Babović poziva u kafić na obračun
Naši sportisti su uvek bili svetinja. Jeste, nekada smo ih kritikovali, možda i previše, ali nikad im nismo želeli loše. Posle prve utakmice protiv Maltežana proglasili smo Stefana Babovića za najboljeg pojedinca. Posle revanša ocenili smo ga kao najlošijeg.
Kada je bio zamenjen u drugom poluvremenu usledila je salva zvužduka sa tribina, na šta je Babović cinično odgovorio sa aplauzom. Posle utakmice je izjavio :
- Nisu me iznenadili, ali ni potresli zvižduci. Poznato je da jedva čekaju moju grešku da bi mi zviždali, međutim imam punu podršku saigrača i veliko samopouzdanje, pa me ne bi poremetilo ni da mi zviždi 50.000 ljudi. Kada igram dobro onda ćute, a čim pogrešim odmah zvižde. Mislim da sam korektno odigrao i zvižduci mi ne mogu ništa.
Na njegovom Fejsbok profilu čak je pozvao navijača, koji je član našeg foruma da dođe u kafić i obračuna se. Kako je izgledala prepiska evo ovde:
Ko si bre, ti, lažni kapitenu, da ironično aplaudiraš hiljadama ljudi koji su pljusku došli da gledaju tvoju nonšalanciju na terenu??? Slavićemo dan kad odeš iz Partizana jer mu ne pripadaš ni igrački ni duhom!Napolje iz Humske!
Babovic Stefan – A ko si ti da mi zvizdis bagro posle 200 utakmica 60 golova 80 asistencija 4 titule 2 kupa I 8 pobeda nad zvezdom ,ko si ti djubre
koga ti bagrom zoveš, ko si ti da me vređaš raspali idiote, ***** te u usta ta bahata? ko si ti da meni aplaudiraš posle 30 godina na jugu, retardirano govedo?
Babovic Stefan – Smekeru ako imas problem dodji u kafic Key Largo na Novom Beogradu kod Piramide,tu sam stalno pa mi reci nesto u facu..posteno radim svoj posao I dajem 100 posto,koliko sam dobar ili nisam odlucivace treneri,to sto me vredjas ti I slicni jer mi je cale bogat,samo pokazuje kakvi ste ljudi.
Šmekerčino najveća, ti si mene prvi uvredio a ne ja tebe! To što ti je ego veličine Himalaja pa ne trpiš kritike na svoj račun već me zoveš đubretom i bagrom, to govori o tebi. Jadan je Partizan kada si mu ti kapiten i da, baš me boli ***** da te tražim po kafićima Beograda, te fore sa asfalta ostavi za nekog drugog. Dosta mi je što te gledam na terenu. Reklo ti je u facu sinoć 10.000 ljudi šta misli o tebi. Skote nevaspitani.
Babovic Stefan – Kad se zapitas zasto 10.000 ljudi zvizdi tad se javi,a do tada lepo imas youtube koristis internet pa ukucas moje ime I pogledas kako sam to ja igrao u Partizanu poslednje 2 godine,ako kazes lose,ja sad dajem REC da nikad vise necu izaci na teren u Humskoj
Ne treba meni internet jer te gledam svake subote u humskoj, i tebe i tvoje silovanje lopte. Toliko.