ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, za to ce da popricekamo...:mrgreen:
Vidis da Tumba sedi kao fikus, Stojic mu prodaje igrace (uz % naravno), a Pickobradi je ocigledno zauzet biranjem kacketa za drugi deo sezone...

Pa da onda kao i komsinica platimo nekog agenta da nam bude sportski direktor, pa da mozda ocekujemo neko pojacanje, a ne obicno povecanje broja igraca. Ja bih bio bolji SD od Tumbe, sto lepo covek ne ode u Kinu...

Mustafa bre, Bajko Katastrofa je više za neke latinoameričke lige...

Bajko bi se bolje uklopio zbog imidza, one njegove frizurice...
Glorifikovali bi ga kao novog Rustu Rekbera :mrgreen:

18254.jpg

Mozda bi mu i drzavljanstvo ponudili :mrgreen:

Početak velikog ponora Genčerbubublibibigija :lol: Kako debilno ime ovaj tim ima i treba da ispadne :lol:
Beže 6 poena od pretposlednje ekipe, koja valjda ispada. Ne verujem da je previše težak zadatak za ovu veliku četvorku da dostignu tu pretposlednju ekipu ;)
koji si ti kralj z:lol:

Nego, mene interesuje koji je taj trener ili skaut, koji je to fudbalski vizionar koji je u taj klub smiješnog imena doveo ovu veliku četvorku... z:hm:

To je Stojic sve zavrsio,inace se ne bi prodali u zivotu. ;)

Jedino Ranko jos moze da proda igraca iz nase lige a da nije u pitanju liga tipa Kazahstan...ovi su izvarali sve zive i ne jebbe ih niko ni za suvu sljivu.

e još možda da im uvalja Bajka (što rek'o ovaj grobar iz Kg-a) i Šćepu mlađeg (da ga upari sa Lekom) i to je to... nema dalje.... :zblesav:

http://www.zurnal.rs/2013/01/04/partizan-zaradio-900-000-evra-prodajom-tomica/index.htm

Dakle, JADNICI!!! Da ne mogu bez Stojica da prodaju igraca, nego im se onaj ugradjuje sa 40% transfera!!! Koj moj su postavljali Tumbakovica za SD kad se on u ovaj posao razume k'o Marica u kriv k..ac!!! Sve sto zna je da kuka kako je Tomic mnogo dobar decko i da ne razume kako ga niko nece, a mi bi spustili cenu...a danas je Mamic prodao Domagoja Vidu za 6 milki, jaoooo!!! Teski lopovi, namirisali da je kraj blizu pa sve ide na rasprodaju, diskontne cene, ima menadzeri da polome noge trceci da se ugrade pored ovakvih hohstaplera. Za neki dan ima da citamo kako se sve radi planski, neki balvan Pocuca je u Albaniji pracen vec 6 meseci i on je pojacanje za Partizan, bla bla, nasa deca bla bla, pa na leto ode i Mitrovic, pa opet bla bla, morali smo da prodajemo, zna se kako se zivi u Srbiji, bla bla, finansijski smo najstabilniji.......... Muka mi je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back