- Poruka
- 587
Pa eto, dođite i uzmi si ga. Nije problem u odlasku igrača nego u svoj toj silnoj lovi što sebi stavlja u džep iako nije vlasnik Dinama. istina je da zarađuje svu silnu lovu ali kada bi recimo hipotetski sutra otišao sav bi taj silan novac otišao iz Dinama jer bi sigurno on nekako isposlovao preko nekih zakonskih rupa da uzme taj novac. Ja osobno zamjeram što ne proizvodi igrače umjesto što ih kupuje.
Rezultati njegovog kluba a i općenito cijele lige su manje-više namiješteni jer plaća suce. Pa eto imamo Slavena Belupa koji je pobijedio Atletic Bilbao kao i Hajdukovu mladež koja ja pobijedila Inter na San Siru te još bi dodao RNK Split i Rijeku koja bi bez problema konkuirala Dinamo. Hajduk je u ligi izgubio od Lokomotive (Dinamova B momčad), znači mogli su Inter a ne mogu Lokose. Zna se čije je to maslo.
nadalje, u Dinamu igra taj kontroverzni Sammir.Ulupao je Mamić milijune na njega, tolerirao mu je njegovo pijančevanje (završio u policiji na otrežnjenu) i zbog toga je maknuo jednog vrhunskog trenera (V. Halilhodžića kada mu je Mamić opsovao majku). Kao rezultat svojeg raskalašenog života Sammiru je pala nogometna kvaliteta i nijedan klub se više za njega interesira. Eto, baš sam ga gledao protiv Maribora jedva da je htio igrao. Ali ne, umjesto da ga se makne gazda zapovijeda treneru da ga i dalje forsira naušrtb nekih domaćih talenata. Čak ide tako daleko da vrši pritisak na Savez da ga se primi u reprezentaciju samo da mu digne cijenu u nadi da ga proda. Mislim,ajde dobro da to radi u Dinamu ali sada to radi i reprezentaciji.Taj Sammir je propali projekt ali eto gazda to ne uviđa.
Kao što rekoh, slobodno ga uzmite sebi.
Prika nisi sve dobro rekao..nije istina da ne proizvodimo igrace, pa imamo jednu jako dobru skolu nogometa iz koje svako malo izleti neke klinac koji igra zapazenu ulogu u Dinamu. Ne da mi se sad poimence, novi slucaj je Kovacic, danas sutra ce mladi Halilovic..itekako mi imamo igrace iz vlastitog pogona, pa to ti je i Badelj koji je kao jako mlad dosao u Dinamo.
To sto je Hajduk izgubio od Lokomotive a dobio Intera nema nikakve, ali nikakve veze sa nogometom. Lokomotiva je dobila zasluzeno. Hajdukova momcad je puna potencijala ali i jako mlada, dobit ce Intera na San Siru a izgubiti i od zadnjeg Zagreba, to se zove odrastanje, no i da su iskusni, nema to nikakve veze sa nicim i ne mozemo reci da je to maslo Mamica. Ovim podcjeljujes i jako dobre decke iz Lokomotive koji su zasluzeno pobijedili. Pa i Real gazi u europi sve redom, evo sad je bio bolji od Barce, pa izgube od nekih liliputanaca u prvenstvu..shvacas sta hocu rec...
A sad malo o danasnjoj tekmi...Parttizan ce ovo dobiti bez vecih problema u to sam siguran, bitno je da uz standardno dobrog Ivanova bude jos koji raspolozen igrac u zadnjoj liniji, trebaju se cuvati nekog krumpira i pola posla je obavljeno, e da treba zatvoriti onog crnca, N nesto, ne znam kako se zove i to je to, u napad uopce ne sumnjam