Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Mozemo mi da se smejemo do sutra, ali ovo za Scepovica je istina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brate,jesi ti siguran u to?Mozemo mi da se smejemo do sutra, ali ovo za Scepovica je istina![]()
Mozemo mi da se smejemo do sutra, ali ovo za Scepovica je istina![]()
brate,jesi ti siguran u to?

U sta da li verujem? U vest koju je objavio Zurnal, a koju se preneli neki mediji, da Anzi hoce da da za Scepovica 9 miliona evra? Jel to tebi nerealno? Ako jeste, jel ti nerealno zbog Scepovica ili zbog Anzija ili zbog sume od 9 miliona?
Ja sam zapoceo misao sa "Eh kad bi se obistinilo". Da li mislim da je moguce da stvarno za te pare ode u taj klub? Odgovor je, da, mislim.

brate,jesi ti siguran u to?

da je Milion i po komada semenki bundeve bilo bi previše...***, Rusi su to...
Nerealno mi je zbog Scepovica, ne bih za njega dao ni milion. Tacno je da se Anzi razbacuje ali ne na neke tamo nedokazane igrace iz neke tamo jelen superlige. Primera radi on na transfermarketu vredi oko milion, naravno da to nista ne znaci i naravno da oni mogu da promase cenu i duplo i troduplo...ali devetoduplo
A zurnal ko zurnal, nije im ovo prvi biser. Dizu ljudi citanost, sta da se radi![]()
Znaci ti prvo mene pitas "da li je moguce da verujem u ovo", a na kraju mi kazes da je to tebi nerealno jer ti nebi dao za Scepovica ni milion. E bas ti je jak razlog zasto je nerealno.

Naveo sam ti primer transfermarketa gde on vredi 1 (jedan) milion. Nisam ja pravio te cene, tako da to nije moja realnost.
A koji je tvoj razlog da verujes u cenu od 9 miliona? Njegov kvalitet mozda?![]()

a okle...ja bi njega poklonio...Ma kriminalci su to. Realno Šćepović vredi 150.000 evra. Oko 200.000 evra će otići na provizije za pranje novca i ostatak ćemo vratiti gazdi Anžija kroz neke kanale.
E oko cega si ti zapeo, oko toga sto ja mislim da nije nerealno da se obistini pomenuta vest!? Zasto mislim da nije nerealno? Zato sto mu je mendzer Ramadani i zato sto je (prema informacijama Zurnala) zainteresovani klub Anzi. A pritom sam jos u prvom svom postu na ovu temu rekao "Eh kad bi se obistinila ta vest za Scepovica", znaci izrazio sam samo nadu da ce se vest obistiniti, nista vise.
a okle...ja bi njega poklonio...
Kada bi tebe taj Ramadani slušao,izvukao bi i 15 miliona za Šćepovića.

A za Baboja 30![]()
E oko cega si ti zapeo, oko toga sto ja mislim da nije nerealno da se obistini pomenuta vest!? Zasto mislim da nije nerealno? Zato sto mu je mendzer Ramadani i zato sto je (prema informacijama Zurnala) zainteresovani klub Anzi. A pritom sam jos u prvom svom postu na ovu temu rekao "Eh kad bi se obistinila ta vest za Scepovica", znaci izrazio sam samo nadu da ce se vest obistiniti, nista vise.