ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mitrovic ima fizicke predispozicije,sad da li ce to intelektom potkrepiti videcemo. :) Za njega vazi isto kao i za Babalja treba ih pustiti da igraju,ali im treba i dosta misica da bi bili svetski igraci...

Drogba 189 cm a 90 kg
Ibrahimovic 195 cm a 95 kg

Primecujete razliku jel da ?! :D

Svi znamo šta se desilo na poslednjoj utakmici omladinaca Novom Sadu. Ninković je počeo nešto da besni u želji da ponovo puca penal, neko nervozniji bi mu opalio šamarčinu kao što je ovaj i zaslužio, ali Mitrović je samo hladnokrvno izveo penal i mi smo poveli. Jak je to momak :D

Nisi realan. Da nije Tomic bolji, Kamara, ili Ilic? Vukic je minule sezone bio najbolji igrac Partizana, ali Baboje ima 24 godina a Vukic 30 i nesto.

Brate jel si ti ozbiljan ? Sad cu da ti navedem glavne fudbalske osobine Babovica

- Spor
- Ne deli tacne pasove
- Ne moze nikog da prodje 1 na 1

Svaki drugi veznjak Partizana ima bar jednu pozitivnu osobinu. Vukic i Ilic su spori ali dele tacne pasove, Kamara ne moze da prodje 1 na 1 ali bar nije spor itd.

Nije bas tako. Dali se secas kako je Baboje igrao kad se pre godinu i po-dve vratio u PFC? Jel se secas kako je igrao? Posle se opustio to stoji, ali on je odlican igrac, samo mora sa njim na pravi nacin.

Sećam se. Revanš polufinala kupa protiv Zvezde u rupi i Babović ulazi sa klupe. Lola oduzima loptu i šalje je Baboviću u kontru. Babović povuče loptu i pada preko nje :neutral:
Spor, neokretan, metiljav, sebičan, trapav...

Brate jel si ti ozbiljan ? Sad cu da ti navedem glavne fudbalske osobine Babovica

- Spor
- Ne deli tacne pasove
- Ne moze nikog da prodje 1 na 1

Svaki drugi veznjak Partizana ima bar jednu pozitivnu osobinu. Vukic i Ilic su spori ali dele tacne pasove, Kamara ne moze da prodje 1 na 1 ali bar nije spor itd.

Pocecu od poslednjeg. Da li si video kako je u prolecnim derbijima u vise navrata prolazio kroz 3 igraca Zvezde?

Sto se tice pasova, svi su slali ocajne pasove. Kad tim krene tako da funkcionise svi se "zaraze". Jesu Vukic, Ilic, Tomic i Kamara davali bolje pasove? Preispitaj svoju objektivnost.

A to da je spor, jesu brzi Tomic ili Kamara? Baboje ima 24, sve svoje mane moze da popravi.

A to za tacne pasove Vukica i Ilica necu ni da komentarisem. Kamara je mrzovoljna rupetina od kako je dosao u klub.

I sad pored svega reci mi koji je vezni igrac bolji od Baboja?

Poslednja izmena:
Sećam se. Revanš polufinala kupa protiv Zvezde u rupi i Babović ulazi sa klupe. Lola oduzima loptu i šalje je Baboviću u kontru. Babović povuče loptu i pada preko nje :neutral:
Spor, neokretan, metiljav, sebičan, trapav...

Kakav bre revans u Kupu protiv Zvezde, znas ti kad je on dosao? Dosao je pre 2 godine u letnjem prelaznom roku. Bio je slobodan igrac. Prvo je dosao u klub i kao samo trenirao, a posle dosta vremena je i potpisao ugovor. E o tom periodu ti pricam, znaci igrao je dobro nekoliko meseci posto je potpisao ugovor, posle se pokvario.

Jel ti reko čovek da su svi bolji, a ti kažeš da on ima samo 24 godine i da može da se popravi (to možeš da okačiš mačku o rep)? I Ninković i Marković su bolji od njega iako su mlađi.

Rekao je ali nije argumentovao, tacnije ja sam izneo kontraargumente.

I recite vise jednog koji je bolji od Baboja pa da argumentima vidimo ko je u pravu?

Znaci igrali su: Vukic, Ilic, Kamara, Tomic. Ajde recite ime bilo kojeg od pomenutih pa da ih uporedimo i vidimo ko ima bolje argumente.

Vi bre pricate ko da u Partizanu igraju sve neki trkaci, koji driblaju i salju precizne pasove. Osobine koje su upucene kao mane Baboja mogu da se odnose na sve igrace Partizana. Kakvi su to onda argumenti. Po meni nikakvi.

Poslednja izmena:
Kakav bre revans u Kupu protiv Zvezde, znas ti kad je on dosao? Dosao je pre 2 godine u letnjem prelaznom roku. Bio je slobodan igrac. Prvo je dosao u klub i kao samo trenirao, a posle dosta vremena je i posptisao ugovor. E o tom periodu ti pricam, znaci igrao je dobro nekoliko meseci posto je potpisao ugovor, posle se pokvario.

1:41. Jedan Zvezdin igrač ga pušta i onda Baboje pada preko lopte :lol:

Rekao je ali nije argumentovao, tacnije ja sam izneo kontraargumente.

I recite vise jednog koji je bolji od Baboja pa da argumentima vidimo ko je u pravu?

Znaci igrali su: Vukic, Ilic, Kamara, Tomic. Ajde recite ime bilo kojeg od pomenutih pa da ih uporedimo i vidimo ko ima bolje argumente.

Vi bre pricate ko da u Partizanu igraju sve neki trkaci, koji driblaju i salju precizne pasove. Osobine koje su upucene kao mane Baboja mogu da se odnose na sve igrace Partizana. Kakvi su to onda argumenti. Po meni nikakvi.

Ali Babović je od njih svih najgori. Sve mane koje oni imaju kod njega su još izraženije. Rekoh ti i Ninković je bolji, brži, tačniji pas ima.

Ali Babović je od njih svih najgori. Sve mane koje oni imaju kod njega su još izraženije. Rekoh ti i Ninković je bolji, brži, tačniji pas ima.

To sto ti govoris je sve pausalno. I ne samo ti. Zato sam i usao u raspravu. Ne mogu da promenim vas stav ali moram da vam kazem da ako ocete Baboja da kritikujete onda bi iz istih razloga mogli da kritikujete sve veznjake u Partizanu. Ali vi to ne cinite, nego samo po Baboju.

To sto ti govoris je sve pausalno. I ne samo ti. Zato sam i usao u raspravu. Ne mogu da promenim vas stav ali moram da vam kazem da ako ocete Baboja da kritikujete onda bi iz istih razloga mogli da kritikujete sve veznjake u Partizanu. Ali vi to ne cinite, nego samo po Baboju.

Babović je personifikacija svih neuspeha sadašnjeg Partizana. On je više od lošeg igrača, on je etalon, simbol, tamna strana...

Svi znamo šta se desilo na poslednjoj utakmici omladinaca Novom Sadu. Ninković je počeo nešto da besni u želji da ponovo puca penal, neko nervozniji bi mu opalio šamarčinu kao što je ovaj i zaslužio, ali Mitrović je samo hladnokrvno izveo penal i mi smo poveli. Jak je to momak :D

Voleo bi da bude tako i da u rekpi konacno dobijemo spica za SP 2014 :D

Ej žešće sam se potrudio da ti nađem Derbi iz dela sezone koji je najbolje odigrao, pitaj Slobodančeta, on ga je prostudirao i branio ovde prethodnih godinu i po.
Drugi naši vezisti (koji su mahom krš) ne padaju preko lopte.

Nisi moro da se trudis da nadjes snimak, mogo si samo da kazes revans proslogodinjeg polufinala Kupa. A sto se tice pomenute situacije da je smesna smesna je. Ali ja i tebi i drugima koji se slazu sa tobom govorim da Baboje moze da igra odlicno, disciplinovano i angazovano. Naveo sam ti i period kada je igrao tako. I rekao sam da se posle tog perioda promenio i pokvario i da od tada igra ovako kako igra sada, losije nego sto moze. Ali ti meni nisi rekao jos uvek ko je bolji od Baboja? I obavezno uzmi u obzir i kako je igrao i koliko godina ima, i koliko je igrao u prvenstvu. Ninkovica nema potrebe da poredis sa Babojem, jer je Ninkovic bio mesecima bolestan i igro je samo na samom kraju prvenstva kad je sve bilo odluceno i sve bilo opusteno.

Poslednja izmena:
uzor ka kom treba stremiti

UltraNigger.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back