zvornicki_grobar
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Одлично за сада ове припреме теку,драго ми је да је и Забија кренуо онако како треба 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo moze biti smesno samo osobama kojima su Sojic i her Zika urnebesno komicni..Одлично за сада ове припреме теку,драго ми је да је и Забија кренуо онако како треба

Meni su neprevayidjeni oni vicevi o Dragisi Binicu![]()
Ovo moze biti smesno samo osobama kojima su Sojic i her Zika urnebesno komicni..
Mislim,nemoj licno shvatiti,ali ovo je ipak jako bajat vic..

Ovo moze biti smesno samo osobama kojima su Sojic i her Zika urnebesno komicni..
Mislim,nemoj licno shvatiti,ali ovo je ipak jako bajat vic..
A nisu???????????????????????????
Za penzionere,da...
Slazem se..Kao glumac koji unosi saljiv ton u film je bio odlican(Mars na Drinu itd..),ali Zikina dinastija je dno dna..Nego da se vratimo na temu..Gidra je bio komičan,ne Žika kao Žika nego Gidra u svim ulogama,a Šojić je jezivo truo lik..///

Potrčao je s loptom i nije pao preko nje
Što se tiče ove dve utakmice, u prvoj smo dobili dva gola nakon dubinskih lopti, a u drugoj smo dobili dva gola nakon šuta sa ivice s kaznenog. Slabosti u zadnjoj liniji su očigledne i treba ih rešiti.
Što se tiče sredine i napada, fali nam neko ko pleni sigurnošću. U ovim pripremnim utakmicama to je bio Sale, ali on igra na svežinu, ne trenira, noge mu nisu teške. Neće tako moći i u Evropi.![]()
3:18
Ajmo pljuvaci Babovica!![]()