Djolesinho
Primećen član
- Poruka
- 893
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smekeru ako imas problem dodji u kafic Key Largo na Novom Beogradu kod Piramide,tu sam stalno pa mi reci nesto u facu..

Партизан лови Вавржињака
Партизанова вишемесечна потрага за штопером могла би да се заврши у Пољској. Првотимац варшавске Легије, Јакуб Вавржињак (29) први је пик црно-белих за појачање у одбрани, пред наставак квалификација за Лигу шампиона.
![]()
Спортски директор Љубиша Тумбаковић и шеф струке Владимир Вермезовић проценили су да је репрезентативац државе суорганизатора минулог Првенства Европе решење за каквим трагају од како су се вратили у Хумску 1 и потенцијални конкурент почетком сезоне стандардном пару Милош Остојић – Иван Иванов.
Уз помоћ људи из спортског сектора, за њега су добили сјајне препоруке и већ су кренули у акцију која има за циљ брзо ангажовање момка који је за државни тим одиграо 26 утакмица.
Cini se da bi bio dobar. Koliko je realno ?
Kad smo mogli mi zašto ne bi i vi...Teško da mi možemo da dovedemo poljskog reprezentativca...

Dinamo bi bio pun pogodak,ne mogu da se sastave..

Dobili smo ponudu za Kuronju...![]()
Stefan Babović ide u Hamburger
Ukoliko dva kluba pronađu zajednički jezik ovaj 25-godišnjak bi put Nemačke mogao da krene već između dva meča kvalifikacija LŠ protiv AEL
![]()
HAMBURGER je spreman da Partizanu napravi prvi pazar ovog leta. Bundesligaš je kontaktirao crno-bele sa jasnom željom i što je još važnije ponudom za vezistu Stefana Babovića.Ukoliko dve strane pronađu zajednički jezik ovaj 25-godišnjak bi put Nemačke mogao da krene već između dva meča kvalifikacija Lige šampiona protiv AEL.
Slavni nemački klub je prošle sezone imao mnogo problema, pa je opstanak u ligi obezbedio u poslednjih nekoliko kola. Sezonu su završili na 15.mestu što je najslabiji plasman kluba od osnivanja Bundes lige 1963. Na platnom spisku Hamburgera nalaze se dva srpska fudbalera – Gojko Kačar i Slobodan Rajković.

Samo da Kuronja pristane...![]()