ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski klubovi a i reprezentacija odavno kubure sa tim problemom, stoperi ne mogu da dodaju loptu veznjacima jer se slabo otvaraju, a i veznjak kada primi loptu nema kome da je doda pa je vraca nazad

To si u pravu...
Ali mislim da je sinoc to vise bio problem qrcobolje pojedinaca...
Mada je sinoc u par navrata je bilo situacija gde se igrac otvori, a ovaj sto treba da mu doda loptu, uradi nesto sasvim deseto...

Ma sigurno je naš drug Crni bio na tekmi i animirao masu da zviždi Baboju...

Inače Kovinjalo je mrtvak, jedini gori od njega je Lazo Bakmaz... i ja mislim da nije bio penal i da je Ilić zasluženo popio žućka...

Бабоју и теба да се звижди јер је скроз неинтелигентан играч,има гомилу нефудбалских потеза на утакмици.
Ковињало каже синоћ да је први гол који је дао Томић истоветан првом голу истог играча на утакмици на Малти,ко је овде луд а ко није гледао први меч.
Бакмаз преноси као што Воша игра споро и безидејно.
Пенал је био чист као суза,мада је очигледно да Капитен не зна да падне,подигао је руке као да се предаје али контакта по ногама је било,ипак није он шпански ђак.

Kuronja se prokurcio :mrgreen:

Babović poziva u kafić na obračun

babovic2012.jpg

Naši sportisti su uvek bili svetinja. Jeste, nekada smo ih kritikovali, možda i previše, ali nikad im nismo želeli loše. Posle prve utakmice protiv Maltežana proglasili smo Stefana Babovića za najboljeg pojedinca. Posle revanša ocenili smo ga kao najlošijeg.

Kada je bio zamenjen u drugom poluvremenu usledila je salva zvužduka sa tribina, na šta je Babović cinično odgovorio sa aplauzom. Posle utakmice je izjavio :

- Nisu me iznenadili, ali ni potresli zvižduci. Poznato je da jedva čekaju moju grešku da bi mi zviždali, međutim imam punu podršku saigrača i veliko samopouzdanje, pa me ne bi poremetilo ni da mi zviždi 50.000 ljudi. Kada igram dobro onda ćute, a čim pogrešim odmah zvižde. Mislim da sam korektno odigrao i zvižduci mi ne mogu ništa.

Na njegovom Fejsbok profilu čak je pozvao navijača, koji je član našeg foruma da dođe u kafić i obračuna se. Kako je izgledala prepiska evo ovde:

Ko si bre, ti, lažni kapitenu, da ironično aplaudiraš hiljadama ljudi koji su pljusku došli da gledaju tvoju nonšalanciju na terenu??? Slavićemo dan kad odeš iz Partizana jer mu ne pripadaš ni igrački ni duhom!Napolje iz Humske!

Babovic Stefan – A ko si ti da mi zvizdis bagro posle 200 utakmica 60 golova 80 asistencija 4 titule 2 kupa I 8 pobeda nad zvezdom ,ko si ti djubre

koga ti bagrom zoveš, ko si ti da me vređaš raspali idiote, ***** te u usta ta bahata? ko si ti da meni aplaudiraš posle 30 godina na jugu, retardirano govedo?

Babovic Stefan – Smekeru ako imas problem dodji u kafic Key Largo na Novom Beogradu kod Piramide,tu sam stalno pa mi reci nesto u facu..posteno radim svoj posao I dajem 100 posto,koliko sam dobar ili nisam odlucivace treneri,to sto me vredjas ti I slicni jer mi je cale bogat,samo pokazuje kakvi ste ljudi.

Šmekerčino najveća, ti si mene prvi uvredio a ne ja tebe! To što ti je ego veličine Himalaja pa ne trpiš kritike na svoj račun već me zoveš đubretom i bagrom, to govori o tebi. Jadan je Partizan kada si mu ti kapiten i da, baš me boli ***** da te tražim po kafićima Beograda, te fore sa asfalta ostavi za nekog drugog. Dosta mi je što te gledam na terenu. Reklo ti je u facu sinoć 10.000 ljudi šta misli o tebi. Skote nevaspitani.

Babovic Stefan – Kad se zapitas zasto 10.000 ljudi zvizdi tad se javi,a do tada lepo imas youtube koristis internet pa ukucas moje ime I pogledas kako sam to ja igrao u Partizanu poslednje 2 godine,ako kazes lose,ja sad dajem REC da nikad vise necu izaci na teren u Humskoj

Ne treba meni internet jer te gledam svake subote u humskoj, i tebe i tvoje silovanje lopte. Toliko.

stefanfejs.jpg

Sutra malo. Doticni navijac je kreno djonom pa kad je dobio odgovor, onda kao ti si mene prvi uvredio. A iz ove konverzacije se jasno vidi da je navijac prvi uputio uvrede na racun Babovica, a da se ovaj samo branio. Naravno sve pod uslovom da je to bio pocetak konverzacije.

A cinjenica je da ga dobar deo pljuvaca pljuje zato sto mu je cale bogat, jer mu patoloski zavide, jer ne mora da igra fudbal da bi bio bogat. Cisto slepilo i mrznja.

Слажем се са овиме.Али једноставно- не може он тако .Он никада не може да уђе у расправу са навијачима и докаже да је он у праву !И кад јесте и кад
није у праву.По мени није заслужио звиждуке синоћ,али...
Сетите се само колико је рецимо кошаркаша (познатих,репрезентативаца) трпело увреде.Осим блесавог Гуровића...

Слажем се са овиме.Али једноставно- не може он тако .Он никада не може да уђе у расправу са навијачима и докаже да је он у праву !
Сетите се само колико је рецимо кошаркаша (познатих,репрезентативаца) трпело увреде.Осим блесавог Гуровића...

Ne moze, slazem se. Ali zaebano je to kad te tako pritisnu sa svih strana, a znas da nemaju razloga da te toliko pljuju i da pravi razlozi nisu sportske prirode. Tesko je to psiholoski izdrzati, a ne odgovoriti u nekom trenutku, posebno kada te neko ovako pokvareno provocira.

Ne moze, slazem se. Ali zaebano je to kad te tako pritisnu sa svih strana, a znas da nemaju razloga da te toliko pljuju i da pravi razlozi nisu sportske prirode. Tesko je to psiholoski izdrzati, a ne odgovoriti u nekom trenutku, posebno kada te neko ovako pokvareno provocira.

Ето видиш ође на форуму углавном ја и ти га бранимо ;) и још понеко...Али понављам - МОРА он да попусти !
Као прво он није у пубертету па да се инати,а и баш то што има паре (наравно своје зарадио је он и без тате) требао би да мање показује ту "дрскост"...

Ето видиш ође на форуму углавном ја и ти га бранимо ;) и још понеко...Али понављам - МОРА он да попусти !
Као прво он није у пубертету па да се инати,а и баш то што има паре (наравно своје зарадио је он и без тате) требао би да мање показује ту "дрскост"...

Da, slazem se. Ima tu srecu da zivi ugodnim i srecnim zivotom, da ima sve, trebao bi da se uzdrzava na provokacije.

Mante se ćorava posla kakav Key Largo kakav fićka,popiće te batine od obesnih bodigardova na steroidima ako se pojavite tamo,moglo bi vam se desiti i to da vas "Kreator"onako isprebijane pita šta vam je sve to trebalo,on tamo radi kao domar Babovića viđa svaki dan kaže da je laf da oće da plati ćepi i da nije štekara i to..

Poslednja izmena:
Mante se ćorava posla kakav Key Largo kakav fićka,popiće te batine od obesnih bodigardova na steroidima ako se pojavite tamo,moglo bi da vam se desiti i to da vas "Kreator"onako isprebijane pita šta vam je sve to trebalo,on tamo radi kao domar Babovića viđa svaki dan kaže da je laf da oće da plati ćepi i da nije štekara i to..

Aj nesto pametno reci, za promenu.

Kako ne razumes, Babovic je najomrazeniji igrac u novijoj istoriji Partizana. Pa pogledaj ovu temu, jedini igrac kojeg ovde pljuju je Babovic, i u poslednje vreme su poceli i Ilica. Ja sam vise puta ovde postavljao pitanje da li je to normalno, da li je normalno da se pljuje samo jedan covek, i to nakon polusezone gde su manje vise svi bili losi i gde se jedino za Vukica moze reci da je igrao vise dobro nego lose. Naravno odgovora nema.

Vermez kaze za Kamaru da je u Partizanu pruzao 30% onoga sto pruza u reprezentaciji i da ce ako zeli da igra u Partizanu morati da promeni stav. I da Vermez to nije rekao svako objektivan je na osnovu igara Kamare mogao da shvati da je to igrac koji igra iskljucivo koliko on hoce. Da li je bilo ovde ozbiljne kritike doticnog? Nije. Zasto nije? Jel mozda ne treba? Neki ga sad ovde hvale, kao on bi pokrpio rupe. Srecom Vermez je provalio kakav je Kamara.

Dakle u pitanju je totalna neobjektivnost. Babovic jeste sinoc bio kriv za primljeni gol, ali on nije bio zadnji igrac, iza (ili bolje reci ispred) njega su bila 2 nasa igraca.

Mislim da je ono sto je Babovic sinoc izjavio jedna velika istina:

http://www.mondo.rs/s253247/Sport/Fudbal/Babovic-_Moze_da_mi_zvizdi_50000

"Poznato je da ćute kad dobro igram, a kad pogrešim da zvižde".

"Po meni, korektno sam odigrao. Jesam pogrešio kod gola, a voleo bih da su mi samo zbog toga zviždali."

http://www.mondo.rs/sk253247/Sport/Fudbal/Babovic-_Moze_da_mi_zvizdi_50000.html#

Komentari ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back