Izgleda da smo ostali bez Pauljevica na 2 meseca.
http://sportskenovosti.rs/68971/pauljevic-ipak-ide-na-operaciju-ceka-ga-pauza-od-dva-meseca/
http://sportskenovosti.rs/68971/pauljevic-ipak-ide-na-operaciju-ceka-ga-pauza-od-dva-meseca/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ocekujem 25.000 ljudi kako zvizdi, gore od vuvuzela 

Kako sam ja cenio Baboja kad je bio mladji...U mladoj reprezentaciji se borio ko lav...Ali otisao je prerano,kao i mnogo igraca pre njega..Babovic opet igra u revansu ?Ocekujem 25.000 ljudi kako zvizdi, gore od vuvuzela
A sta reci za coveka koji je u inostranstvu odigrao 43 utakmice i dao jedan gol![]()
Слажем се...Kako sam ja cenio Baboja kad je bio mladji...U mladoj reprezentaciji se borio ko lav...Ali otisao je prerano,kao i mnogo igraca pre njega..
Mada i u redovima ne-nosilaca ima dosta jakih i jacih timova.Слажем се...
А надам се да стварно неће се ни он кур*ити а ни публика да звижди на сваки или на први погрешан потез.
Nece mu zvizdati samo ako se stvari budu razvijale povoljno po nas. Ima dosta navijaca koji ga mrze. Steta. Ako bi dao koji gol mozda bi se i izvadio malo.

Šta li bi bilo kad bi Baboje pogriješio kao Aksentijević?!![]()
Šta li bi bilo kad bi Baboje pogriješio kao Aksentijević?!![]()
Pogotovo onda kad je pobjegao u OFK-u kod tatinog drugara Terze!Znas onu foru iz Monti pajtona:"Sta bi tek bilo da sam im rekao da im je i kasika prljava?"
A sta bi bilo da je pogresio ko Aksentijevic? Pa tesko da mogu da mu zvizde jace od zvizdanja poslednji put. Verovatno bi bilo vise provokacija preko Fb ili Tvitera. Babovic je dokazao da je veliki partizanovac. Drugi bi i na upola manji prezir jednog dela navijaca pobegli iz kluba, ali on ne. Treba samo da kulira pokvarene provokacije i da ne pravi gluposti na terenu koje idu direktno u prilog onima koji ga pljuju.
Pogotovo onda kad je pobjegao u OFK-u kod tatinog drugara Terze!
Bio je veliki talenat, ja sam mislio da će postati veliki igrač...Ma tad je jos bio klinac, isforsirani klinac. Tada sam i ja jedva cekao da ode iz kluba. Promenio se, zreliji je, zato sam i promenio misljenje. A vise ga pljuju sada nego pre 5-6 godina kad je bio samo jos jedan isforsirani klinac.
Bio je veliki talenat, ja sam mislio da će postati veliki igrač...
Ne bih se slozio. Po mom misljenju jedino sto se za Babovica iz tog perioda moze reci je da je bio isforsiran. A to veliki talenat, sta to vise pa znaci u Srbiji? Ne bih da zapocinjem raspravu ali i Lazar Markovic je veliki talenat, za javnost jos i veci nego sto je (kako ti kazes) bio Babovic onomad, pa nije dao gol od 19.11.2011. iliti 21 utakmicu.
Sjećaš se koliko Jovetić nije dao gol... talenat se mora istrpiti...
U svoj najgorem periodu Jovetic je na 12 utakmica dao 1 gol, a najduzi golgeterski post je bio 6 kola. 6 je daleko od 21, a i Markovic ne moze da se poredi sa tadasnjim Joveticem.
ma duže bre sigurno... za skoro polusezonu je jednom dao gol ili 2...
ok neka ti bude...Nije. Najduzi golgeterski post je bio 6 kola, a sveukupno u najgorem periodu je na 12 utakmica dao samo jedan gol. Proveri ako mi ne verujes.
ok neka ti bude...
Šta ti misliš, šta ćete da uradite večeras?
ma ako primite gol, ispali ste... ali opet nema vam druge nego napasti od prvog momenta...2:1 ili 4:1 za nas. U svakom slucaju primamo gol.
ma ako primite gol, ispali ste... ali opet nema vam druge nego napasti od prvog momenta...
Zna li se sastav?