ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedna opcija za stopera:

Партизан лови Вавржињака

Партизанова вишемесечна потрага за штопером могла би да се заврши у Пољској. Првотимац варшавске Легије, Јакуб Вавржињак (29) први је пик црно-белих за појачање у одбрани, пред наставак квалификација за Лигу шампиона.

Jakub-Wawrzyniak.jpg

Спортски директор Љубиша Тумбаковић и шеф струке Владимир Вермезовић проценили су да је репрезентативац државе суорганизатора минулог Првенства Европе решење за каквим трагају од како су се вратили у Хумску 1 и потенцијални конкурент почетком сезоне стандардном пару Милош Остојић – Иван Иванов.

Уз помоћ људи из спортског сектора, за њега су добили сјајне препоруке и већ су кренули у акцију која има за циљ брзо ангажовање момка који је за државни тим одиграо 26 утакмица.

Izvor: Zurnal

Cini se da bi bio dobar. Koliko je realno ?

Znas kako: dok ga ne vidimo na promociji sa salom "Moja kuca", mozemo samo da nagadjamo i da se nadamo...
Izgleda da je poslata ponuda, tako da bi on mogao da bude to pojacanje...
Inace, oni iz Kuvajta su izgleda odustali od Vukica za sad, tako da su velike sanse da ostane...

Poslednja izmena:
Ја сам оптимиста кад је у питању овај двомеч са АЕЛом.

Што се појачања тиче,јасно је да нам квалитетан штопер треба,као болеснику лијек. Мали Остојић нема тог искуства,то се видјело против Валете,практично је крив за оба гола (у првој текми је додуше Волков остао).

Динамо победи у 97-98 минуту ...веома,веома срећно !!!
Овај штопер и ако би дошао...како би се уиграо за пар дана...:think:
Не знам зашто не би играли Илић-Бабовић због картона када имају по један,нису "парни"...
Нинковић изгледа страшан играч,али изгледа и страшно уображено...Лако је да се поиграва
са малтежанима,видећемо када дођу јачи...

Stefan Babović ide u Hamburger

Ukoliko dva kluba pronađu zajednički jezik ovaj 25-godišnjak bi put Nemačke mogao da krene već između dva meča kvalifikacija LŠ protiv AEL

sp-babovic_310x186.jpg

HAMBURGER je spreman da Partizanu napravi prvi pazar ovog leta. Bundesligaš je kontaktirao crno-bele sa jasnom željom i što je još važnije ponudom za vezistu Stefana Babovića.Ukoliko dve strane pronađu zajednički jezik ovaj 25-godišnjak bi put Nemačke mogao da krene već između dva meča kvalifikacija Lige šampiona protiv AEL.

Slavni nemački klub je prošle sezone imao mnogo problema, pa je opstanak u ligi obezbedio u poslednjih nekoliko kola. Sezonu su završili na 15.mestu što je najslabiji plasman kluba od osnivanja Bundes lige 1963. Na platnom spisku Hamburgera nalaze se dva srpska fudbalera – Gojko Kačar i Slobodan Rajković.

Izvor: Novosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back