ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, ova Valeta uopšte nije tako loša ekipa, lijepo se dodaju...
Sinoćna utakmica je pokazala koliko je Baboje loš za igra Partizana, ne kažem ja da je on loš igrač, ima on tehniku, zna da igra fudbal, ali svaki napad Partizana je usporio, stalno ima višak potez, a i dosta lopti je bezveze izgubio... a i Lazar Marković me sinoć razaočarao, meni se čak čini da on bolje igra u špicu, nego na krilu, Saša Ilić dobar sinoć, samo standardno u 30. minutu već nema snage... Aksentijevića bih odmah zvao u reprezentaciju da bude alternativa Basti, on je baš za ofanzivnog beka...

Inače, ova Valeta uopšte nije tako loša ekipa, lijepo se dodaju...
Sinoćna utakmica je pokazala koliko je Baboje loš za igra Partizana, ne kažem ja da je on loš igrač, ima on tehniku, zna da igra fudbal, ali svaki napad Partizana je usporio, stalno ima višak potez, a i dosta lopti je bezveze izgubio... a i Lazar Marković me sinoć razaočarao, meni se čak čini da on bolje igra u špicu, nego na krilu, Saša Ilić dobar sinoć, samo standardno u 30. minutu već nema snage... Aksentijevića bih odmah zvao u reprezentaciju da bude alternativa Basti, on je baš za ofanzivnog beka...

Lazar Markovic polako propada,sinoc je njegova funkcija bila da vraca paseve veznjacima...

Kako me nervira ovaj komentator,misli da nesto zna.Kaze cist penal,ovaj sudija nema pojma,a Ilic je preskocio golmana i bacio se,kolko sam mogao da vidim.Mnogo srece kod treceg gola,ispalo je najbolje sto je moglo,koliko su samo Partizanovci brzi od njihovih defanzivaca.Za Djurica razumem,ali ne razumem zasto su zvizdali Babovicu,mozda nije odigrao bas najbolje,mozda nije imao mnogo srece,jer je pogodio dve stative iz jednog suta,ali ipak uglavnom je medju najboljim igracima skoro na svakom mecu.

Kako me nervira ovaj komentator,misli da nesto zna.Kaze cist penal,ovaj sudija nema pojma,a Ilic je preskocio golmana i bacio se,kolko sam mogao da vidim.Mnogo srece kod treceg gola,ispalo je najbolje sto je moglo,koliko su samo Partizanovci brzi od njihovih defanzivaca.Za Djurica razumem,ali ne razumem zasto su zvizdali Babovicu,mozda nije odigrao bas najbolje,mozda nije imao mnogo srece,jer je pogodio dve stative iz jednog suta,ali ipak uglavnom je medju najboljim igracima skoro na svakom mecu.

Ma sigurno je naš drug Crni bio na tekmi i animirao masu da zviždi Baboju...

Inače Kovinjalo je mrtvak, jedini gori od njega je Lazo Bakmaz... i ja mislim da nije bio penal i da je Ilić zasluženo popio žućka...

Penal nije bio, zato sto kapiten nije glumac. Imao je cistu situaciju za penal. Stigao je pre golmana do lopte, sklonio je, i trebao je da saceka kontakt sa golmanom, i da padne, a on je se bacio preko njega bez ikakvog kontakta.
Pod tim 'nije glumac' sam mislio 'ne ume da odglumi'.

Poslednja izmena:
Penal nije bio, zato sto kapiten nije glumac. Imao je cistu situaciju za penal. Stigao je pre golmana do lopte, sklonio je, i trebao je da saceka kontakt sa golmanom, i da padne, a on je se bacio preko njega bez ikakvog kontakta.

Imao je čistu situaciju da prođe golmana i iz ugla pošalje loptu u gol ili da asistira nekome ko bi se ubacio, ali on je htio da iznudi penal...

Tesko je kao sto kazete sumirati igru u ovim okolnostima (kvalitet rivala, kisa, brzo vodjstvo, siguran prolaz...). Slazem se da nam pod hitno treba stoper i zadnji vezni razbijac (Kamara), a ovi ostali neka se menjaju na mestu drugog veznog. Inace, cudno je stvarno kako nam se na ovom forumu cesto misljenja toliko razlikuju :) Moje misljenje je da stvarno ne treba sada napadati Ilica jer je covek trcao apsolutno svih 90 minuta.

Tesko je kao sto kazete sumirati igru u ovim okolnostima (kvalitet rivala, kisa, brzo vodjstvo, siguran prolaz...). Slazem se da nam pod hitno treba stoper i zadnji vezni razbijac (Kamara), a ovi ostali neka se menjaju na mestu drugog veznog. Inace, cudno je stvarno kako nam se na ovom forumu cesto misljenja toliko razlikuju :) Moje misljenje je da stvarno ne treba sada napadati Ilica jer je covek trcao apsolutno svih 90 minuta.

Ilić je sinoć bio stvarno dobar, vjerovatno najbolji u Partizanu... ali baš da je trčao svih 90 minuta... pretjera ga malo...

...ali ne razumem zasto su zvizdali Babovicu,mozda nije odigrao bas najbolje,mozda nije imao mnogo srece,jer je pogodio dve stative iz jednog suta,ali ipak uglavnom je medju najboljim igracima skoro na svakom mecu.

Kako ne razumes, Babovic je najomrazeniji igrac u novijoj istoriji Partizana. Pa pogledaj ovu temu, jedini igrac kojeg ovde pljuju je Babovic, i u poslednje vreme su poceli i Ilica. Ja sam vise puta ovde postavljao pitanje da li je to normalno, da li je normalno da se pljuje samo jedan covek, i to nakon polusezone gde su manje vise svi bili losi i gde se jedino za Vukica moze reci da je igrao vise dobro nego lose. Naravno odgovora nema.

Vermez kaze za Kamaru da je u Partizanu pruzao 30% onoga sto pruza u reprezentaciji i da ce ako zeli da igra u Partizanu morati da promeni stav. I da Vermez to nije rekao svako objektivan je na osnovu igara Kamare mogao da shvati da je to igrac koji igra iskljucivo koliko on hoce. Da li je bilo ovde ozbiljne kritike doticnog? Nije. Zasto nije? Jel mozda ne treba? Neki ga sad ovde hvale, kao on bi pokrpio rupe. Srecom Vermez je provalio kakav je Kamara.

Dakle u pitanju je totalna neobjektivnost. Babovic jeste sinoc bio kriv za primljeni gol, ali on nije bio zadnji igrac, iza (ili bolje reci ispred) njega su bila 2 nasa igraca.

Mislim da je ono sto je Babovic sinoc izjavio jedna velika istina:

http://www.mondo.rs/s253247/Sport/Fudbal/Babovic-_Moze_da_mi_zvizdi_50000

"Poznato je da ćute kad dobro igram, a kad pogrešim da zvižde".

"Po meni, korektno sam odigrao. Jesam pogrešio kod gola, a voleo bih da su mi samo zbog toga zviždali."

Poslednja izmena:
Lazar Markovic je sinoc imao par finih poteza, ali se vidi neozbiljnost u njegovoj igri. Ne sekirajte se vi za njega. Dovesce njega cika Crni u red. Steta je samo sto ostajemo bez njega dogodine.

Ja sam neke stavove o Lazaru Markovicu ovde vec izneo i raspravljao se sa mnogima. Neka krene sezona, neka prodje 15-20 utakmica, pa da vidimo da li se nesto promenilo u Markovicevoj igri i stavu.

Igrali su juce koliko su morali,pobedili, i osvojili bodove za svoj a i za drzavni koeficijent.

Ima dosta mladih talentovanih igraca, ali oni su neiskusni za velike meceve.

Po mom misljenju treba jos jedan iskusan odbrambeni igrac i napadac. Mi napadace nemamo. Eduardo i jedan Scepovic ne igraju , drugi Scepovic spava u ofsajdu a Zabija je na klupi uglavnom. Golove postizu vezni igraci. Secam se (a i vi verovatno) da je pocetkom ove godine Djuric rekao da vraca Klea ili Tejga ali po ko zna koji put je slagao (navikli su svi vec na to). Ipak se nadam da cemo proci AEL i zagarantovati Evropu i pare, pa se mozda odresi kesa za nekog napadaca i odbrambenog igraca.

Sta je sa Kamarom, jel on odlazi ? Potreban je Partizanu , mislim da ima suspenziju jos dva meca u Evropi ali mi onda nije jasno zasto nije bio na pripremama ? Verovatno odlazi onda.

Ono sto se moze zapaziti, to je da je ova ekipa izuzetno dobro fizicki spremna...
Npr. Lazar mi deluje malo cvrsce, ne oduvaju tako lako u duelu, Ilic je svih 90 minuta trcao, borio se, asistirao...
Vermez je jako dobro odradio pripreme, pre svega na fizickom planu...
Ovo je ekipa koja ne gubi dah u 60.munutu, vec ubrzava ritam, sto su pokazale utakmice na pripremama, kao i ova sinocnja utakmica sa Valetom...
To je jedan veliki plus za Cika Crnog...

Lazar Markovic je veliki talenat i odlican igrac koji trenutno trazi sebe

Za godinu dana promenio je tri trenera i svaki ga gura na drugu poziciju, pa pogubili bi se i mnogo iskusniji igraci a ne klinac od 18 godina

Juce ste na delu mogli da vidite najveci problem srpskog fudbala - kretanje bez lopte

Srpski klubovi a i reprezentacija odavno kubure sa tim problemom, stoperi ne mogu da dodaju loptu veznjacima jer se slabo otvaraju, a i veznjak kada primi loptu nema kome da je doda pa je vraca nazad

Juce ste na delu mogli da vidite najveci problem srpskog fudbala - kretanje bez lopte

Srpski klubovi a i reprezentacija odavno kubure sa tim problemom, stoperi ne mogu da dodaju loptu veznjacima jer se slabo otvaraju, a i veznjak kada primi loptu nema kome da je doda pa je vraca nazad

To je problem poodavno. Sinocna utakmica se ne izdvaja u tom smislu nista posebno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back