LAKI LUCIANO
Domaćin
- Poruka
- 4.279
Zato nam i jeste ovako kako jeste,ne samo u fudbalu ili u sportu uopste nego u svemu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Zukorlić istoTacno. Bio i muftija Jusufspahic na tv i sve lepo objasnio davno jos. Cini mi se da je to bilo aktuelno jos dok je Aval Isah bio u Zvezdi. Inace muftija je partizanovac.
Inače, ova Valeta uopšte nije tako loša ekipa, lijepo se dodaju...
Sinoćna utakmica je pokazala koliko je Baboje loš za igra Partizana, ne kažem ja da je on loš igrač, ima on tehniku, zna da igra fudbal, ali svaki napad Partizana je usporio, stalno ima višak potez, a i dosta lopti je bezveze izgubio... a i Lazar Marković me sinoć razaočarao, meni se čak čini da on bolje igra u špicu, nego na krilu, Saša Ilić dobar sinoć, samo standardno u 30. minutu već nema snage... Aksentijevića bih odmah zvao u reprezentaciju da bude alternativa Basti, on je baš za ofanzivnog beka...
Kako me nervira ovaj komentator,misli da nesto zna.Kaze cist penal,ovaj sudija nema pojma,a Ilic je preskocio golmana i bacio se,kolko sam mogao da vidim.Mnogo srece kod treceg gola,ispalo je najbolje sto je moglo,koliko su samo Partizanovci brzi od njihovih defanzivaca.Za Djurica razumem,ali ne razumem zasto su zvizdali Babovicu,mozda nije odigrao bas najbolje,mozda nije imao mnogo srece,jer je pogodio dve stative iz jednog suta,ali ipak uglavnom je medju najboljim igracima skoro na svakom mecu.
Penal nije bio, zato sto kapiten nije glumac. Imao je cistu situaciju za penal. Stigao je pre golmana do lopte, sklonio je, i trebao je da saceka kontakt sa golmanom, i da padne, a on je se bacio preko njega bez ikakvog kontakta.
Moje misljenje je da stvarno ne treba sada napadati Ilica jer je covek trcao apsolutno svih 90 minuta.Tesko je kao sto kazete sumirati igru u ovim okolnostima (kvalitet rivala, kisa, brzo vodjstvo, siguran prolaz...). Slazem se da nam pod hitno treba stoper i zadnji vezni razbijac (Kamara), a ovi ostali neka se menjaju na mestu drugog veznog. Inace, cudno je stvarno kako nam se na ovom forumu cesto misljenja toliko razlikujuMoje misljenje je da stvarno ne treba sada napadati Ilica jer je covek trcao apsolutno svih 90 minuta.
...ali ne razumem zasto su zvizdali Babovicu,mozda nije odigrao bas najbolje,mozda nije imao mnogo srece,jer je pogodio dve stative iz jednog suta,ali ipak uglavnom je medju najboljim igracima skoro na svakom mecu.
Lazar Markovic je sinoc imao par finih poteza, ali se vidi neozbiljnost u njegovoj igri. Ne sekirajte se vi za njega. Dovesce njega cika Crni u red. Steta je samo sto ostajemo bez njega dogodine.
I Zukorlić isto
I Naser Orić,reci..
Yebote kako vas ne mrzi više,muftija Jusufspahić je lik Dorćolac ceo grad ga zna,druži se sa javnim ličnostima,sa navijačima i skroz je ok tip i da, on je Partizanovac to je poznata stvar,kakav te Zukorlić mrtvi spopao...))

Jeste ja sam ga vidio na JNA jugu jednom![]()

Ma bio sam na zapadu blizu juga, ali sam spazio krupnog bradonju iz daljine...Šta ćeš ti na jugu?
Možda je i bio u civilu,ja sam ga viđao po gradu bez uniforme,D:

Juce ste na delu mogli da vidite najveci problem srpskog fudbala - kretanje bez lopte
Srpski klubovi a i reprezentacija odavno kubure sa tim problemom, stoperi ne mogu da dodaju loptu veznjacima jer se slabo otvaraju, a i veznjak kada primi loptu nema kome da je doda pa je vraca nazad
Tacno. Bio i muftija Jusufspahic na tv i sve lepo objasnio davno jos. Cini mi se da je to bilo aktuelno jos dok je Aval Isah bio u Zvezdi. Inace muftija je partizanovac.