crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
I oni se zavaravaju, ali ja verujem u naše momke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I oni se zavaravaju, ali ja verujem u naše momke![]()
Karleuša, Raća, NT7, i DL9.
Početak nečeg velikog.

E, za to ce da popricekamo...
Vidis da Tumba sedi kao fikus, Stojic mu prodaje igrace (uz % naravno), a Pickobradi je ocigledno zauzet biranjem kacketa za drugi deo sezone...
Jos im samo Kuronja i Bajko jahac fale...
Mustafa bre, Bajko Katastrofa je više za neke latinoameričke lige...

koji si ti kraljPočetak velikog ponora GenčerbubublibibigijaKako debilno ime ovaj tim ima i treba da ispadne
Beže 6 poena od pretposlednje ekipe, koja valjda ispada. Ne verujem da je previše težak zadatak za ovu veliku četvorku da dostignu tu pretposlednju ekipu![]()

To je Stojic sve zavrsio,inace se ne bi prodali u zivotu.
Jedino Ranko jos moze da proda igraca iz nase lige a da nije u pitanju liga tipa Kazahstan...ovi su izvarali sve zive i ne jebbe ih niko ni za suvu sljivu.

e još možda da im uvalja Bajka (što rek'o ovaj grobar iz Kg-a) i Šćepu mlađeg (da ga upari sa Lekom) i to je to... nema dalje....![]()

Eduardo izgleda ostaje...
Odlicna vest...![]()
Komsije nek vam je srecan Badnji dan,sve najlepse,da prodate svo drvece iz ekipe,ali da ne osvojite titulu.![]()
Hvala takođe komšija. Šteta što većina našeg drveća nije ni za badnjak.![]()
Nisi valjda postao mazohista ?
Odlicna vest sto ono brazilsko drvo ostaje ?
Po meni on nije pokazao bas nista u Partizanu. Mozda zna da igra ali mi to nismo videli.Covek zna da igra...
Jeste preplacen, ali daleko je on od drveta...
Drvo moze da bude Scepovic, ali Eduardo nikako...
Po meni on nije pokazao bas nista u Partizanu. Mozda zna da igra ali mi to nismo videli.