Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Hehe, kad ovi svi odu u ćorku ko će da vodi sport u našoj napaćenoj Srbiji?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, kad ovi svi odu u ćorku ko će da vodi sport u našoj napaćenoj Srbiji?![]()
Ima Srbija postene ljude koji imaju mnooogo vise znanja od ovih klovnova koji sad vode bilo sta u ovoj zemlji,posto nista nije kako treba,od zdravstva,preko obrazovanja do sporta i politike.
Samo mora da se zavede red,da se udari stoka po dzepu zakonski,da ne sme niko ni ulicu da predje na crveno ili van pesackog,a kamoli da pomisli da kupi ispit (profa da proda ispit) ili da zgrne neke pare na prevaru.
Takvih ljudi ima,ali malo i zato dok se ceo narod ne digne ti ljudi nece doci na mesta na kojima trebaju biti,a poznavajuci nas narod,pravi ljudi na pravim mestima nece biti nikad...jer smo stoka od naroda!
Bogicevic je najblizi tome da nasledi Djuru...
E lepota, sad ce DS da udje u klub kad nije uspeo dok su bili na vlasti preko Save, a posto sad nisu vlast gledace da izvlace pare bar iz nas kad vise ne mogu iz raznih JP-ova i namestenih tendera, samo to nam treba...
Cak i ako Ruzic to dozvoli, bice uvertira u konflikt izmedju njega i stranke ovoga, to samo moze lose po nas da se zavrsi, tipa da izgubimo podrsku od Dacica ili da jurimo za godinu dana i tog i njegove stranacke pijavice, hocu reci kolege...
e pa zbog toga sto se narod nece dici ni za sto godina, nego ce cutati i trpeti po starom obicaju i zasluzuje sve sto mu se desava. narod ima onakvu vlast kakvu zasluzuje. velika istina.
a ko ce voditi klubove? pa ima kolko oces bivsih igraca. nije to bas tako tesko kao sto se prikazuje. dovoljno je da znas da sabiras i da ne lazes ni sebe ni druge kako je naki igrac dobar i kako ekipa igra dobro i kako su rezultati zadovoljavajuci. prosto.
mada ako cemo posteno vise je bivsih igraca Partizana koji su se kompromitovali nego onih koji nisu. Recimo nicu: tomic, ciric, mirkovic, pa ni kezman.
Bogićević je od RK Partizan napravio ono što je on danas. Odličan tim koji igra EL, koji je bez premca prvi. Dok su Ružić, Đurić i kompanija od FK Partizana napravili ono što je on sada. Ako moram između 2 zla da biram, onda je svakako bolje ovo prvo.
Ne slazem se, a i prvo treba da pogledas sta sve, koliko i kome duguje taj pre nego sto se ponadas da bi mogao i nama da pomogne svojim kesom, uostalom milionce u rukometu je kad vode u fudbalu!!
Sport: Stefan Šćepović u Koreji?
Napadač Partizana Stefan Šćepović nalazi se na korak do prelaska u južnokorejski Busan, piše „Sport“.
Ponudu je dobio najuticajniji srpski agent na azijskom tržištu Fahrija Šekularac, koji je već obavio razgovore i sa čelnicima Partizana, ali i sa Šćepovićevim agentima.
„Gazda Busana mi je nekoliko puta napomenuo da pošto-poto želi Stefana Šćepovića i da neće žaliti da uloži novac kako bi ga angažovao. Kada sam nedavno bio u Južnoj Koreji, ekao mi je da je to igrač koji je neophodan njegovom klubu i da počnem sa realizacijom transfera, ukoliko je to, naravno, izvodljivo“, kaže za „Sport” Fakrija Šekularac.
Poznati agent kaže da je išao korak po korak, kako to posao nalaže, jer Šćepović ima ovlašćene menadžere, kao i da je o svemu razgovarao sa sportskim direktorom crno-belih Ljubišom Tumbakovićem.
„Ponudu sam odneo u klub i naišla je na odobravanje. Teško je ovo vreme, teško je prodati igrača, kada kriza trese ceo svet. Razgovarao sam sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem, čak i sa predsednikom Draganom Đurićem. Zatim sam pozvao Šćepovićeve agente i predočio situaciju. Busan je klub sa ugledom i renomeom u Južnoj Koreji i kada oni reše da angažuju igrača, veoma su istrajni“.
I Stefan Šćepović potvrdio je za „Sport“ da postoji interesovanje.
„Istina je, pozvali su me u subotu iz kluba i rekli mi da imaju fantastičnu ponudu za mene iz Južne Koreje. Razmenio sam nekoliko rečenica sa sportskim direktorom Tumbakovićem, no, tek treba da razgovaramo. Naravno, sve vreme će nadležnost imati moji menadžeri, pa ćemo da vidimo šta će na kraju da se dogodi. Ipak sam ja taj koji odlučuje o karijeri“.
Izvor. B92
Jedno drvo manje...
Jedno drvo manje...
Neka povede i brata.
Jedno drvo manje...
Kad gledam koliko je Djurić nama dao, a šta je uzeo, poželim i crnog djavola na njegovom mestu. Mislim da bi nam bilo bolje i tako. Ko je Djurića poznavao, ni pakao mu neće teško pasti. Da se ja pitam, Mirković, Tomić i Krstajić bi bili na čelu FK-a. Ali Bogićević je svakako manji lopov od mutavog govneta.
Taaaako je, zato je POSTENO od salterskog radnika u socijalnom za 10-ak godina dogurao do vlasnika mlekare i jos kojecega, ovo je Amerika i to se tako cesto desava... A Krstajica slobodno vodi kuci, u moj klub NE, covek se pokazao kao najnesposobniji SD u 21. veku!!
A како ћемо без нашег Ибра у репрезентацији ?Valjda ih onaj blento neće više zvati u reprezentaciju kad se prodaju...

Pustite odlaske, tu se manje-vise sve zna, sta je sa dolascima, neka konkretna imena ?