ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda ce jos jedan stoper da dodje ako prodjemo Tromzo, verovatno Bodurov...
A onda ce da bude gomilanja...
Sretenovic se dobro postavlja, sto je mozda i vaznije od brzine...
Ono sto je kod nas problem, to je sto jako lose pokrivamo bokove i onda stoperi moraju visoko da izlaze na igrace koji prodiru sa bokova, tako da im taj deficit u brzini onda predstavlja problem...
Ako se malo proradi na taktickoj disciplini, ta sporost ne bi trebala da bude toliki problem...
Plus, ako se vrati Pauljevic, koji je trkacka masina i koji se sjajno tranformise iz napada u odbranu i obrnuto, bas zbog te brzine, mislim da ne bi trebalo da bude problema...
U krajnjem slucaju, tu je Miljkoni, koji na protivnicku polovinu predje 2-3 puta u toku meca :mrgreen:

To samo kad se zaboravi koja je naša, a koja njihova polovina :lol:

Svaka cast, sve je istina

pretorijanci3.jpg

Kada vec nemoze u ovom usranom klubu i usranoj zemlji bez politicara , neka se primeni rad iz nesto zapadnijeg kluba kojeg drzi Zdravko Mamic. Ne samo sto ovde nema para,nego ni ne umeju da naprave pare,prodaju igrace za bagatelu. Mamic drzi u Dinamu ona dva argentinca i Samira vec cini mi se pet,sest godina pa vi vidite ljudi,ovde bi vec bili prodani posle jedne ili dve sezone. Covek iako obiluje sirokim spektrom ne bas lepih reci , nema mu se sta prigovoriti sto se tice igrackog kadra i uspesnog biznisa. To sto ga nevoli niko u Zagrebu to je vec nesto drugo. Samir je u Dinamu pet godina,ovde bi posle jedne sezone bio prodan posle prve ponude stranaca. Ne samo sto ovde kreteni ne znaju pare napraviti kad vec prodaju igrace, vec i one koje igraju i traze platu sutaju iz kluba.

Ne znam za koga je dobro, za Saragosu nije...

А што није добро ?
Зар стварно толика кратка памет да се заборави ,ајд да назовем солидна игра,док је тренер био Станојевић...
А теби жао Сарагосе или си један од оних које је лично увредио СБ ?
Нека га више...
...Мислим да пролазимо тромави Тромсо (или како већ) иако немамо ни тим (можда пар појединаца-тренутни статус - "изгубљени")
а поготово игру...

А што није добро ?
Зар стварно толика кратка памет да се заборави ,ајд да назовем солидна игра,док је тренер био Станојевић...
А теби жао Сарагосе или си један од оних које је лично увредио СБ ?
Нека га више...
...Мислим да пролазимо тромави Тромсо (или како већ) иако немамо ни тим (можда пар појединаца-тренутни статус - "изгубљени")
а поготово игру...
Треба мало да се опустиш.

Jedno je sigurno za cetvrtak, kako god da se zavrsi utakmica Partizan je izgubio

Ako ispadnemo od Tromsa postoje kakve-takve sanse da uprava konacno bude oterana, ali opet to ce biti druga godina bez Evrope

Ako prodjemo dalje igracemo Evropu ali to ce zacementirati ostanak upravi, plus u toj Evropi cemo verovatno proci sa debelom nulom

Bog sam zna sta je najbolje za nas...

Jedno je sigurno za cetvrtak, kako god da se zavrsi utakmica Partizan je izgubio

Ako ispadnemo od Tromsa postoje kakve-takve sanse da uprava konacno bude oterana, ali opet to ce biti druga godina bez Evrope

Ako prodjemo dalje igracemo Evropu ali to ce zacementirati ostanak upravi, plus u toj Evropi cemo verovatno proci sa debelom nulom

Bog sam zna sta je najbolje za nas...

Ako već mora da se bira, onda bolje ovo prvo. Makar više nećemo morati da gledamo mutavog degenerika.

Kada vec nemoze u ovom usranom klubu i usranoj zemlji bez politicara , neka se primeni rad iz nesto zapadnijeg kluba kojeg drzi Zdravko Mamic. Ne samo sto ovde nema para,nego ni ne umeju da naprave pare,prodaju igrace za bagatelu. Mamic drzi u Dinamu ona dva argentinca i Samira vec cini mi se pet,sest godina pa vi vidite ljudi,ovde bi vec bili prodani posle jedne ili dve sezone. Covek iako obiluje sirokim spektrom ne bas lepih reci , nema mu se sta prigovoriti sto se tice igrackog kadra i uspesnog biznisa. To sto ga nevoli niko u Zagrebu to je vec nesto drugo. Samir je u Dinamu pet godina,ovde bi posle jedne sezone bio prodan posle prve ponude stranaca. Ne samo sto ovde kreteni ne znaju pare napraviti kad vec prodaju igrace, vec i one koje igraju i traze platu sutaju iz kluba.

Istina, prigovaraju mu da prodaje igrace ali nije to bas tako, nekada zbilja ne mozes drugacije. Pa eto Sammir je vec 6 godinu tu, Badelj je dugo tu igrao, cak i Mandjukic, ponudjeno je 4 milki za Vidu ali nije prodan, dakle definitivno se drze igraci koliko se to moze, pa evo ponudio je Badelju ogroman ugovor kakav nitko na ovim prostorima ne bi imao, no jbga decko zeli napredovati i nije mu za zamjerit, bar nije ispao poput recimo Corluke koji je glumio ozljedu samo da ide, zelim reci, protiv takvih stvari ne mozes. Cak ni Modric nije prodan na prvu, kad su prodani Eduardo i Corluka, Modric je jos polusezonu odigrao u Dinamu.

Mogli su sacekati jos malo za Klea da ga prodaju za dosta bolje pare ali sta ti je pohlepnost..Moreira iako najbolji igrac, proteran ko ker na ulicu, kao i sada Vukic. Pa vi vidite !!!

Ja nisam mogao da vjerujem..pazi uz Eduarda, to je najbolji strani igrac koji je igrao na ovim prostorima, a Eduardo je za masne pare prodan u Arsenal..ovaj transfer Kela u pripizdinu me je doslovno sokirao, Uh zamisli tandem Eduardo-Kleo iz najboljih dana..

I nece im mnogo tesko pasti jer u svakom slucaju imaju zagarantovanih 6 utakmica u Evropi.
Cak im je i bolje da udju u LE i uzmu koji bod, nego da budu topovsko meso u LS.

Ne bi oni bili topovsko meso u LS sigurno. Bas su cvrsta ekipa u odbrani, sve same gromade i gladijatori. Ispali bi sigurno ali ne sa velikom gol razlikom i mozda bi se kasnije ukljucili u LE (ako treceplasirani iz LS ide u LE).

Ne mogu i dalje da verujem da je otisao Aksentijevic.. ljudi mi realno imamo slabije ekipe od Zvezde i Vojvodine

Stojkovic (protiv Tromza rupetina)
Miljkovic (mozda bude nesto i od onog Pauljevica) Sretenovic (???) Ivanov Volkov
Kamara (boli ga kur** da igra) S. Markovic (za sad dobar, bolji od onog Lovrea)
Tomic (boli ga kur** da igra, umisljen, ne pokazuje ni 5% onoga od ranije) Sasa Ilic (koliko moze da idrzi?) levo krilo? To nema kod nas, Markovic nije krilo, mozda bude nesto od Jojica i Knezevica, ali ni na pripremama nisu pokazali neki kvalitet mada im treba dati sansu
Scepakadabra? Zabija? Bog moze da nam pomogne samo da eksplodira Mitrovic ili se nekim cudom u dobru formu vrate posle povrede Scepakadabra mladji ili Eduardo

Nas samo da malo sreca pogleda, da im u prvih 20-30 minuta munemo neki gol iz njihovog kiksa, onda mozda i bude nesto...inace ima nas strucnjak izvede svoju 4-2-3-1 pa ima da zalazimo ko kisa oko Kragujevca celu tekmu, da se nerviram ko budala...

Sta se nerviras, i da udjemo u Evropu tamo cemo biti kanta za napucavanje, odavno sam postao ravnodusan na Partizanov evropski uspeh

Meni je vazno samo da u novembru dobijemo Zvezdu na Marakani, kako znamo i umemo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back