ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stoper pod hitno...
Ivanov ne zna gde bije, a ovaj Savic je kriminal...
Jojica i Filipa Markovica u Teleoptik, za bolje nisu...
Miljkoni je doktor za ovog trkaca na beku...
Knezevic igrac inspiracije, sem centarsuta, nista...
Babic mrsomudi, a takavih imamo na kilo...
Askovski fino odigrao, kao i Sale Markovic i prezimenjak Lazar (u prvom poluvremenu)...
Scepovic ima kvalitet, ali nema lopte i podrske u veznom redu...
Aksent uneo zivost u ekipu...

Poslednja izmena:
Stoper pod hitno...
Ivanov ne zna gde bije, a ovaj Savic je kriminal...
Jojica i Filipa Markovica u Teleoptik, za bolje nisu...
Miljkoni je doktor za ovog trkaca na beku...
Knezevic igrac inspiracije, sem centarsuta, nista...
Babic mrsomudi, a takavih imamo na kilo...
Askovski fino odigrao, kao i Sale Markovic i prezimenjak Lazar (u prvom poluvremenu)...
Scepovic ima kvalitet, ali nema lopte i podrske u veznom redu...
Aksent uneo zivost u ekipu...
Zaboravio si da dodaš vašeg najboljeg protiv mađara - S.Ilić.

Ne znam sto ste tako kriticki nastrojeni. Gledao sam samo drugo poluvreme i zadovoljan sam. Drzali smo loptu. Ova deca se bas bore i znaju s loptom. Mnogo smo konkretniji i raznovrsniji nego kad igraju cuveni Babovic, Tomic i kompanija. Sad probijamo i po krilima. Ne znam, ja sam zadovoljan, samo jedan stoper nam treba.

Ne znam sto ste tako kriticki nastrojeni. Gledao sam samo drugo poluvreme i zadovoljan sam. Drzali smo loptu. Ova deca se bas bore i znaju s loptom. Mnogo smo konkretniji i raznovrsniji nego kad igraju cuveni Babovic, Tomic i kompanija. Sad probijamo i po krilima. Ne znam, ja sam zadovoljan, samo jedan stoper nam treba.

Da si gledao prvo, i ti bi bio kriticki nastrojen...

Добро бре оће ли она сомина што седи у фотељи председника да искешира паре за неко појачање или ћемо овакви у квалификације.

Види ли он да одбране нигде нема,да смо бушни на све стране,да нема ко да повуче лопту,да направи шансу,да се компликује све у шеснаест.

Ове све можемо да пошаљемо у атлетски клуб,за фудбал нису.И треба неко да ме убеђује да овај тим иде на лигу шампиона,па само луд може да поверује у то.Мислио сам да ћемо да прођемо друго коло, а да испаднмо у трећем,али са оваквом игром нисам сигуран ни да ћемо малту да прођемо.

Otkad pratis Partizan seti se najgoreg poluvremena koje smo ikad odigrali. E pa ovo danasnje prvo je gore od tog !!!

Ja drugo nisam gledao pa o drugom necu da pricam

Jojic - KATASTROFA
Filip Markovic - KATASTROFA
Knezevic - KATASTROFA
Ivanov - KATASTROFA
Pauljevic - KATASTROFA

Ali ovaj decko je nesto posebno, Stefan Savic - KATASTROFA NA KVADRAT !!!

Inace dobra vest je da Ninkovic rastura, postigao je gol iz kornera za Srbiju. On i Mitrovic ce biti vazni u rotaciji

Da si gledao prvo, i ti bi bio kriticki nastrojen...

Ok, nisam, ali da li je realno da na osnivu 45 minuta padne u vodui sve sto su radili na pripremama? Taj Jojic, na primer, je ovde na forumu apostrofiran kao buduci nosilac igre. Na pripremama je dao neki gol koliko se secam. Babic isto. Svi smo pricali kako treba da im se pruzi sansa. Iskoriste je, a onda za 45 minuta sve upropaste. Mislim da nije realno to.

Ma nije bilo toliko loše prvo poluvreme.
Bile su dve veoma lepe akcije u režiji mladjarije koje su rezultovale izglednim prilikama.
Nisu bili uopšte inferirorni u odnosu na prvi tim "Madjara" (igrao samo jedan Madjar, sve ostalo neki naši, iskusni Portugalci i južnoamerikanci). Ni oni nisu bog zna šta napravili.

Ono što nije valjalo je strašna konfuzija u odbrani i duge lopte koje su uništile mladog Savića. I to je ono što najviše brine.

Ostalo nije bilo toliko loše za ovaj deo prpirema:

Prvo poluvreme nismo mogli da se povezemo...
Madjari su nas unistili presingom...
Vezni igraci su se bukvalno krili od lopte...
Samo jedna situacija, kada Sasa Markovic ima loptu na centru i ceka Jojica ili nekog drugog da se otvori, siri ruke, a onda, kad vidi da od ta posla nema nista, salje neku bunar loptu na levu stranu...
Onaj Fernandez se sprdao sa Pauljevicem...
Filip Markovic veze sa vezom nije imao, cak je uspeo i najbolju sansu da u*****...
Babic igrac za nase oranice, u situaciji kad treba da sutira iz prve, on zalama i samom sebi komplikuje situaciju...
Jednostavno, prvo poluvreme je ocaj i iza te konstatacije apsolutno stojim...
Drugo je bilo malo bolje, imali smo loptu u nogama, ali nista konkretno nismo uradili...
Scepovic stariji ce nam biti glavni igrac ove sezone, videcete...

Prvo poluvreme nismo mogli da se povezemo...
Madjari su nas unistili presingom...
Vezni igraci su se bukvalno krili od lopte...
Samo jedna situacija, kada Sasa Markovic ima loptu na centru i ceka Jojica ili nekog drugog da se otvori, siri ruke, a onda, kad vidi da od ta posla nema nista, salje neku bunar loptu na levu stranu...
Onaj Fernandez se sprdao sa Pauljevicem...
Filip Markovic veze sa vezom nije imao, cak je uspeo i najbolju sansu da u*****...
Babic igrac za nase oranice, u situaciji kad treba da sutira iz prve, on zalama i samom sebi komplikuje situaciju...
Jednostavno, prvo poluvreme je ocaj i iza te konstatacije apsolutno stojim...
Drugo je bilo malo bolje, imali smo loptu u nogama, ali nista konkretno nismo uradili...
Scepovic stariji ce nam biti glavni igrac ove sezone, videcete...

E tako je vec bolje :) Znaci, prvo poluvreme ocaj, a ne trazenje pojacanja i teranje ove dece u Teleoptik za kojom smo kukali da dobiju sansu.

Na osnovu dosadasnjih 4-5 utakmica na mene su pozitivan utisak ostavili sledeci igraci: Askovski, Brasanac, Sasa Markovic, Lovre, Sasa Ilic, Tomic, Stefan Scepovic, Lazar Markovic, Aksentijevic

Oko ovih igraca ce se verovatno i praviti prvi tim + Vukic, Volkov i Ninkovic

Od igraca odbrane samo je Askovski ostavio dobar utisak, svi ostali su odigrali katastrofalno. Pogotovu se to odnosi na Ivanova koji pravi pocetnicke greske a trebao bi da bude najsigurniji

Stefan Savic je definitivno veliki promasaj, ako ovako kiksa na utakmicama pred nula gledalaca sta mozemo da ocekujemo pred punim stadionom ?

E tako je vec bolje :) Znaci, prvo poluvreme ocaj, a ne trazenje pojacanja i teranje ove dece u Teleoptik za kojom smo kukali da dobiju sansu.

Pojacanja su nam neophodna iskljucivo u odbrani, a Filip Markovic i Savic su pokazali da nisu jos spremni za prvi tim...
Oko Jojica sam mozda, priznajem, preterao...
Ali ne sme vise onako da se krije od lopte i mora da se otvara saigracima...
Zao mi je sto je Lovre brzo izasao iz igre zbog povrede, ali je Sale Markovic apsolutno iskorisito sansu...
Tu je malo veca guzva, jer imamo tri box-to-box igraca (Markovic, Lovre, Braske) i svako od njih zasluzuje da se nadje u timu...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back