

http://www.mozzartsport.com/vesti/dragan-uric-blizu-hapsenja

Dragan Đurić blizu hapšenja

13566437286884.JPG

Privođenje predsednika kluba iz Humske desiće se odmah posle novogodišnjih i božicnih praznika, najverovatnije već 9. januara.

Kako je otkrio dobro obavešteni izvor blizak istražnom timu, Đurić ima problema s krajnje sumnjivim poslovanjem "Zekstra grupe" i Veterinarskim zavodom "Zemun". Ispituje se i poslovanje Fudbalskog kluba Partizan, gde takođe postoje, najblaže rečeno, čudne pojave. Istražuju se i njegove poslovne veze s Miroslavom Miškovićem prilikom pojedinih privatizacija u Republici Srpskoj.

Nista protiv tebe ali pricas vec mesecima o Djurinoj smeni, te sutra ce se nesto zakuvati te ovo te ono...

Hoce li da ode vise iz Partizana ?

Pa vidis da cesljaju njegove aktivnosti, da su mu oduzeli pasos...
Samo malo strpljenja...

Elem, rekoh ja da ste pozurili sa otpisivanjem Stojkovica...

Šehić stopirao odlazak Stojkovića!

GOLMAN Partizana Vladimir Stojković nuđen je preko menadžera Ranka Stojića turskom prvoligašu Mersinu, ali od tog posla najverovatnije neće biti ništa. Cela priča oko potrage Mersina za čuvarom mreže bila je duže vreme u “proceduri” zbog činjenice da je prvi golman Ibrahim Šehić bio u nemilosti trenera. Stojković je ponuđen klubu koji se trenutno nalazi u opasnoj zoni, ali je do zaokreta u priči došlo kada je promenjen šef struke, pa je Šehić ponovo zauzeo mesto među stativama gola Mersina.

Trenutno je situacija takva da je nekadašnji golman Željezničara “zacementirana” jedinica ovog kluba i u slučaju da ne dođe do nekog ozbiljnijeg preokreta u bliskoj budućnosti, Mersin neće parafirati ugovor ni sa Stojkovićem, ni sa bilo kojim drugim golmanom. Čuvar mreže crno-belih tvrdi da nije imao nikakav dogovor ili predugovor sa turskim klubom.

- Čuo sam da postoji neka priča u novinama. Ne znam šta bih rekao. Ništa se konkretno nije dogodilo, niti sam se ja dogovorio o saradnji sa bilo kojim klubom. I dalje sam golman Partizana - kategoričan je Stojković.

Iskusni golman srpskog šampiona kaže da još nije bilo priče ni o nastavku saradnje sa klubom iz Humske, ali i da bi situacija mogla da se promeni na tom planu.

- Golman sam Partizana i očekujem početak priprema za drugi deo sezone 14. januara. Tako je za sada, videćemo šta nosi dan, a šta noć, sve ću raditi u dogovoru sa klubom.

U Humskoj su takođe bili iznenađeni informacijom da je transfer Stojkovića blizu realizacije. Sportski direktor Ljubiša Tumbaković kaže da klub tim povodom nije kontaktirao ni sa rukovodstvom Mersina, ni bilo kojeg drugog kluba poslednjih dana.

- Ne znam odakle potiču te priče. Nije bilo nikakve ponude ni razgovora. Ne znam ništa o tome, a valjda bih trebalo da znam. Ukoliko se pojavi neka ponuda mi smo tu da pričamo - podvukao je Tumbaković.

Stojković je, dakle, i dalje prvi izbor za gol liniju srpskog šampiona. I pored činjenice da je “voz za Mersin” prošao, jasno je da je njegov odlazak preko granice i dalje realnija opcija od produžetka saradnje sa crno-belima.

LOVRE “U MAGLI”
POZAJMICA Gorana Lovrea u iranski Estegal još nije realizovana i veliko je pitanje kada će se otkloniti administrativne poteškoće koje predstavljaju kočnicu. Klub iz Irana je zakasnio sa predajom papirologije u tamošnjem savezu pa Lovre još nije registrovan. U Humskoj imaju uveravanja da bi ovaj problem mogao da bude rešen u narednih nekoliko dana kako bi iskusni vezista izašao iz “čekaonice” i krenuo put Irana.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:412674-Sehic-stopirao-odlazak-Stojkovica

Vise je ovo bila napumpana prica njegovog menadzera...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back