ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Racunajte da nam ne gine neki od dva JSL drveta - Mojsov ili onaj Maslac iz Borca (mada je Borac PLS)...
Sretenovic bi mogao u Koreju, tako da bi onda uleteo neko od ove dvojice...
Husejinovic, ciji sam klip postavljao na nekoj od prethodnih strana, predstavlja prvog pika, ali ako se uvalja Tomic...

Ovaj Mojsov je žešće odvratan lik, tako da bolje da dođe Čačanin. Sretenović nije igrao ni minuta kod nas, a već ga liferuju. Naša posla.

Mojsov je spor kao Ivanov, samo sto je po kvalitetu daleko ispod Ivanova

Bar smo poceli da se resavamo panjeva iz nase ekipe, Scepovic, Sretenovic...ali nikako da uvalimo Miljkovica, niko ga nece

Jel se pominju neka napadacka imena ? Odlaze nam Scepovic i Eduardo, mora da dodje neki napadac
joj meni je Miljkon kralj... najjače mi je što na njega jadnika kad pogriješi svi viču u ekipi, a on napravi neku poludebilsku facu i samo što ne zaplače...

Mojsov je seljober,ali nije los kad odigra 100% i napaljeno,a posto je u nasoj ligi takva situacija iako bude rupa protiv Javora,Smedereva...to se nece odraziti cesto na rezultat,a u derbiju ne bi trebao biti rupa,jer kao sto rekoh nije los kad je napaljen.

Ovo gore je najveca nesreca naseg fudbala,ne dovodis igraca prema vrlinama,vec gledas koliko je primitivan i koliko moze da zaebe stvar!

Tintor je bolji stoper od njega...

MItrovic iz Rada takodje...

Lovre otisao na pozajmicu u Iran, Luku necemo, a mozda Mojsov zavrsi u inostranstvu, pre nego sto nasi uspeju da ga dovedu...
Timu se prikljucuju Zivkovic (desni bek, kazu da je odlican igrac), Pantic i Radonjic (onaj klinac, oko koga se digla frka da navija za ciganiju, ali kazu, strasan talenat)

Decko je demantovao da navija za zvezdu, izvuceno mu je iz konteksta, a inace pogledajte pa kazite na koga vas podseca...

http://www.mozzartsport.com/vesti/uefa-izbacujemo-partizan-iz-evrope-na-tri-godine

UEFA: Izbacujemo Partizan iz Evrope na tri godine!

UEFA je odlučila da više ne žmuri na aljkavost neredovnih platiša. Zbog dugovanja evropska kuća fudbala je danas saopštila da će izbaciti Partizan iz evropskih takmičenja na tri sezone. Šansa za crno-bele je da do 31. marta sledeće godine plate sva dugovanja zaključno sa 31. decembrom.

Klub iz Humske kažnjen i sa 100.000 evra koji će biti odbijeni od isplate na račun Partizanovih premija zarađenih od ostvarenja u evro-kupovima (Partizan je ove jeseni u Evropi zaradio 2.150.000 evra).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back