ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko sme da se kladi da ce u revansu istrcati ista postava

"Igraci su shvatili gde su gresili, pred nasim navijacima bice bolje"

Igra ce biti jalova, bice 0:0 do 70-og minuta a onda ce Cika Crni da se seti da ima i druge igrace u ekipi, ali tad ce vec biti kasno...

Ovo nije predvidjanje, ovo je scenario koji smo 100 puta videli kad su nasi klubovi u pitanju i koji cemo jos dugo gledati. Ne daj Boze da Partizan igra bez tatinog sina Kuronje ili bez legende Ilica (svaka njemu cast), Cika Crni bi pre umro nego da njih dvojicu posalje na klupu

Ko sme da se kladi da ce u revansu istrcati ista postava

"Igraci su shvatili gde su gresili, pred nasim navijacima bice bolje"

Igra ce biti jalova, bice 0:0 do 70-og minuta a onda ce Cika Crni da se seti da ima i druge igrace u ekipi, ali tad ce vec biti kasno...

Ovo nije predvidjanje, ovo je scenario koji smo 100 puta videli kad su nasi klubovi u pitanju i koji cemo jos dugo gledati. Ne daj Boze da Partizan igra bez tatinog sina Kuronje ili bez legende Ilica (svaka njemu cast), Cika Crni bi pre umro nego da njih dvojicu posalje na klupu

Bice 1-1 u BG....uvaljace nekako gol na jedvite jade a onda ce neki naslednik Rne Rizika da skrivi penal ili da ponovi Aksentijevicevu nonsalantnost...dejavu braco...moze na kladionici da se odigra jedan dobar X samo iz principa ne mogu protiv Partizana

Bice 1-1 u BG....uvaljace nekako gol na jedvite jade a onda ce neki naslednik Rne Rizika da skrivi penal ili da ponovi Aksentijevicevu nonsalantnost...dejavu braco...moze na kladionici da se odigra jedan dobar X samo iz principa ne mogu protiv Partizana

Ja ga cenim 2:1 i to je kraj... Nikada nismo imali srece protiv ovakvih indijanaca. Uvalice nam nekakav gol na kontru ili odbijanku i stavice autobus ispred gola a fala bogu mi nemamo ko da probije bunker i toliko nam bese. Za Zvezdu da ne pricam, Omonija ce im dati 2-3 komada.

Vermezović: Nisam ljut, verujem u prolaz

Trener Partizana kaže da je u Larnaki video više dobrih nego loših stvari. Smatra da njegovi igrači znaju sve samo da treba u to da ih ubedi.

v254424p0.jpg

Težak posao je pred crno-belima. Moraće da urade nešto što nisu uspeli 12 godina – da nadoknade "minus" iz prvog meča na strani kako bi prošli dalje.

Poslednji put Partizan je to uspeo 2000. godine, ali tada mu je protivnik bila nejaka malteška Slijema. AEL je ipak znatno viša evropska kategorija.

Trener Vladimir Vermezović ipak veruje u uspeh iako je nezdovoljan i rezultatom i igrom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"U Evropi mora da se postigne gol na strani", priznao je Vermezović za čim najviše žali.

"U Larnaki su igrači, kojima su ovo prvi evropski testovi u karijerama, prošli značajnu školu protiv ekipe koja ne pripada evropskom vrhu, već srednjoj klasi. Pokazali smo previše respekta, i to, čini mi se, ne prema protivniku već prema značaju utakmice. Iz bezvezne greške smo primili gol. Sve njihove šanse su došle posle naših smušenih reakcija", dodao je trener Partizana.

Ekipa AEL-a liči na sve osim na kiparskog predstavnika.

"Delovali su moćno još na zagrevanju – svi tamnoputi i jaki. A kada je počela utakmica videlo se da su bezborazni i tvrdi u duelima. Ipak, neke stvari koje znam o mojoj ekipi daju mi za pravo da verujem da ćemo pobediti sa dva razlike u revanšu".

Zaniljiva je konstatacija trenera Partizana o utakmici u Larnaki.

"Video sam više dobrih nego loših stvari".

Plasman u plej-of za Ligu šampiona je prema Vermezoviću realan, jer veruje u kvalitet svojih igrača.

"Oni sve znaju. Samo da ih ubedimo u to".

Recept za trijumf sledeće srede je jednostavan:

"Moramo da igramo mudro, oprezno i agresivno, naravno uz pomoć publike. Igrači AEL-a jesu jači u kontakt igri, ali nisu bolje fizički pripremljeni".

Vermezović nije ljut ni koga, kako tvrdi, pa ni na Nikolu Aksentijevića, krivca za jedini gol na meču.

"Moj stav prema njemu se nije promenio. Nadam se da neće ni navijački", završio je Vladimir Vermezović.

Mondo

Izdvajam ovo:

Zanimljiva je konstatacija trenera Partizana o utakmici u Larnaki.

"Video sam više dobrih nego loših stvari".

nema-sale-s-maltezanima-vladimir-vermezovic-1342470634-186267.jpg

ahahahahahahhah!vidji sliku!ahahahahahahha!!!jeboteeeeee!!!
gledao sam drugo poluvrijeme.ael me nije impresionirao,i mislim da je apoel za klasu bolji od njih,ali *******,izmorila ih je liga sampiona,tesko je bit skoncetrisan na ligu kad dobro gurash u ls.primijetio sam da su im igrachi strasno pokretljivi i brzi,i da ne dave mnogo loptu,zbog toga i imaju vece sanse da idu dalje.steta,kad vidim ostale parove,pogotovo kakve srece dinamo z. svake god. ima u zrijebu,pocnem da paranoisem da se namjerno i cz,partizanu i vojvodini dodijele nezgodne ekipe da bi ranije ispali.

Ja ga cenim 2:1 i to je kraj... Nikada nismo imali srece protiv ovakvih indijanaca. Uvalice nam nekakav gol na kontru ili odbijanku i stavice autobus ispred gola a fala bogu mi nemamo ko da probije bunker i toliko nam bese. Za Zvezdu da ne pricam, Omonija ce im dati 2-3 komada.

Baš taj rad ima da bidne!

2:1 - i ispadaju grobari. Ista sudbina će da zadesi i ove moje cigane. Jedino verujem da će lale nekako da prođu dalje. Zašto, pa ebem li ga, ali mi se tako nešto javlja. :mrgreen:

ahahahahahahhah!vidji sliku!ahahahahahahha!!!jeboteeeeee!!!
gledao sam drugo poluvrijeme.ael me nije impresionirao,i mislim da je apoel za klasu bolji od njih,ali *******,izmorila ih je liga sampiona,tesko je bit skoncetrisan na ligu kad dobro gurash u ls.primijetio sam da su im igrachi strasno pokretljivi i brzi,i da ne dave mnogo loptu,zbog toga i imaju vece sanse da idu dalje.steta,kad vidim ostale parove,pogotovo kakve srece dinamo z. svake god. ima u zrijebu,pocnem da paranoisem da se namjerno i cz,partizanu i vojvodini dodijele nezgodne ekipe da bi ranije ispali.

Ajde da si spomenio Partizana samo uz Dinamo, ali gdje i ostale...

Recimo zadnje dvije sezone u Europa ligi

Split-Fulham
Hajduk-Stoke

Ove sezone

Hajduk- Inter
Slaven Belupo - Athletic Bilbao

Vi dobili AEL, Omonio i Rapid...e sta bi dao Slaven da dobije recimo ove Austrijance

A ne slazem se ni za usporedbu Partizan-Dinamo

Prije tri godine smo dobili u 2 pretkolu najtezeg moguceg protivnika, Red Bull Salzburg koji je onda bio nenositelj.
Ove godine smo u 1 pretkolu opet dobili najtezi zdrijeb, mozda su jedino oni Izraelci jaci. Vi dobili Valettu...
Prosle godine smo dobili u prvom pretkolu bogate i imucne Neftchi koji je sigurno tezi protivnik nego Skendija...

Kad ste usli u Ligu prvaka imali ste Pyunika, Helsinki i Anderlecht, a nadam se da ne usporedjujes zadnja pretkola zadnje dvije sezone jer smo mi na temelju koeficijenta nositelji, tj nama je moralo ove sezone ispasti dva favorita da bi postali nositelji dok je kod vas to ipak malo veci broj protivnika koji moraju kiksati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back